Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

kızlar başka hamiş varmı.........

oldumu angelllll

Son düzenleme:

evet canım inşallah hayıra çıkar, benimde 2 yada 3 gün oldu adet ağrım, şimdide hiç bişey yok ne ağrı ne sızı gayet normal sanki hamile değilmişim gibi seyrediyo, test silik bile çıksa önemli olan kan, bakalım cuma belli olacak..

canım inşallah kan testindede pozitif çıkar.. ben idrar testlerine çok güvenemiyorum ama olmasa silik çizgi dahi çıkmazdı... hadi bakalım... sabır biraz daha..

catdog canım sende hiçmi belirti olmadı canım bide emre bey hangi güne çagırdı bebgi görmek için

bugull canım benim en büyük belirtim daha transferin ertesi sabahı adet ağrılarıyla uyandım ve tüm bekleme süreci boyunca devam etti.hatta çok korktum adet olucam diye.
8.gün (normal adet günümdü) normal ceviz büyüklüğünde kan geldi ama çok şükür devamı gelmedi.
bunun dışında 7.günden itibaren özellikle vücuduma sıcak basarken ayaklarım çok üşüdü.
12.günden sonra ağzıma acı tad geliyo; bişey atıştırınca geçiyo; bi de çabuk yoruluyorum canım.
emre beye yarın gidicem ama kese için değil kan testini tekrarlıcam ona göre kese için gün vericek kısmeyse.inşallah herşey yolunda gider:)))

arkadaşlar kafam karışıyo silik çıkan testim için kimi 10dk dan sonra bakılmaz değişebilir sonuç yanıltır diyor doğrumu sizce ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…