- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 123
- 39
- Konu Sahibi dilserserin
-
yaaa bu jel tortusuymuş ve normalde kendi düşmesi gerekiyormuş, düşmüyorsa eldevenle çıkarın dedi.kafamçokkarıştı
nese başına böyle bişey gelen olursa korkmasın diye paylaştım. bu muabbeti daha fazla uzatmaya gerek yok, çok sevimsiz çünkü
özlem hoşgeldin canım; hayırlı olsun inşallah kistler kendiliğinden kaybolur ve sağlıklı güzel yumoşların oluşur canım:))))
karamel canım inşallah seninkide yerleşme kanamasıdır.... bence drunu ara ve sor canım....
kızlar iğne olmaya gittim hastaneye ama şeytan beni durtukledi.2 defa laboratuara indim bhcg yaptırcam die.sonra vazgeçtim.geri çıktım. hastaneden off ya ne kadar cesaretsizmişim bennnnnnn nese çarsambaya az kaldı
keşke yaptırsaydınnnnnnnnnnnnn, sende varmı kanama lekelenme vs. Bişeyler?
yok be canım hiç bişeyim yok sadece arada hafif kasık ağrısı kramp gibi
yok be canım hiç bişeyim yok sadece arada hafif kasık ağrısı kramp gibi
arkadaşlar merhaba.bende aranıza katıldım.cumartesi test yaptıracağım bende.karın ağrısı ve hafif kasık ağrım var. bi de 2 gündür çok az lekelenme var,kahverengiye yakın.iyi bişey mi kötü mü yoksa.. çok zormuş bu beklemek böyle..
ALLAHIM ne olur hepimiz pozitif sonuç alalım.hayırlı,sağlıklı evlatlar dünyaya getirelim
kızlar bugün 10. günüm.dondurulmuş tek blast. embriyo transfer edildi.crinone jel kullanıyorum.akıntı bende de var.doktorum oabilir demişti.ama bide koku var akıntımda sizde de koku var mı.yarın test yaptırcam dua edin benim için
ağır değil ama hafif bi koku var bende, normalmi bilmiyorum.. genelede burdaki çoğu arkadaşın öyleee..
sölemesi ayıp bendede varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?