Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

canım senin cuma günü mü belli olacak. ahh ne zormuş değil mi... bende resmen adet belirtileri başladı, offff ii mi kötü mü anlamadım vallahi....

belirtilerin olması iyi imiş arkadaşım, işte o belirtiler bende şu an yok, bitti

ama adet olacaksan devam ederlerdi.öyle değil mi?? üzme canını. biz böyle düşünüyoruz,kuruyoruz ama,gene her şey bizim dışımızda.moralini iyi tut. bu işin içine girdikten sonra mucizelere inanmaya başladım. ve Allah istesin ol desin yeter ki.... biz ne kadar çırpınsak boş aslında. o yüzden dua et, içini ferah tut olur mu??

canım ferah tutumaya çalışıyorum, ama kendimide kandırmak istemiyorum, bakalım herşeyin hayırlısı olsun, allah bilir... cuma günü herşey belli olacak..

kızlar hepinize selamlar Rabbime şükürler olsun ki güzel haberlerle geldim :)))
bugünkü değerim 276 çıktı; çok mutluyum arkadaşlar, darısı sizlerin ve tüm isteyenlerin başına hayırlısıyla inşallah:)))):sm_cool:
doktorumla haberleştim perşembeye testi tekrarlamamı istedi; o gün hastaneye yanına gidicem kısmetse; inşallah onda da iyi sonuçlar çıkarsa keseyi görmek için gün vericekmiş:Saruboceq:inşallah herşey yolunda gider.
Canların daha yolun çok başındayım, bundan sonra neler olabileceğini hiç bilmiyorum Rabbim iyilikler güzellikler nasip eder inşallah hepimiz için ama bu duyguyu Rabbim yaşttığı için çok şükrediyorum.İnşallah hepinize yaşatır arkadaşlar:Saruboceq:
dualarım hepiniz ve hepimiz için:CüvCüv:
sevgiler:asigim:a.s.

canım benim hiç akıntım yok başta ta olmadı ama hamile olup ta çok akıntısı olan arkadaşlar da var, sanırım bünyeden bünyeye değişiyor.benim normalde de sadece yumurtlama zamanı akıntım olurdu.onun dışında olmazdı şuanda da yok.ama ben progesteron iğnesi kullanıyorum, mesela jel kullanan arkadaşların ilaçtan dolayı da akıntısı artabiliyorboshayallersmile

soway canım akıntım yok benim ama değişebiliyor az önce de yazdım bence akıntılara kafanı takma.şuan adet belirtilerinin azldığından bahsetmişsin benim doktorum gününde bu belirtiler artar sonra geçebilir demişti.yani geçmiş olması da kötü bişey değil.o yüzden sakın ufak şeylerin canınızı sıkmasına müsade etmeyin her bünyenin tepkisi farklı.bence şuanki en büyük umut adet olmadan maşallah bugüne gelmiş olmak; hayırlısıyla güzel haberlerinizi alırız inşallahopuyorumnanaktan

arkadaşlar bu arada she arkadaşımızdan haberi olan var mı?dündü onun da gerçek test günü tekrarladı mı testi acaba?
she canım bi haber kendinden.
bi de benim gün içerisinde ara ara kasık ağrılarım oluyo; 20-30 dk sürüyo sonra geçiyo; birkaç satt sonra tekrar ediyo.sen de durum nedir var mı böyle şeyler.ben de bu normal mi bilmiyorum ama buyüzden inan hareket etmeye korkuyorum.

bende SHE yi merak ediyorum, kayıplara karıştı, ya bide anlamıyorum çok ama çok sinirliyim, olup olmadık şeylere sinirleniyorum, dün ise çok duygusaldım, canım akşama kadar hep ağlamak istedi, hıçkıra hıçkıra ağladım, şu an ise işyerimdeki tüm adamları dövmek istiyorum ya, stres yaptılar bende, öyle çok sinirliyimki Çok üzgünüm çoookklava:

kocaman bir maşaallaaaah ben biliyordum zaten ama şimdi iyice rahatladım. inşallah kalp atışı ve keseyi de görürsünüz tez zamanda catdog cum. ayrıca güzel dualarına da kocaman amiiiin diyorum :)

catdog maşallah sana.. böyle haberler bizlerede moral oluyor ytüzümüz gülüyor .. darısı başımıza artık... sorunsuz bir gebelik geçirirsin inşallah.. benim bu gün 6.günüm... gün geçtikçe bir tuhaf oluyor.. bazen tamam tutundular diyorum göbeğimi seviyorum oradalar diye.. bazende yok galiba diyorum.. anlayacağınız git gel oldum.. kafayı yedik iyice.. 10 ağustos benim adet günüm.. test günümde aynı gün.. nasıl dayanırım bilmiyorum... kasıklarımda batmalar yaşıyorum... inşallah hayırlara işarettir..

soway sen benden önce haber alıcan.. inşallah mutlu haber alırsın... habersiz bırakma bizleri.. ne zaman test günün? ben bile heyecanla bekliyorum :)))

ahh ahh arkadaşım, inşallah güzel haberlerle gelirim, allah biliyor artık, ama hiç bir belirti yok, iyi mi kötü mü bilmiyorum....

soway canım yazmıştım yukarda değerimi 276 çıktı tatlım:)))

adaege canım çok sağol desteğin ve inancın için ve dualarımız için amiinnnn:))))

angel canım sen de yolu yarılamışsın maşallah; az kaldı arkadaşım hayırlısıyla güzel haberler bekliyoruz sizlerden de bizi yalnız bırakmayı she le.arkamızdan gelin tamam mı:)))))
bu arada batmalar da güzel işaret; bolbol konuş tabi arkadaşım bebeğinle min ol seni duyuyodur ben hep konuşuyorum:)))

soway canım ruh halinin git gel yaşaması çok normal onca da ilaç alıyoruz canım ya bunlar hep hormon:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…