Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

kızlar benden kan geldı 5 dk sonra kesıldı dr.kan tahlılı yaptır dedı bakalım hayırlısı sızce sonuc ne olur sımdı bı sey gelmıyor 1.30 saat sonra ogrencem dua edın kızlar

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr........ süper walla ... 2 yeni hamiş haberi var... gerçekten uğurlu bir ay galiba... darısı tekrar tekrar başımıza diyelim.. karamel inşallah senden de duyarız hayırlı bir haber...

bu arada soway sen ne zaman test yaptırıcan?

arkadaşım kan testim cuma günü, ama ben bu sabah dayanamayıp evde test yaptım,5 dk falan bekledim negatifti, 1 saat sonra bidaha bakıyım dedim 2.çizgi silik ama görünüyodu resmen, anlamadım ne olduğunu, ya kızlar sizce hamilemeiyim, yada ilaçlardan mı öyle çıktı, offf artık bekleyeyeim ben cumaya az kaldı ne de olsa...

az kalmış canım.. sabret biraz daha inşallah hayırlı haberini duyarız...

olleyyyyyyyyyy harika bir haber,alkisalkisalkisalkisalkisalkis darısı başıma inşallah :Saruboceq:

asiii esiilaa ve cemrehayall sizlerdende güzel haberler bekliyoruuzz.dualarımız sizinle..

kaçıncı gün embriyosuydu kıslar
ve kaç tane kondu
benimde pazar günü transferim var

:sm_cool::sm_cool::sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :CüvCüv: bugün güzel ve moreli yüksek bir gün.. bir gebeliği daha kutluyoruz:)))) hayırlı uğurlu olsun karamel:))) tebrik ederim... sırada soway sonrada ben varım galiba .)))

dilserennn cnm anasayfadaki hamişlerizi düzeltte moalimz yerine gelsinnn

inşallah kızlar, hadi bakalım, hepimiz sırayla mutlu haberler vericez inşallah alkisalkisalkisalkisalkisalkis :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…