- Konu Sahibi dilserserin
-
kızlar benden kan geldı 5 dk sonra kesıldı dr.kan tahlılı yaptır dedı bakalım hayırlısı sızce sonuc ne olur sımdı bı sey gelmıyor 1.30 saat sonra ogrencem dua edın kızlar
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr........ süper walla ... 2 yeni hamiş haberi var... gerçekten uğurlu bir ay galiba... darısı tekrar tekrar başımıza diyelim.. karamel inşallah senden de duyarız hayırlı bir haber...
bu arada soway sen ne zaman test yaptırıcan?
arkadaşım kan testim cuma günü, ama ben bu sabah dayanamayıp evde test yaptım,5 dk falan bekledim negatifti, 1 saat sonra bidaha bakıyım dedim 2.çizgi silik ama görünüyodu resmen, anlamadım ne olduğunu, ya kızlar sizce hamilemeiyim, yada ilaçlardan mı öyle çıktı, offf artık bekleyeyeim ben cumaya az kaldı ne de olsa...
KARAMEL ne yaptın, sonuç nedir, inşallah pozitiftir arkadaşım..
canımö cok sukur hamıleyım 257 cıktı 10.gun yrn ekrar yaptırcam bu 4.du ve dondurulmustu sızce sonuc nasıl yuksekmı ıyımı bana 2 tane konmustu 5 . ogrencekken 3 u ogrendık yrnda yukselır ınsallah :teytey:
olleyyyyyyyyyy harika bir haber,alkisalkisalkisalkisalkisalkis darısı başıma inşallah :Saruboceq:
hadi insaallah zeynep hayırlı olur
:sm_cool::sm_cool::sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :CüvCüv: bugün güzel ve moreli yüksek bir gün.. bir gebeliği daha kutluyoruz:)))) hayırlı uğurlu olsun karamel:))) tebrik ederim... sırada soway sonrada ben varım galiba .)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?