- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 773
- Konu Sahibi dilserserin
-
canım ya nolduki bi sorunmu varcanım valla ben size süpriz yapcaktım ama işler yolunda gitmedi yoksa hepiniz canım msınız ben çok sıkıldım biraz alışveriş yapıcam dünden beri canım sıkılıyo akşama yazarım gine öpüyorum
olur canım sen kafanı takma ama keşke bi test yapsan e evde bi test daha yapsanazeynom inşallah dediğin gibi olur zemuszemusopuyorumnanaktan
merhabalar
yaptı canım hamile:dance: o
yapıcam zeynocum yapıcam, akşam bi test daha alıcam, ama yarın sabah yapıcam, çünkü sabahki idrar daha iyi sonuç veriyormuş
hb. zeynebim seni arıyordum buldum bi baktım bugul da burdaymış ekim sayfasında msj yazdıydım sana çok sevindim hadi mutlu sona bir adım daha yaklaştın
evet sabahki iyi sonuç veriri bişi sorucam senin yaşın kaç
olur inşallah canım yumurta toplamak daha agrılı oluyor herhalde trasfer daha kolay olur düşünme bunları sen şimdi rahat olbende yazdım cevap canım okudum sağol evet yaklaştım bide sorunsuz transferim olsaydı hayırlısıyla
bu arada bugullda tedaviye başlamış bize süpriz yapacakmış ama duramadı söledi
bende 22 yaşındayım canım27, 28e gircim eylülde az kaldı kaydirigubbakcemile3:içelim:
olur inşallah canım yumurta toplamak daha agrılı oluyor herhalde trasfer daha kolay olur düşünme bunları sen şimdi rahat ol
bende 22 yaşındayım canım
sen sevdiğim arkadaşımla yaşıtmışsın emoşumla
sağol cnm bnm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
arkadaşlar listede bana negatif yazabilirsiniz kan sonucuyla kesinleştikısmet değilmiş. inşallah 3 tane dondurulmuş 1. kalite embriyom var onlarda başarılı olcak inşallah.
arkadaşlar listede bana negatif yazabilirsiniz kan sonucuyla kesinleştikısmet değilmiş. inşallah 3 tane dondurulmuş 1. kalite embriyom var onlarda başarılı olcak inşallah.
kızlar hadi liste yapalım..
dilserserin..........ilk deneme.....1 emr..........4 ağustos........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
tubbaby..............ilk deneme.....1 emr.........1 ağustos.........NEGATİF
catdog................ilk deneme......1 emr........3 ağustos........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
asi06..................ilk deneme......1 emr....... 4 ağustos.........???????
esila....................ilk deneme.....1 emr.........4 ağustos........???????
bebeğim_01.....................aşılama...............15 ağustos.......???????
cemrehayal.........ilk deneme.......1 emr..........4 ağustos.......NEGATİF
soway................ilk deneme........1 emr..........6 ağustos......???????
she35................ilk deneme.........2 emr..........2 ağustos......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
b3llacat..............ilk deneme.........1 emr..........11 ağustos....??????
özlemilker..............tedavide.........................................................
kuzucan.........................................................7 ağustos.....????????
als17..................2.deneme.............................12 ağustos.....?????????
karamel86...........4.deneme...........2.emr...............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
angel74...............1.deneme..........2.emr...........10 ağustos.......???????
zeynep4..............2.deneme..........1 emr............20 ağustos......???????
kızlar merhaba
dilserserin kan testini yaptı mı bilen var mı acaba
evet canım yaptım 259 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?