Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

kızlarr sizler tecrübelisiniz oyüzden soracam.embriyo transferinden hemen sonramı başladı sizde akıntı yada nezaman başladıı bende şuan hiç akıntı yokk .her gebe kalan yada kaldıda bilmeyen kişide akıntı olurmu lütfen yardım bugun aşılamamın 6.günü ama akıntım yok

canım telaşlanacak bişey yok, akıntısı olanda var olmayanda, olanda hamile kalabiliyo, olmayanda kalabiliyo, o yüzden bunlara takılma bence, benim akıntım transferden 3gün sonra başladı, zaten normaldede yoğun akıntısı olan biriyim ben...

kızlar merhaba
benimde bugün transferim oldu 2 tane embriyo transferi oldu
blostasist oldu. 5 tane dondurduk.inş. hakkımızda hayırlısı ben de 10 ağustosta sonucunu alıcam inş.

Kızlar benim bugün 11. günüm ve adet oldum.1. deneme tam bir hüsran oldu. Benim de 1 gün az az kahverengi lekelenmem oldu. Öldük öldük dirildik resmen. Rabbim halimizi görür ve bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

ayy dilserserin keşke yaptırsaydın ne kalmış zaten çıkardı kesin bebiş ya :))) inşallah ...güzel bir habere ihtiyacımız var canım...

gecmıs olsun canım acaba adet olmadan kac gun once gelmıstı kahverengı leke

9. gün akşam 1-2 damla geldi. 10. gün baya peçeteye lekelenme geldi. 11. gün resmen adet geldi işte. Ben 7. gününde kusma ishal 2 gün çok hasta oldum. Acaba bundan mı tutmadıki. Çok üzgünüz bunu nasıl atlatacaz bilmiyorum.

off arkadaşlar bende bugün belirtilerden eser yok, adet olacakmış gibi ağrılarım geçti, az miktarda akıntı var ve bugün 10. günüm, akşam test alacaktım, vazgeçtim yapmadım test, artık olumsuz olduğunu sanırım biliyorum ya, belirti melirti yok hiç, ne lekelenme ne de başka bişey, hiç bişey yok....

cnm üzülme sende, atlatmak zor tabiki ama demekki kısmet değilmiş, bidahaki sefere tekrar denersin ve buseferde dikkat edersin hasta olmamaya, sıcaklardan dolayımı zor tutuyo zaten anlamadımki ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…