Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

çok teşekkür ederim canım, allah sizede güzel sonuçlar versin. 9.gündesin, az kaldı, sakın idrar testi yapma sabret, benim bu gün 12. günüm ve hassat idrar testi yapmama rağmen hala TEK çizgi, 2. çizgi çoookk silik çıkmış. yaa inat ettim çift öizgi görmeye ama sanırım idrar daha geçmemiş sonucum. o yüzden sakın idrar testi yapıpta olası bir tek çizgiye boşuna üzülme, iyiki yapmamışım öncesinde idrar testi diyorum.

Evet ya 20 gün sonrası biraz fazla değil mi?? ama senin doktorun garantici demiştin, belki keseyi net görebilmek için uzun tarih vermiştir. benim doktorumda haftaya pazartesi gel diyo, yani 12.günden 8 gün sonra, o tarihde hese görülebilir mi bilmiyorum tabii??
canım sen testini tekrarlayacak mısın bu gün, bende tekrar baktırayım diyorum, sırf meraktan

SHE canım, tutamicam kendimi yarın 10.gün zaten, ben idrar testi alıp yapıcam yarın sabah, ya tek çizgi ya da silik bilemiyorum artık, sabredemicem :) ama benimki olumsuz olabilir ya, çünkü resmen adet ağrılarım var, ve öyle açıkrenkli kanama felanda olmadı benim

sen bilirsin canım, ama ya idrar testinde negatifi görür ve belki aslında hamile olmana rağmen boşuna üzülürsen, buna cesaret edebilecek misin?? ben edemedim. yaa idrar testi alacağına git kan testi yaptır, 10. günün madem, sonuç alırsın.
hadi bakalım ne kadar sabırlısın görelim zemuszemuszemuszemus

aslında anlamadığım şu; tutanlarda az miktarda kanama var, demekki kanamanın olması gerek, bende henüz hiç bişey yok, bembeyaz bir akıntı var sadece, off keşke bende hamile kalabilsem, sonuçta kan testinde daha çok üzülürüm die tahmin ediyorum, o yüzden kendimi alıştırmak için en iyisi idrar testi yapayım napalım artık... başka çare yok :1no2:

canım benimde bugun 10.gunum biraz kasık ağrım var.kanama lekelenme yok ama ben ümitliyım oldu gibi geliyo.birde herkeste lekelenme olmuyomuş canım ben araştırdım

sowaycım, idrar testi kesin sonuç vermiyor ki, bende bu gün 12. gün ve hassas teste bile 2. çizgi çıkmadı. yani diyorum ki idrar testinde tek çizgi çıkarsa boşuna üzülürsün. am tabi çift çizgide çıkabilir, herkes farklı. Hem herkesde kanlı akıntı olacak diye bişey var mı, biz kanama oldu diye üzüldük sen olmuyo diye üzülüyorsun, herkesde farklı oluyor bu. kanaman olmadığı için sevinmen gerekirken sen endişeleniyorsun, rahatla. üstelik bende 9. günün öğleden sonrasında tuvalet kadığında açık renk kan bulaşmıştı, yani hala vaktinde var yani illa kan görmek istiyorsan. az kaldı, oyalanacak başka bişeyler bul.

teşekkür ederim canım arkadaşım, moral veriyorsun, umarım dediğin gibi olur, bendede pozitif çıkarda rahatlarım inşallah, yoğunluktan bazen unutuyorum zaten tüp bebek yaptırdığımı :) ama her bir sıcaklık hissedişimde direk lavaboya koşuyorum lekelenmemi olmuş die, neyse dişimi sıkayım dedğin gibi, az bi zamanım kaldı ne de olsa

evet canım garantici hakkaten ama belki de yarın aradığımda daha yakın bi tarih verir hiçbir bilgim yok.
canım benim yarın 12.günüm ve doktorum tekrarlamamı istemişti o yüzden yarın tekrar yaptırıp doktoruma haber vericem.ilk yaptığım dan sonra yarına kadar arada 4 gün olduğu için 2 tane şu ucuz testlerden aldım.dün sabah ve bu sabah tekrarladım ikisinde de çıktı çok şükürler olsun ben bu resmi hiç göremeyeceğimi sanıyodum:Saruboceq: Rabbime ne kadar şükretsem azdır ama senin değerin benim iki katım olduğuna göre seninkinin hayli hayli çıkması lazım.ama senin idrarına geç karışıyo olabilir hormonlar; bazı kişilerin öyle olabiliyomuş o yüzden rahat ol canım.
ama değerini netleştirmek istiyosan senin bugün normal test günün zaten o yüzden bence de yaptır ve için rahat etsin canım:CüvCüv:

özlem hoşgeldin canım; hayırlı olsun inşallah kistler kendiliğinden kaybolur ve sağlıklı güzel yumoşların oluşur canım:))))

kıss CATDOG nabersin bakiyim, duygu ve düşüncelerini alalım, sanırım sen 12 ile 1 arası yazabiliyorsun arkadaşım, 9.gününde nekadar kanaman olmuştu bakıyım bi yazarmısın :)

ay o zaman progestan iğneye devam ediyoruz öyle mi canımkafamçokkarıştı kalçam delik deşik oldu beakannehir
canım inşallah yarın iyi sonuç alabilirsem belki bana da 1,5 hafta süre verir.
inşallah sen de bu cuma bebeğini görürsün canım hadi hayırlısı bakalım:)))zemuszemus

canlarımmmmmmmmmmmmmmm ayy catdog ve shee
canlarım yaaaaa cok sevındım allahım tamamına erdırsın
ve yavrularınızı kucagınıza almayı nasıp etsın

çok teşekkür ederim nisamcım; darısı tez zamanda senin ve tüm arkadaşlarımızın da hayırlısıyla başınıza inşallah canım:))
sevgiler

soway canım hiç endişe etme ben de aynı senin gibi oldum gelen açık renk akıntıfalan değil kıpkırmızı kandı ama çok şükür devamı gelmedi.ve adet belirtilerinin hepsini şiddetli şekilde yaşadım.rahatlıcaksan bi test yap ama çıkmazsa üzülme boşa çünkü bazen çıkmayabiliyorCADIARZU iyi sonuçlar diliyorum canımmafoldumben

dilerserin ve soway kızlar lütfen kanama olmadı diye takılmayın olmaması daha iyi zaten ben sizden üzmitliyim arkadaşlar; iy şeyler doğuyo içime lütfen rahat olun :)))

dilerserin ve soway kızlar lütfen kanama olmadı diye takılmayın olmaması daha iyi zaten ben sizden üzmitliyim arkadaşlar; iy şeyler doğuyo içime lütfen rahat olun :)))

aminn arkadaşım, inşallah dediğin gibi olur, umarım bende buraya herkes gibi hamile olduğumu yazabilirim, kendimi sonrasında üzülmemek için çokta umutlandırmak istemiyorum, bakalım artık kısmet...

kıss CATDOG nabersin bakiyim, duygu ve düşüncelerini alalım, sanırım sen 12 ile 1 arası yazabiliyorsun arkadaşım, 9.gününde nekadar kanaman olmuştu bakıyım bi yazarmısın :)

canım iyiyim çok sağol; benim 8.günde ceviz kadar kırkırmızı kanamam oldu (tam adet günümdü) ve tüm ağrıları yaşadım fazlasıyla(( ve çok korktum ama çok sükür devamı gelmedi ama illa kanama olucak diye bişey yok hatta bence olmaması daha iyi ben kıpırdamaya korktum çünkü o zaman yeni yeni normale dönüyorum...
canım ben evdeyim izndeyim zaten zaman sorunum yok ama sonra kitap falan okuyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorum; ondan her zaman girmiyorum; bu modemlerde zararlı ya işim bitince hemen kapatıyorumsırnaşık şey
canım sizden iyi haberlerinizi bekliyorum çok ümitliyimopuyorumnanaktan

kızlar halen belli olmadımıyyyaa ben heyecanla güzel haberler bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…