Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

mmerhaba cnm nasıl gidiyor.benim sana bikaç sorum olacaktı cnm cevaplarsan sevinirim.
sende transferdensonra akıntı oldumu ve şuanda kesilmedeen devamediyormu.bende akıntı olmuyorda
birde tüpbebegi hangi hastanede yaptırdın.kaç yaşındasın cnm:)

off arkadaşlar, beyaz olan akıntı bugün yeşilimsi renk almaya başladı, sizdede olmuşmuydu hiç, özelliklede SHE ve HOTDOG sizde böyle bi akıntıyla karşıkarşıya kaldınızmı arkadaşlar, bu nedemek ya? yada tüp bebek tutmayan arkadaşlar sizlerde olmuşmuydu böyle bi akıntı?

özlem hoşgeldin canım; hayırlı olsun inşallah kistler kendiliğinden kaybolur ve sağlıklı güzel yumoşların oluşur canım:))))

hoşbulduk canım, inşallah kendiliğinden kaybolurda gelir meleğim...
canım seninde tekrar hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin....

kızlar iğne olmaya gittim hastaneye ama şeytan beni durtukledi.2 defa laboratuara indim bhcg yaptırcam die.sonra vazgeçtim.geri çıktım. hastaneden off ya ne kadar cesaretsizmişim bennnnnnn nese çarsambaya az kaldı

walla guzelım ıyı dayanıyosun ben hergun hastaneye gıtsem kesın yaptırmıstım ben jel kullanıyorum aramızda 1 gun var anlasılan bende 5 agustos o gun yapcam hastaneye gıtmeye usenıyorum bende bugun gıdıp verıyım dedım ama gıtmedım ewden hıc cıkmadım bakalım bugun kahverengı akıntı geldı hıc kalkmamaya calısıyorum ya tutundu yada adet olcam bakalım sımdı gelmıyo gercı sadece peceteye geldı bakalım artık ardım hastaneyı ılactan dolayı olabılır dedıler hayırlısı dıyorum

kızlar iğne olmaya gittim hastaneye ama şeytan beni durtukledi.2 defa laboratuara indim bhcg yaptırcam die.sonra vazgeçtim.geri çıktım. hastaneden off ya ne kadar cesaretsizmişim bennnnnnn nese çarsambaya az kaldı

keşke yaptırsaydınnnnnnnnnnnnn, sende varmı kanama lekelenme vs. bişeyler?

yok be canım hiç bişeyim yok sadece arada hafif kasık ağrısı kramp gibi

o bendede var, ne kanama var ne leke, sadece akıntı, ve bugün akıntım biraz yeşil gibi geldi, sonra tekrar beyaza döndü anlamadım arkadaşım, hadi bakalım sen haberi benden önce vereceksin cnm, bende 6sında vericem, umarım güzel haberler veririz, sıra bizde hadi allah yardımcımız olsun....

yok be canım hiç bişeyim yok sadece arada hafif kasık ağrısı kramp gibi

arkadaşlar merhaba.bende aranıza katıldım.cumartesi test yaptıracağım bende.karın ağrısı ve hafif kasık ağrım var. bi de 2 gündür çok az lekelenme var,kahverengiye yakın.iyi bişey mi kötü mü yoksa.. çok zormuş bu beklemek böyle..

canım kötüyede yorulabilir, iyiyede yorulabilir, sanırım beklemek en doğrusu, benimde senden 1 gün önce belli olacak kısmetse...

kızlar bugün 10. günüm.dondurulmuş tek blast. embriyo transfer edildi.crinone jel kullanıyorum.akıntı bende de var.doktorum oabilir demişti.ama bide koku var akıntımda sizde de koku var mı.yarın test yaptırcam dua edin benim için

ağır değil ama hafif bi koku var bende, normalmi bilmiyorum.. genelede burdaki çoğu arkadaşın öyleee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…