- Konu Sahibi dilserserin
-
kızlaraaaaaa............
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
95,93cıktı değerim. Inanamıyorum, titriyorummmm, çok mutluyum, harika bir duygu, allah herkese yaşatsın inşallah
bir türlü mesajj yazamadımyaaa sitede promlem var sanırım sinir oldum haaa..
gözzzzzzzzzzzzüüüüüünnAYDINN olsun sheeee çokk sevindim cnm darısıda bizlere olsun insaallahh.Allah dokuz ay sonra bebişini kucagına almayıda nasip etsin.
nekadar güzel biişeyy Allahım herkese yaşatsın.kaydirigubbakcemile3
Hamile arkadaşları tebrik ederim öncelikle. Hayırlı uğurlu olsun bebekleri. Benim de 9. günüm. Gebelik testini nerde yaptırıyorsunuz? Kadın doğumda test yaptırmak için önce doktora mı görünmek gerekiyor yoksa gidip test yaptırabiliyormuyuz direk?
amin canım, allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Cnm tebrik ederiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim alkisalkisalkis ins 9 ay boyunca sorunsuz bir hamilelik geçirip miniğini kucağına alırsın çok sevindim alkisalkisalkis
kızlar şunu altını çizerek belirtmek istiyorum ki; lütfen transfer sonrası yaşadığınız adet ağrıları; belirtileri için üzülmeyim.ben çok üzülüp ağladım tamam bugün oluyorum diye ama çok şükür ki bebeğim tutunuyormuş meğerese.ben daha transferin ertesi sabahı adet velirtisiyle uyandım.bacak ve kasık ağrıları ve hep devam etti; bazen tek taraflı yoğun ağrı bazen çift bazen böbreğime kadar vurdu ağrısı.bu kadar adet sancısıyla adet omayı beklerken adet günümde ceviz büyüklüğünde kıpkırmızı kan geldi; o an soğuk ter attım tamam bu kadarmış dedim ve ağlama krizi tabi ardından.ama çok şükür kii devamı gelmedi.dün test yaptırdım ve benim adet ağrılarım şiddetini azaltmakla berbaber devam ediyor; bacak sızlamalarım da dahil.
tabi ben tüm bunları yaşarken hiçbir ağrısı kanaması olmayıp hamile olan çok arkadaşım var(hatta ben daha önce yaşadığım kimyasal gebelikte hiçbirşey hissetmemiştim ne ağrı ne sancı) yani herbünyeye göre hatta her gebeliğe göre değişebiliyor ama benim gibi adet ağrızı çeken arkadaşlarım varsa onlar benim gibi ümitsizlenmesinler diye paylaşmak istedim.
Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin; dualarım hepimiz için arkadaşlar ...
sevgiler...
kızlaarr hepinize selamlar; hiçbiryere gitmedim arkadaşlar burdayım.
gündüz misafirlerim vardı; hiç giremedim.
amaa süper haberler aldım she canım seni kocaman tebrik ediyorum.maşallah değerin süper ve bence şuan ikiz gebelik gibi benim değerin iki katı arkadaşım maşallahne zaman tekrarlıcan canım testi?
ben de daha kimseye söyleyemedim arkadaşlar sevinçten çıldırıyorum ama salı günü tekrarlıcam testi onun sonucuna göre haber vericem inşallah.şuan eşim ve annem biliyo sadece.bu arada yarın sabah ve pazartesi yapmak üzere şu ucuz testlerden aldım bi bakıyım çıkıcak mı?ayy inanamıyorum kızlar ya:CüvCüv: korkyorum sevinmeye Rabbim güzellikler yazsın inşallah hepimize:Saruboceq:
tüm tebrik eden arkadaşlarıma teşekkür ediyorum; hepimiz için dua ediyorum arkadaşlar.
cemrehayal çok üzüldüm canım kanamanın devam etmesine; öyle iyi anlıyorum ki seni dün sabah çamaşırımı görünce tamam dedim bu kadarmış ama Rabbim çok büyük lütfen umudunu kaybetme ve adet bile olsan testi yine de gününde yaptır canım
kızlar şunu altını çizerek belirtmek istiyorum ki; lütfen transfer sonrası yaşadığınız adet ağrıları; belirtileri için üzülmeyim.ben çok üzülüp ağladım tamam bugün oluyorum diye ama çok şükür ki bebeğim tutunuyormuş meğerese.ben daha transferin ertesi sabahı adet velirtisiyle uyandım.bacak ve kasık ağrıları ve hep devam etti; bazen tek taraflı yoğun ağrı bazen çift bazen böbreğime kadar vurdu ağrısı.bu kadar adet sancısıyla adet omayı beklerken adet günümde ceviz büyüklüğünde kıpkırmızı kan geldi; o an soğuk ter attım tamam bu kadarmış dedim ve ağlama krizi tabi ardından.ama çok şükür kii devamı gelmedi.dün test yaptırdım ve benim adet ağrılarım şiddetini azaltmakla berbaber devam ediyor; bacak sızlamalarım da dahil.
tabi ben tüm bunları yaşarken hiçbir ağrısı kanaması olmayıp hamile olan çok arkadaşım var(hatta ben daha önce yaşadığım kimyasal gebelikte hiçbirşey hissetmemiştim ne ağrı ne sancı) yani herbünyeye göre hatta her gebeliğe göre değişebiliyor ama benim gibi adet ağrızı çeken arkadaşlarım varsa onlar benim gibi ümitsizlenmesinler diye paylaşmak istedim.
Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin; dualarım hepimiz için arkadaşlar ...
sevgiler...
kızlaraaaaaa............
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
95,93cıktı değerim. inanamıyorum, titriyorummmm, çok mutluyum, harika bir duygu, allah herkese yaşatsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?