Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

canım ya nolduki bi sorunmu var
tamam sen çık geç kafanı dağıt
zeynom inşallah dediğin gibi olur zemuszemusopuyorumnanaktan
olur canım sen kafanı takma ama keşke bi test yapsan e evde bi test daha yapsana

hg canım nasılsın

yapıcam zeynocum yapıcam, akşam bi test daha alıcam, ama yarın sabah yapıcam, çünkü sabahki idrar daha iyi sonuç veriyormuş

hb. zeynebim seni arıyordum buldum bi baktım bugul da burdaymış ekim sayfasında msj yazdıydım sana çok sevindim hadi mutlu sona bir adım daha yaklaştın

hb. zeynebim seni arıyordum buldum bi baktım bugul da burdaymış ekim sayfasında msj yazdıydım sana çok sevindim hadi mutlu sona bir adım daha yaklaştın

bende yazdım cevap canım okudum sağol evet yaklaştım bide sorunsuz transferim olsaydı hayırlısıyla
bu arada bugullda tedaviye başlamış bize süpriz yapacakmış ama duramadı söledi

bende yazdım cevap canım okudum sağol evet yaklaştım bide sorunsuz transferim olsaydı hayırlısıyla
bu arada bugullda tedaviye başlamış bize süpriz yapacakmış ama duramadı söledi
olur inşallah canım yumurta toplamak daha agrılı oluyor herhalde trasfer daha kolay olur düşünme bunları sen şimdi rahat ol

27, 28e gircim eylülde az kaldı kaydirigubbakcemile3:içelim:
bende 22 yaşındayım canım
sen sevdiğim arkadaşımla yaşıtmışsın emoşumla
olur inşallah canım yumurta toplamak daha agrılı oluyor herhalde trasfer daha kolay olur düşünme bunları sen şimdi rahat ol

evet canım çok zor oldu bu sefer transferden sonra nefesim daraldı bayıldım ama geçti şükür

arkadaşlar listede bana negatif yazabilirsiniz kan sonucuyla kesinleşti kısmet değilmiş. inşallah 3 tane dondurulmuş 1. kalite embriyom var onlarda başarılı olcak inşallah.

arkadaşlar listede bana negatif yazabilirsiniz kan sonucuyla kesinleşti kısmet değilmiş. inşallah 3 tane dondurulmuş 1. kalite embriyom var onlarda başarılı olcak inşallah.

çok üzüldüm cnm, ama geride 3 embriyonun olması sevindirici bir durum, inşallah onlar tutar canım:Saruboceq:

hakkında hayırlısı olsun inş. dondurulmuşun var ya çok iyi inşallah bir gün olacak
dondurulmuşu ne zaman deneyecekler acaba?

son haliiiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…