Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

bende drdan geldim yumişlerim var şükürler olsun cmt tekrar gideceğim inşallah sorun çıkmazz:)))

tebrik ediyorum canım, Allah tamamına erdirsin inşallaaaaah :)))))

biz hazirancılardan iş çıkmadı ama siz temmuzcular baya baya hamiş çıkardınız maşşalaaaah

aaaaaauyyyyyyyyyyyyyy negüzzeell biirggünnyaaaa heep hamiş haberleri aldık bende çok mutlu oldum
dilserin margAar catdog ve she hepinize kocama birer maaaaşşşaaalllaahhh kızlar bu topişş hepimize ugurlu gelecek galiba adAegeninde dedigi gibi.
darısııda gününü bekleyenlere olsun insaallah.bizlerede dua edin kızlarrrr

ayyy canlarım ya ne güzel haber bunlar bizleri çok mutlandırdınız, umutlandırdınız.... darısı başımıza inşallah.... allah tamamına erdirmeyi nasip etsin inşallahhhhhhh...

evet ya bizede dua edin bu ne güzel bir ay oldu böyle :))) :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

selam canım. Ben progrestronu jel olarak vajinadan kullandım, bu jel gün içinde aktığı için bendeki akıntı bu jeldi, başka bir akıntı olmadı.
Tüp bebeği Antalyada Gelecek tüp bebek merkezinde yaptırdım, eğer sende antalyada düşünüyorsan tedavini tavsiye ederim, hem fiyatı diğerlerine göre daha uygun, hemde doktor Mete Işıkoğlu güven veren bir hekim. Bizdeki sorun hareketli sprem sayısının az olması idi, ama gebe kalmamı engelleyecek kadar da az değildi, yinede 5 yıl denememize rağmen hamile kalmayınca tüp yapalım istedik. Yaşım 35.
seninde tedavin hayırlı olsun.

acayip koku var bende hala, bende crinone jel kullanıyorum, sanırım ondan kaynaklanıyor. hadi az kalmış hayırlsı.

selam kızlar, ya dün izmirden ablamlar geldi, bende fırsat bulup giremiyorum internete.
catdog maşallah değerin çok güzel yükselmiş. Ben henüz testi tekrar edemedim, yoğunluktan, doktorumda gerek görmemişti, ama yarın sabah gidip testi tekrarlamayı istiyorum.
kasık ağırlarım benimde oluyor, özellikle dün merdiven çıkınca kasıklarım ağrıdı. dikkat etmeye gayret gösteriyorum, ama ben öyle çok yatabilen biri olmadığım için, rahat da vermiyorum çocuğa :)) transferden 2 saat sonra arkadaşlarımla yemeğe gittim, daha ne olsun:)))
uyku halim devam ediyor, iştahımda bir değişiklik olmadı ama çabuk acıkmaya başladım.
yarın daha müsait olucam ayrıntılı yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…