Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

cnm böyle düşünme ya yinede güçlü ol ve iyi düşün lütfen inş bebişin sana sıkı sıkı tutunur bizde cuma günü o güzel haberi alırız senden dualrımız senle cnm umarım iyi haberler verirsin bize

Canım iyi düşünmek istiyorum ama bir yanımda kan ağlıyor sanki. Umarım cuma günü bir süpriz yapar ve anneciğini şok eder.
ne yazacağımı bile bilemiyorum artık. Bol bol dua edicem artık. Elimden başka bişey gelmiyor.
Hakkımda hayırlısı neyse o olur inşallah.

Bana doktor, baştan belli ediyo aslında ama bi şans veriyoruz bebeklere dedi..Nadien kendini kurtaran oluyomuş..Değerlerimiz birbirine yakın aslında..Ben kalp atışlarını duyunca tamam demiştim..Ama rüyam 10 hafta sürdü...Doktorum Hale Hanım..Çok memnunum..Arada Nur Hanım da ilgilendi..Ondan da memnunum..8 tane 5. gün embriom var Allaha şükür..Ama 3. Kalite spermle döllenmişler..Bunu da kürtajda öğrendim..Ondan kalbi durmuş olabilirmiş..aynı şey başıma gelebilir die korkuyorum..Genetiğe gerek yok dedi Hale Hanım .İlk bebekte olabiliyomuş..Ne zaman deneyeceğime gelince Hale Hanım adet ol gel dedi ama ben hazır değilim((

ınsna parayamı yansın bebegı olmadıgınamı ya
cok adaletsız bısı hem lmuor o uzuntu hemde maddı yonden heder oluor ınsanlar

be tedavimde yumurta toplama günü odama çıkmak için kağıt imzalıyordum genç bir bayan geldi oda kağıt imzaladı ve aynı kata çıktık hemşire dediki bu hanım bebek aldırmaya geldi sizse arıyosunuz allahım bu nasıl iş dedim böyle her isteyene verse

cnm güçlü ol pes etmememiz lazım kolay değil ama bende 1 ay dinlenmeyle tekrar başlayacam kısmetse

canım işten yeni geldim aklım sendeydi ne yaptı diye inanki çok üzüldüm ama rabbimden hayırlısını istiyoruz böyle olması demek ki daha hayırlı üzme kendini bak ben düşük yaptım kürtaj oldum keşke tutumasaydı da kürtaj olmasaydım inşallah bidahakine

canımmm çok saol allah razı olsun napalım allahtan diycek bişeyim yok güçlü olmamız gerekiyo en azından bunu daha rahat atlattım sizlerin sayesinde yoksa daha kötü olurdum allah hepiinizden razı olsun iyiki varsınız inş güzel allahım sanada verecek kucağına alacaksın hiç umudumuzu yitirmiyoruz demekki böylesi daha hayırlıymış diyorum

ewt canım böyle hayırlıymış biz hep seninleyiz ben de bayram dan sonra genetik test yaptırcam bakalım benim akibetim ne olacak ama rabbime hep dua ediyorum ALLAHIM benim için bizim için hayırlısını ver inşallah da verecek ...senin sorun ne canım

benim doktor hatası cnm tüplerim yanmış 10 sene önce geçrdiğim ameliyatta ondan sonrada tek şansım tüp bebek senin sorun ne

benim doktor hatası cnm tüplerim yanmış 10 sene önce geçrdiğim ameliyatta ondan sonrada tek şansım tüp bebek senin sorun ne

benim sorunda yumartalar yavaş çalışıyormuş canım 2 denemeöde detüp bebekte pozitif aldım ben ama sonu gelmedi biri 37 haftalık ken doğdu 3 gün yaşadı biride 6 haftalıkken düştü işte 2 hafta önce dr.genetik test istedi hayırlısı bakalım

kızlar ben bugün sabah 8 den buyana hiç oturmadan kaş göz yoldum pestilim çıktı duş alıp yatacam hepinize iyi byramlar öptüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…