- Konu Sahibi dilserserin
-
off arkadaşlar bende bugün belirtilerden eser yok, adet olacakmış gibi ağrılarım geçti, az miktarda akıntı var ve bugün 10. günüm, akşam test alacaktım, vazgeçtim yapmadım test, artık olumsuz olduğunu sanırım biliyorum ya, belirti melirti yok hiç, ne lekelenme ne de başka bişey, hiç bişey yok....
canım senin cuma günü mü belli olacak. ahh ne zormuş değil mi... bende resmen adet belirtileri başladı, offff ii mi kötü mü anlamadım vallahi....
belirtilerin olması iyi imiş arkadaşım, işte o belirtiler bende şu an yok, bitti
ama adet olacaksan devam ederlerdi.öyle değil mi?? üzme canını. biz böyle düşünüyoruz,kuruyoruz ama,gene her şey bizim dışımızda.moralini iyi tut. bu işin içine girdikten sonra mucizelere inanmaya başladım. ve Allah istesin ol desin yeter ki.... biz ne kadar çırpınsak boş aslında. o yüzden dua et, içini ferah tut olur mu??
kızlarr sizler tecrübelisiniz oyüzden soracam.embriyo transferinden hemen sonramı başladı sizde akıntı yada nezaman başladıı bende şuan hiç akıntı yokk .her gebe kalan yada kaldıda bilmeyen kişide akıntı olurmulütfen yardım bugun aşılamamın 6.günü ama akıntım yok
off arkadaşlar, beyaz olan akıntı bugün yeşilimsi renk almaya başladı, sizdede olmuşmuydu hiç, özelliklede SHE ve HOTDOG sizde böyle bi akıntıyla karşıkarşıya kaldınızmı arkadaşlar, bu nedemek ya? yada tüp bebek tutmayan arkadaşlar sizlerde olmuşmuydu böyle bi akıntı?
arkadaşlar bu arada she arkadaşımızdan haberi olan var mı?dündü onun da gerçek test günü tekrarladı mı testi acaba?
she canım bi haber kendinden.
bi de benim gün içerisinde ara ara kasık ağrılarım oluyo; 20-30 dk sürüyo sonra geçiyo; birkaç satt sonra tekrar ediyo.sen de durum nedir var mı böyle şeyler.ben de bu normal mi bilmiyorum ama buyüzden inan hareket etmeye korkuyorum.
kızlar hepinize selamlar Rabbime şükürler olsun ki güzel haberlerle geldim :)))
bugünkü değerim 276 çıktı; çok mutluyum arkadaşlar, darısı sizlerin ve tüm isteyenlerin başına hayırlısıyla inşallah:)))):sm_cool:
doktorumla haberleştim perşembeye testi tekrarlamamı istedi; o gün hastaneye yanına gidicem kısmetse; inşallah onda da iyi sonuçlar çıkarsa keseyi görmek için gün vericekmiş:Saruboceq:inşallah herşey yolunda gider.
Canların daha yolun çok başındayım, bundan sonra neler olabileceğini hiç bilmiyorum Rabbim iyilikler güzellikler nasip eder inşallah hepimiz için ama bu duyguyu Rabbim yaşttığı için çok şükrediyorum.İnşallah hepinize yaşatır arkadaşlar:Saruboceq:
dualarım hepiniz ve hepimiz için:CüvCüv:
sevgiler:asigim:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?