- Konu Sahibi dilserserin
-
kızlar merhaba
dilserserin kan testini yaptı mı bilen var mı acaba
arkadaşlar kafam karışıyo silik çıkan testim için kimi 10dk dan sonra bakılmaz değişebilir sonuç yanıltır diyor doğrumu sizce ya?
catdog canım sende hiçmi belirti olmadı canım bide emre bey hangi güne çagırdı bebgi görmek için
bugull canım benim en büyük belirtim daha transferin ertesi sabahı adet ağrılarıyla uyandım ve tüm bekleme süreci boyunca devam etti.hatta çok korktum adet olucam diye.
8.gün (normal adet günümdü) normal ceviz büyüklüğünde kan geldi ama çok şükür devamı gelmedi.
bunun dışında 7.günden itibaren özellikle vücuduma sıcak basarken ayaklarım çok üşüdü.
12.günden sonra ağzıma acı tad geliyo; bişey atıştırınca geçiyo; bi de çabuk yoruluyorum canım.
emre beye yarın gidicem ama kese için değil kan testini tekrarlıcam ona göre kese için gün vericek kısmeyse.inşallah herşey yolunda gider:)))
sen de mi emre bey in hastasısın canım... oooo kaç kişi olduk burda :))) catdog, ben, sen, godes, starsuzie bunlar benim bildiklerim.
sana transfer oldu mu?
kıs bugull sendemi başladın tedaviye
:mymeka: niye bize demiyon baksana daha yeni öğrendim aşkolsun :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:evet şeker ama sen benden önce sonuç alıcan inş
inşallah canım benim ay bende çok heycanlanıyorum
bugull canım; adaege, godes, ahukush, elover, aytuğ08, starsuzie arkadaşlarımızın hepsi bizim doktorumuzun hastaları canım:))))
bu arada sonuç topiğimize de hoşgeldin tatlım:)))
:mymeka: niye bize demiyon baksana daha yeni öğrendim aşkolsun :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
hangi aşamadasın
olleyyyyyyyyyy harika bir haber,alkisalkisalkisalkisalkisalkis darısı başıma inşallah :Saruboceq:
canım ahu sanırım doktor değiştiriyor biliyosundur belki, elover denedi dondurulmuşlarla denicek; godes haftasonu adetiyle başlıcak iğnelere kısmetse; aytuğ histereskopi çekilecek daha başlamadı tedaviye canım:)))
yok ya boşver sen bal gibi silik çizgi işte
ne alaka 1 2 saat sonra silik çizgi çıkması ben 3 senedir test yapıyorum 1 gün bekleyen hatta 2 gün bekleyen testlerim oldu birindede silik çizgi görmedim
:sm_cool::sm_cool::sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :CüvCüv: bugün güzel ve moreli yüksek bir gün.. bir gebeliği daha kutluyoruz:)))) hayırlı uğurlu olsun karamel:))) tebrik ederim... sırada soway sonrada ben varım galiba .)))[/QUtesekkurler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?