Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

arkadaşlar kafam karışıyo silik çıkan testim için kimi 10dk dan sonra bakılmaz değişebilir sonuç yanıltır diyor doğrumu sizce ya?

yok ya boşver sen bal gibi silik çizgi işte
ne alaka 1 2 saat sonra silik çizgi çıkması ben 3 senedir test yapıyorum 1 gün bekleyen hatta 2 gün bekleyen testlerim oldu birindede silik çizgi görmedim

inşallah canım benim ay bende çok heycanlanıyorum

kızlar bu arada süper yeni hamişlerimiz var ay maşallah ya
bu ay çok uğurlu geldi mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine bol bebiş habreleri devam etsin inşallah.
dilserserin, karamal ve maagar arkadaşlar maşallah üçünüzü de tebrik ediyorum arkadaşlar hayırlısıyla Rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin tüm kk :enbuyukkk: arkadaşlarımız da arkamızdan gelsiler inşallah:CüvCüv::Saruboceq:

sanıyorum soway canım sen de bize 2 gün sonra süper haberler vericeksin inşallah arkadaşım.zaten olmasa silik te olsa çıkmazdı canım benim 1 hafta da saklasam hiç çıkmadı canım ya.hadi iyi haberlerle inşallah

she canım bak misafirlerle çok yorma kendini bebişine dikkat et.ben de yarın doktoruma ağrıları falan sorucam bi de yol vericek mi bakalım 4-5 saatlik . tabi inşallah yarınki tahlil sonuçlarım da iyi çıkarohaoldumsmile
canım sen de test tekrarlarsan bize haber ver tatlım :)))a.s.
hepinize sevgiler arkadaşlara.s.
listemizin kabarması dileğiyledelikafadulden:sm_cool:

ben tedavimi tamamladım canım maalesef kimyasal gebelikle sonuçlandı. dondurulmuş embriyolarım var kısmetse onlarla tekrar deneyeceğiz. inşallah bu defa olacak...

bugull canım; adaege, godes, ahukush, elover, aytuğ08, starsuzie arkadaşlarımızın hepsi bizim doktorumuzun hastaları canım:))))
bu arada sonuç topiğimize de hoşgeldin tatlım:)))

bugull canım; adaege, godes, ahukush, elover, aytuğ08, starsuzie arkadaşlarımızın hepsi bizim doktorumuzun hastaları canım:))))
bu arada sonuç topiğimize de hoşgeldin tatlım:)))

ooo baya kalabalığız canlar. peki henüz denememiş olanlar kimler. ben denedim, sen denedin pozitifi gördün maşallah, suzie eylülde başlayacak gerisini bilmiyorum.

canım ahu sanırım doktor değiştiriyor biliyosundur belki, elover denedi dondurulmuşlarla denicek; godes haftasonu adetiyle başlıcak iğnelere kısmetse; aytuğ histereskopi çekilecek daha başlamadı tedaviye canım:)))

:mymeka: niye bize demiyon baksana daha yeni öğrendim aşkolsun :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
hangi aşamadasın

canım valla ben size süpriz yapcaktım ama işler yolunda gitmedi yoksa hepiniz canım msınız ben çok sıkıldım biraz alışveriş yapıcam dünden beri canım sıkılıyo akşama yazarım gine öpüyorum

evet tatsızlık olmuş sanırım ahu soğudum diyordu emre beyden. olabiliyor böyle şeyler ama bence mutlaka vardır bir açıklaması belki düzeltmişlerdir durumu, inşallah öyle olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…