- Konu Sahibi dilserserin
-
günaydın kızlar, benim evde internetim olmadığı için gelişmeleri işyerimden takip ediyorum, harika haberlerinizi okudum az önce, SHE sanada çok sevindim arkadaşım , darısı başımıza inşallah, bugün benimde 9. günüm ve adet ağrılarım devam....
canlarımmmmmmmmmmmmmmm ayy catdog ve shee
canlarım yaaaaa cok sevındım allahım tamamına erdırsın
ve yavrularınızı kucagınıza almayı nasıp etsın
canım iyi dileklerin için çok teşekkürler:)))
ben salı günü şu test sonucumu bi daha bi görveyim hayırlısıyla inşallah ondan sonra o topiğe de gelirim tabi canım:))))) hala şokundayım ben kızlar; Rabbime ne kadar şükretsem azdır bu mükemmel duyguyu yaşattığı için, çok mutluyum.
Rbbim herkeze hayırlısını nasip etsin inşallah...
sana da rahat ve çok güzel bir hamilelik diliyorum arkadaşım.
canım bi de bu testlerden sonra doktorun kaç gün sonrası için keseyi görmeye çağırdı seni??
bana verilen kağıtta 12.günden 20 gün sonra yazıyor ama çok değil mi?
SHE canım, tutamicam kendimi yarın 10.gün zaten, ben idrar testi alıp yapıcam yarın sabah, ya tek çizgi ya da silik bilemiyorum artık, sabredemicem :) ama benimki olumsuz olabilir ya, çünkü resmen adet ağrılarım var, ve öyle açıkrenkli kanama felanda olmadı benim
sen bilirsin canım, ama ya idrar testinde negatifi görür ve belki aslında hamile olmana rağmen boşuna üzülürsen, buna cesaret edebilecek misin?? ben edemedim. yaa idrar testi alacağına git kan testi yaptır, 10. günün madem, sonuç alırsın.
hadi bakalım ne kadar sabırlısın görelim zemuszemuszemuszemus
aslında anlamadığım şu; tutanlarda az miktarda kanama var, demekki kanamanın olması gerek, bende henüz hiç bişey yok, bembeyaz bir akıntı var sadece, off keşke bende hamile kalabilsem, sonuçta kan testinde daha çok üzülürüm die tahmin ediyorum, o yüzden kendimi alıştırmak için en iyisi idrar testi yapayım napalım artık... başka çare yok :1no2:
sowaycım, idrar testi kesin sonuç vermiyor ki, bende bu gün 12. gün ve hassas teste bile 2. çizgi çıkmadı. yani diyorum ki idrar testinde tek çizgi çıkarsa boşuna üzülürsün. am tabi çift çizgide çıkabilir, herkes farklı. Hem herkesde kanlı akıntı olacak diye bişey var mı, biz kanama oldu diye üzüldük sen olmuyo diye üzülüyorsun, herkesde farklı oluyor bu. kanaman olmadığı için sevinmen gerekirken sen endişeleniyorsun, rahatla. üstelik bende 9. günün öğleden sonrasında tuvalet kadığında açık renk kan bulaşmıştı, yani hala vaktinde var yani illa kan görmek istiyorsan. az kaldı, oyalanacak başka bişeyler bul.
Evet ya 20 gün sonrası biraz fazla değil mi?? ama senin doktorun garantici demiştin, belki keseyi net görebilmek için uzun tarih vermiştir. benim doktorumda haftaya pazartesi gel diyo, yani 12.günden 8 gün sonra, o tarihde hese görülebilir mi bilmiyorum tabii??
canım sen testini tekrarlayacak mısın bu gün, bende tekrar baktırayım diyorum, sırf meraktan
merhaba arkadaşlar benide aranıza alır mısınız? aslında ben temmuzda uzun protokole başladım ve uzun olunca uzadı tabi:)) bugün pregonda 3. günüm salı kontrole gideceğim... bende lucrin kullandıktan sonra kist oluştu, geçen sefer gittiğimde ise küçüldüklerini söylediler ve tedaviye başladık şayet kist büyürse aspire ederiz dediler inşallah küçülüp kaybolurlarda gerek kalmaz... yani ben şu an size tarih veremiyorum :)))
evet canım garantici hakkaten ama belki de yarın aradığımda daha yakın bi tarih verir hiçbir bilgim yok.
canım benim yarın 12.günüm ve doktorum tekrarlamamı istemişti o yüzden yarın tekrar yaptırıp doktoruma haber vericem.ilk yaptığım dan sonra yarına kadar arada 4 gün olduğu için 2 tane şu ucuz testlerden aldım.dün sabah ve bu sabah tekrarladım ikisinde de çıktı çok şükürler olsun ben bu resmi hiç göremeyeceğimi sanıyodum:Saruboceq: Rabbime ne kadar şükretsem azdır ama senin değerin benim iki katım olduğuna göre seninkinin hayli hayli çıkması lazım.ama senin idrarına geç karışıyo olabilir hormonlar; bazı kişilerin öyle olabiliyomuş o yüzden rahat ol canım.
ama değerini netleştirmek istiyosan senin bugün normal test günün zaten o yüzden bence de yaptır ve için rahat etsin canım:CüvCüv:
daha dur canım sadece ilk dönemeci döndük rabbim kucağımıza almayı nasip etsin. :Saruboceq: benim 12. günüm geçen pazartesi idi. tüp bebek doktorum çarşamba günü bir buçuk hafta sonra doktora git dedi. ben bu cuma gideceğim. çünkü kan pıhtılaşma iğnem ve progynex im bitiyor. ilaç yazdırmam gerekiyor. 20 gün bence de fazla ya yedi haftalık olucak bebiş. bilmiyorumkismile
canlarımmmmmmmmmmmmmmm ayy catdog ve shee
canlarım yaaaaa cok sevındım allahım tamamına erdırsın
ve yavrularınızı kucagınıza almayı nasıp etsın
SHE canım, tutamicam kendimi yarın 10.gün zaten, ben idrar testi alıp yapıcam yarın sabah, ya tek çizgi ya da silik bilemiyorum artık, sabredemicem :) ama benimki olumsuz olabilir ya, çünkü resmen adet ağrılarım var, ve öyle açıkrenkli kanama felanda olmadı benim
dilerserin ve soway kızlar lütfen kanama olmadı diye takılmayın olmaması daha iyi zaten ben sizden üzmitliyim arkadaşlar; iy şeyler doğuyo içime lütfen rahat olun :)))
kıss CATDOG nabersin bakiyim, duygu ve düşüncelerini alalım, sanırım sen 12 ile 1 arası yazabiliyorsun arkadaşım, 9.gününde nekadar kanaman olmuştu bakıyım bi yazarmısın :)
dilserserin meraba canım beni de listeye eklermisin. ilk denemeydi tek embriyo 3. gün transferi 1. kaliteymiş. 4 ağustos test günüm kısmetse:) aynı gün öğrencez hayırlısıyla.ayrıca eşimle benim evlilik yıldönümümüz o gün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?