Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

kızlaraaaaaa............
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
95,93cıktı değerim. Inanamıyorum, titriyorummmm, çok mutluyum, harika bir duygu, allah herkese yaşatsın inşallah

canım çok sevindim.allah tamamına erdirsin.bize umut oldun .bende çarsamba gununu iple çekiyorum allahım sabır ver bana

she degerin çok yüksek çıkmış canım ikiz olabilir bence.2gün sonraki degerde daha i.belli olur.250nin üzerine çıkarsa ihtimal çok yüksek bence.hakkına hayırlısı olsun bende ikizim olsun istiyorum ama tekede razıyım.Allah saglıkla versin bebişlerimizi insaallah

amin canım, allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

amiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sırayla listedeki herkese darısı bulaşsın ayagını iyice sürt

opuyorumnanaktan merhaba kızlar opuyorumnanaktan ;4 ağustos test tarihim 3 ağustos evlilik yıldönümümüz olduğu için salı günü test yaptırmayı düşünüyorum.hiçbir belirtim yok :sm_confused: kanama yok :sm_confused: ağrı yok. :sm_confused:hakkımızda hayırlısı olsun :CüvCüv:.işallah bana uğur getirirsiniz :CüvCüv: :CüvCüv:

Son düzenleme:
Hamile arkadaşları tebrik ederim öncelikle. Hayırlı uğurlu olsun bebekleri. Benim de 9. günüm. Gebelik testini nerde yaptırıyorsunuz? Kadın doğumda test yaptırmak için önce doktora mı görünmek gerekiyor yoksa gidip test yaptırabiliyormuyuz direk?

kızlaarr hepinize selamlar; hiçbiryere gitmedim arkadaşlar burdayım.
gündüz misafirlerim vardı; hiç giremedim.
amaa süper haberler aldım she canım seni kocaman tebrik ediyorum.maşallah değerin süper ve bence şuan ikiz gebelik gibi benim değerin iki katı arkadaşım maşallah ne zaman tekrarlıcan canım testi?

ben de daha kimseye söyleyemedim arkadaşlar sevinçten çıldırıyorum ama salı günü tekrarlıcam testi onun sonucuna göre haber vericem inşallah.şuan eşim ve annem biliyo sadece.bu arada yarın sabah ve pazartesi yapmak üzere şu ucuz testlerden aldım bi bakıyım çıkıcak mı?ayy inanamıyorum kızlar ya:CüvCüv: korkyorum sevinmeye Rabbim güzellikler yazsın inşallah hepimize:Saruboceq:
tüm tebrik eden arkadaşlarıma teşekkür ediyorum; hepimiz için dua ediyorum arkadaşlar.

cemrehayal çok üzüldüm canım kanamanın devam etmesine; öyle iyi anlıyorum ki seni dün sabah çamaşırımı görünce tamam dedim bu kadarmış ama Rabbim çok büyük lütfen umudunu kaybetme ve adet bile olsan testi yine de gününde yaptır canım

canım ben direk bi özel hastaneye gidip 25 tl ye test yaptırdım canım.zemuszemus

kızlar şunu altını çizerek belirtmek istiyorum ki; lütfen transfer sonrası yaşadığınız adet ağrıları; belirtileri için üzülmeyim.ben çok üzülüp ağladım tamam bugün oluyorum diye ama çok şükür ki bebeğim tutunuyormuş meğerese.ben daha transferin ertesi sabahı adet velirtisiyle uyandım.bacak ve kasık ağrıları ve hep devam etti; bazen tek taraflı yoğun ağrı bazen çift bazen böbreğime kadar vurdu ağrısı.bu kadar adet sancısıyla adet omayı beklerken adet günümde ceviz büyüklüğünde kıpkırmızı kan geldi; o an soğuk ter attım tamam bu kadarmış dedim ve ağlama krizi tabi ardından.ama çok şükür kii devamı gelmedi.dün test yaptırdım ve benim adet ağrılarım şiddetini azaltmakla berbaber devam ediyor; bacak sızlamalarım da dahil.
tabi ben tüm bunları yaşarken hiçbir ağrısı kanaması olmayıp hamile olan çok arkadaşım var(hatta ben daha önce yaşadığım kimyasal gebelikte hiçbirşey hissetmemiştim ne ağrı ne sancı) yani herbünyeye göre hatta her gebeliğe göre değişebiliyor ama benim gibi adet ağrızı çeken arkadaşlarım varsa onlar benim gibi ümitsizlenmesinler diye paylaşmak istedim.
Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin; dualarım hepimiz için arkadaşlar ...
sevgiler...

Cnm tebrik ederiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim alkisalkisalkis ins 9 ay boyunca sorunsuz bir hamilelik geçirip miniğini kucağına alırsın çok sevindim alkisalkisalkis

çok teşekkür ederim canım, sanada en kısa zamanda allahım bir bebek nasip etsin .

sana katılıyorum çok korkmuştum bende. sonrası güzel oldu allah herkerse nasip etsin

Catdogcum sana katışıyorum, hemen hemen ayni günlerde bu kanama olayını ve ağrıyı yaşadık, nedeni ise peş peşe transferimizin olması. Transferin 7-8-9 günlerinde tutunma gerçekleştiği için bu ağrı ve kanama oluyor. Tuvalet kağıdında kanı görünce bende ayni şoku yaşadım, daha önce okumuş olamam rağmen bu kan beni çok korkuttu doğal olarak. Her belirtiyi hamileliğe yordum ama bir tarafdan da kullandığımız ilaçların bu belirtileri yapabileceğinide bildiğim için çokda umutlanamadım. Uyku hali, ben asla koltukta TV seyrederken uyuyamam, ama son 3-4 gündür filmlerin en heyecanlı yerinde dayanamayıp uyuyordum. Birde kokular çok belirginleşmişti, ama bunuda sigarayı bırakmış olmama yordum, sigarayı bırakanlar kokuları daha iyi alğılarmış. Göğüslerim şişmişti bu da ilaçlardan ama sol göğsümde tam göğüs ucumun altından iğne batmaları oluyordu, öğrendiğime göre bu da bir belirtiymiş. Ha birde damarlarım çok şişti elimde, dekoltemde damarlar çok belirgin.
Ama tüm bu belirtilere rağmen cesaret edip idrar testi yapamadım, iyikide yapmamışım, çünkü kantesti sonrası yaptığım gebelik testi tek çizgi çıktı. Bende yarın yapmak üzere yeni ve hassas bir gebelik testi aldım, inat ettim o iki çizgiyi göreceğim:))
güzel dilekleriniz için çoook teşekkür ederim.

doktorum testi tekrarlamana gerek yok dedi, 9 Ağustosta gidip keseyi görmeye çalışacağız. Ama ben pazartesi gidip bir kan testi daha yapayım diyorum, ne kadar yükselmiş bakayım.:kedi:
Ya catdog değere göre tek mi çift mi belli olurmu şimdiden??? Bilen varmı?? çıkan değerin yüksek olması çoğul gebeliği göstermediğini okumuştum bu topiklerin birinde.olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

catdog gebelik topiklerinden biliyorum seni. cok ama cok sevindim. bizede dua et arkadasim. Allah sana bagislasin.

Arkadaşlar yardımmmmmm. Benim 10. günüm dün 1-2 damla kahverengi lekelenmem oldu. Bugün sabah kalktım baktım bişey yoktu ardından tuvaletimi yaptım. Bu sırada akıntı içinde pembemsi kan geldi. Çok korktum. Şimdi de belim falan çok ağrıyo sizin de miböyleydi ne yapayım .

canlarım dua edin yarın yumurta toplama işlemim var eşimden sperm bulabilsinler dualarınızı esirgemeyin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…