- Konu Sahibi dilserserin
-
- #3.281
canım bilmiyorum kafam çok karışık bana olmadı gibi geliyor. Bebeğim beni bırakıyor galiba. Çok üzgünüm cuma günü tekrar yapacağım test bakalım kaç çıkacak biranda artacakmı.
Ama ümitlenerek kendimi kaptırmak istemiyorum. Sonra cuma günü düşerse (bence düşecek tabi) çok üzülürüm.
Ne diyim hakkımda hayırlısı olsun.
canım daha yolun başındasın bizleri okuyupta moralini bozma sen....
bu işten hiç yıpranmadan çıkanlarda çok var...ilk denemesinde bebğini kucaklayanlardan olursun inşallahhh...:Saruboceq:
cnm böyle düşünme ya yinede güçlü ol ve iyi düşün lütfen inş bebişin sana sıkı sıkı tutunur bizde cuma günü o güzel haberi alırız senden dualrımız senle cnm umarım iyi haberler verirsin bize
çok pahalı beeee...öfffff..
neyse yaaaa battı balık yan gider...
benim 11. gün 55
13. gün 125
15. gün 362
beimde pek yüksek sayılmaz aslında...düşük değerlerle doğuranları okumuştum burda...
donmuşumda yok ne yazıkki...
senin varmı?
ne zaman deniycen bi daha?
genetik test filan yaptırdınmı?
memorialde doktorun kim?bilmiyorumkismile
ınsna parayamı yansın bebegı olmadıgınamı ya
cok adaletsız bısı hem lmuor o uzuntu hemde maddı yonden heder oluor ınsanlar
Bana doktor, baştan belli ediyo aslında ama bi şans veriyoruz bebeklere dedi..Nadien kendini kurtaran oluyomuş..Değerlerimiz birbirine yakın aslında..Ben kalp atışlarını duyunca tamam demiştim..Ama rüyam 10 hafta sürdü...Doktorum Hale Hanım..Çok memnunum..Arada Nur Hanım da ilgilendi..Ondan da memnunum..8 tane 5. gün embriom var Allaha şükür..Ama 3. Kalite spermle döllenmişler..Bunu da kürtajda öğrendim..Ondan kalbi durmuş olabilirmiş..aynı şey başıma gelebilir die korkuyorum..Genetiğe gerek yok dedi Hale Hanım .İlk bebekte olabiliyomuş..Ne zaman deneyeceğime gelince Hale Hanım adet ol gel dedi ama ben hazır değilim((
be tedavimde yumurta toplama günü odama çıkmak için kağıt imzalıyordum genç bir bayan geldi oda kağıt imzaladı ve aynı kata çıktık hemşire dediki bu hanım bebek aldırmaya geldi sizse arıyosunuz allahım bu nasıl iş dedim böyle her isteyene verse
canım işten yeni geldim aklım sendeydi ne yaptı diye inanki çok üzüldüm ama rabbimden hayırlısını istiyoruz böyle olması demek ki daha hayırlı üzme kendini bak ben düşük yaptım kürtaj oldum keşke tutumasaydı da kürtaj olmasaydım inşallah bidahakine
canımmm çok saol allah razı olsun napalım allahtan diycek bişeyim yok güçlü olmamız gerekiyo en azından bunu daha rahat atlattım sizlerin sayesinde yoksa daha kötü olurdum allah hepiinizden razı olsun iyiki varsınız inş güzel allahım sanada verecek kucağına alacaksın hiç umudumuzu yitirmiyoruz demekki böylesi daha hayırlıymış diyorum
ewt canım böyle hayırlıymış biz hep seninleyiz ben de bayram dan sonra genetik test yaptırcam bakalım benim akibetim ne olacak ama rabbime hep dua ediyorum ALLAHIM benim için bizim için hayırlısını ver inşallah da verecek ...senin sorun ne canım
benim doktor hatası cnm tüplerim yanmış 10 sene önce geçrdiğim ameliyatta ondan sonrada tek şansım tüp bebek senin sorun ne
böle durumlar ınsan kufur gıbı gelıor
esracım güçlü olmalıyız cnm napalım öğlenden beri ağladım ama yapacak bişimiz yok pes etmeyeceğiz dimi cnm
benim doktor hatası cnm tüplerim yanmış 10 sene önce geçrdiğim ameliyatta ondan sonrada tek şansım tüp bebek senin sorun ne
evet canım aglaskta zırlsakta kadere boyun egılecek
evet cnm benim kaderimiz böylemiş istemeyeene bolbol veriyo demekki sınavdayız işte bunada şükür napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?