Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

alıştırdım nihayet kendimi... iki gündür ağlamadan duramıyorum, konuşamıyorum,yiyemiyorum, bağıramıyorum, yaşayamıyorum...ama kabullendim galiba.genede yarın bi test yaptırıcam. adet tam gaz devam ediyooo

bu arada she catdog çok tebrik ederim canlarım allah bizede nasip eder inşallah

amin cemre canım en kısa zamanda inşallah;hayırlısıyla kavuştursun Rabbim bebeğine ama lütfen günün gelince kan testini yaptır yine de.:gitme: Rabbim hayırlısını versin canım.

canım ne güzel doktorun değerini çok beğenmiş demek ki tekrarlamana gerek görmemiş.
canımolumunekankayizsmile ikiz tabi şimdiden belli olmaz dediğin gibi ama değerin maşallah benimkinin iki katı olunca çok sevindim ve direk aklıma çift olması geldi.alsanaalsanasmile yer senin böcekler artık birbirini böyle tatlımopuyorumnanaktan
canım Rabbim hayırlısını versin tekrar çok tebrik ediyorum arkadaşım inşallah 9 ağustosta bebeğinin kesesini ya da keselaerini görürsün canım.
Rabbim gönlüne göre versin canım:Saruboceq:

catdog gebelik topiklerinden biliyorum seni. cok ama cok sevindim. bizede dua et arkadasim. Allah sana bagislasin.

çok teşekkürler arkadaşım; Rabbim sana da tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah.hepimiz için bol bol dua ediyorum arkadaşlar.Rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin inşallah; hayırlısını versin.

canım devamı gelmiyosa rahat ol ağrılar falan aynı çünkü, rahat ol bebeğini düşün bol bol dua et canım.inşallah salıya güzel haberlerini alırız canım.

she canım benim doktor salı testi tekrarlamamı istedi bakalım inşallah değerim katlanır hayırlısyla; sonra da ne dicek senin doktor gibi gün mü verecek hiç bilmiyorum.
canım benim göğüslerim şiş ama ağrımıyo normalde ağrır adet zamanı.sadece uçları çok acıyo dokununca.damarlarım benim de belirgin evet ama normalde de belirginleşir hep adet zamanı.farklı olarak 2-3 üç gündür vücudumu acayip ateş basarken; ayaklarım acayip üşüyo; çorap giyiyorum (hava 34derece bu arada) bi de 3 sabahtır uyandığımda ağzımda acayip acı bir tat oluyo kahvaltı yapana kadar.uyku halim falan yok ama en ufak bişeyde yoruluyorum.
gönlünüzdeki tüm güzellikler olsun inşallah arkadaşlar :Saruboceqpuyorumnanaktan
sevgiler:1hug:a.s.

catdog ve she35 sizleri eşlerinizi tebrik ediyorum. rabbim kolay bir hamilelik, sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin. darısı tüm bekleyen kader arkadaşlarımıza :Saruboceq: :Saruboceq:

canlarım dua edin yarın yumurta toplama işlemim var eşimden sperm bulabilsinler dualarınızı esirgemeyin nolur

canım azospermi sorunu yaşayanların ben de özel yeri vardır. rabbim yar ve yardımcınız olsun. eşine ve sana kolay gelsin diyorum. inşallahhhhhhhh bol bol sperm bulunur. ben senin ve eşin için bir kenzü'l arş duası okuyacağım. rabbim inşallah kabul ederr. güzel haberlerini bekliyorum. rabbim bu gün dilek meleklerini eşinin yanında bulundursun :Saruboceq: :Saruboceq:

canım normalde 2 günde 2 kat artması gerekiyor. ikiz gebeliklerde bu değer 4 kat artar. burdan anlayabilirsin. ben de biraz kendimden korkuyorum. 12. gün 250 civarı bir değer çıktı. 14. gün 800 küsür açıkçası az biraz korktum. tek yumurta ikizlerinin tehlikeleri çok fazla. ama mevlam ne eylerse güzel eyler. kafamı karıştırmamak için bi daha test yapmadım. zaten bu yaz ayında kollar eroinman gibi oldu kafamçokkarıştı rabbm keseyi ve kalp atışını görmeyi nasip eylesin.. she35 ve catdog sizleri 2011 nisan anneleri topiğine bekliyorum. uğur getirsin diye aylar önce o topiği açmıştım. rabbim yar vee yardımcımız olsun...

Endişeni çok iyi anlıyorum, eğer bu topikte 2 gün öncesine gidersen ayni şeyleri yaşadığımızı göreceksin.
Bende cuma sabahı kalktığımda, kahverengi lekelenmem ve şiddetli regli sancım vardı, akşam üstü, tuvalet kağıdına açık kırmızı kan bulaştı ve doğal olarak çok korktum, ama ertesi gün yani 10. günümde kan testi yaptırdığımda hamile olduğumu öğrendim.
Başıma gelen meğer tutunma kanamasıymiş, inşallah seninkide öyledir. Embriyonun yerleşmesi transferden sonraki 8-9-10. günlerde oluyormuş. Endişelenme ve yarın bir kan testi yaptır, sonucunuda bizimle paylaş, inşallah güzel sonuçlar vereceksin bize.hihoyyythihoyyyt

bu arada she catdog çok tebrik ederim canlarım allah bizede nasip eder inşallah

saol canım, allah sanada en kısa zamannasip etsin canım, ama kan testini ihmal etme ve ilaçlarını kullanmaya devam et, hiç belli olmaz, bazı kadınların kanaması şiddetli olabiliyor ve yinede hamilelikleri devam ediyor.

she canım çok sağol. Benim de öğlen birkaç damla peçeteye kırmızı bulaştı. Az önce kahverengi geldi. Ama ağrı 1 saat önce falan bitti. Dediğin gibi sökülür gibi ağrıyodu. Bu akşamı sağlam geçirirsem yarın test yaptırcam. İnşallah bebeişim tutunmuştur...

canım iyi dileklerin için çok teşekkürler:)))
ben salı günü şu test sonucumu bi daha bi görveyim hayırlısıyla inşallah ondan sonra o topiğe de gelirim tabi canım:))))) hala şokundayım ben kızlar; Rabbime ne kadar şükretsem azdır bu mükemmel duyguyu yaşattığı için, çok mutluyum.
Rbbim herkeze hayırlısını nasip etsin inşallah...
sana da rahat ve çok güzel bir hamilelik diliyorum arkadaşım.
canım bi de bu testlerden sonra doktorun kaç gün sonrası için keseyi görmeye çağırdı seni??
bana verilen kağıtta 12.günden 20 gün sonra yazıyor ama çok değil mi?

latifeelif canım elif ismini çok severim ben :))))
canım Rabbim hayırlar versin inşallah yarın opu işlemin de çok kolay olur eşinden de en kaliteli sağlıklı spermleri bulabilirler inşallah canım; Rabbim yanında olsun arkadaşım.
bol şanslar....

bugulll canım burada mısın?testim positif çıktı çok şükür okudun mu arkadaşım:)))
darısı başına inşallah arkadaşım:)))

merhaba arkadaşlar benide aranıza alır mısınız? aslında ben temmuzda uzun protokole başladım ve uzun olunca uzadı tabi:)) bugün pregonda 3. günüm salı kontrole gideceğim... bende lucrin kullandıktan sonra kist oluştu, geçen sefer gittiğimde ise küçüldüklerini söylediler ve tedaviye başladık şayet kist büyürse aspire ederiz dediler inşallah küçülüp kaybolurlarda gerek kalmaz... yani ben şu an size tarih veremiyorum :)))

daha dur canım sadece ilk dönemeci döndük rabbim kucağımıza almayı nasip etsin. :Saruboceq: benim 12. günüm geçen pazartesi idi. tüp bebek doktorum çarşamba günü bir buçuk hafta sonra doktora git dedi. ben bu cuma gideceğim. çünkü kan pıhtılaşma iğnem ve progynex im bitiyor. ilaç yazdırmam gerekiyor. 20 gün bence de fazla ya yedi haftalık olucak bebiş. bilmiyorumkismile

günaydın kızlar, benim evde internetim olmadığı için gelişmeleri işyerimden takip ediyorum, harika haberlerinizi okudum az önce, SHE sanada çok sevindim arkadaşım , darısı başımıza inşallah, bugün benimde 9. günüm ve adet ağrılarım devam....

canlarımmmmmmmmmmmmmmm ayy catdog ve shee
canlarım yaaaaa cok sevındım allahım tamamına erdırsın
ve yavrularınızı kucagınıza almayı nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…