- 18 Şubat 2010
- 483
- 1
- 118
- Konu Sahibi dilserserin
-
bu arada she catdog çok tebrik ederim canlarım allah bizede nasip eder inşallah
doktorum testi tekrarlamana gerek yok dedi, 9 Ağustosta gidip keseyi görmeye çalışacağız. Ama ben pazartesi gidip bir kan testi daha yapayım diyorum, ne kadar yükselmiş bakayım.:kedi:
Ya catdog değere göre tek mi çift mi belli olurmu şimdiden??? Bilen varmı?? çıkan değerin yüksek olması çoğul gebeliği göstermediğini okumuştum bu topiklerin birinde.olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
catdog gebelik topiklerinden biliyorum seni. cok ama cok sevindim. bizede dua et arkadasim. Allah sana bagislasin.
Arkadaşlar yardımmmmmm. Benim 10. günüm dün 1-2 damla kahverengi lekelenmem oldu. Bugün sabah kalktım baktım bişey yoktu ardından tuvaletimi yaptım. Bu sırada akıntı içinde pembemsi kan geldi. Çok korktum. Şimdi de belim falan çok ağrıyo sizin de miböyleydi ne yapayım .
alıştırdım nihayet kendimi... Iki gündür ağlamadan duramıyorum, konuşamıyorum,yiyemiyorum, bağıramıyorum, yaşayamıyorum...ama kabullendim galiba.genede yarın bi test yaptırıcam. Adet tam gaz devam ediyooo
canlarım dua edin yarın yumurta toplama işlemim var eşimden sperm bulabilsinler dualarınızı esirgemeyin nolur
doktorum testi tekrarlamana gerek yok dedi, 9 Ağustosta gidip keseyi görmeye çalışacağız. Ama ben pazartesi gidip bir kan testi daha yapayım diyorum, ne kadar yükselmiş bakayım.:kedi:
Ya catdog değere göre tek mi çift mi belli olurmu şimdiden??? Bilen varmı?? çıkan değerin yüksek olması çoğul gebeliği göstermediğini okumuştum bu topiklerin birinde.olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
Arkadaşlar yardımmmmmm. Benim 10. günüm dün 1-2 damla kahverengi lekelenmem oldu. Bugün sabah kalktım baktım bişey yoktu ardından tuvaletimi yaptım. Bu sırada akıntı içinde pembemsi kan geldi. Çok korktum. Şimdi de belim falan çok ağrıyo sizin de miböyleydi ne yapayım .
bu arada she catdog çok tebrik ederim canlarım allah bizede nasip eder inşallah
canım normalde 2 günde 2 kat artması gerekiyor. ikiz gebeliklerde bu değer 4 kat artar. burdan anlayabilirsin. ben de biraz kendimden korkuyorum. 12. gün 250 civarı bir değer çıktı. 14. gün 800 küsür açıkçası az biraz korktum. tek yumurta ikizlerinin tehlikeleri çok fazla. ama mevlam ne eylerse güzel eyler. kafamı karıştırmamak için bi daha test yapmadım. zaten bu yaz ayında kollar eroinman gibi oldu kafamçokkarıştı rabbm keseyi ve kalp atışını görmeyi nasip eylesin.. she35 ve catdog sizleri 2011 nisan anneleri topiğine bekliyorum. uğur getirsin diye aylar önce o topiği açmıştım. rabbim yar vee yardımcımız olsun...
canım iyi dileklerin için çok teşekkürler:)))
ben salı günü şu test sonucumu bi daha bi görveyim hayırlısıyla inşallah ondan sonra o topiğe de gelirim tabi canım:))))) hala şokundayım ben kızlar; Rabbime ne kadar şükretsem azdır bu mükemmel duyguyu yaşattığı için, çok mutluyum.
Rbbim herkeze hayırlısını nasip etsin inşallah...
sana da rahat ve çok güzel bir hamilelik diliyorum arkadaşım.
canım bi de bu testlerden sonra doktorun kaç gün sonrası için keseyi görmeye çağırdı seni??
bana verilen kağıtta 12.günden 20 gün sonra yazıyor ama çok değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?