- Konu Sahibi dilserserin
-
evet canım yaptım 259 çıktı
arkadaşlar listede bana negatif yazabilirsiniz kan sonucuyla kesinleştikısmet değilmiş. inşallah 3 tane dondurulmuş 1. kalite embriyom var onlarda başarılı olcak inşallah.
canımö cok sukur hamıleyım 257 cıktı 10.gun yrn ekrar yaptırcam bu 4.du ve dondurulmustu sızce sonuc nasıl yuksekmı ıyımı bana 2 tane konmustu 5 . ogrencekken 3 u ogrendık yrnda yukselır ınsallah :teytey:
Kızlar, kan tahlilini tekrarladım,
10.gün Bhcg 95,93
14. gün Bhcg değerim 616 çıktı.
Pazartesi keseyi görmeye gideceğim.
Arada kasıklarımda batma oluyor, uykum geliyor hemen, sıcak ekstra etkiliyor, göğüslerim silikonlu gibi şişti, damarlarım şişkin, iştahımda bir değişiklik yok, ağzımda acı tat bende de var. Yorgunluk hissetmiyorum, hatta hamile olduğumu unutuyorum ve yerimden fırlayarak kalkıp koşarak kapı açmaya filan gidiyorum:)))
sadece sabah erken saatte ve akşam geç saatte dışarı çıkıyorum, onun dışında evde oturuyorum.
Hamile hanımlarrr sizde neler olup bitiyor, anlatın bakalıma.s.
10.gün Bhcg 95,93
Arada kasıklarımda batma oluyor, uykum geliyor hemen, sıcak ekstra etkiliyor, göğüslerim silikonlu gibi şişti, damarlarım şişkin, iştahımda bir değişiklik yok, ağzımda acı tat bende de var. Yorgunluk hissetmiyorum, hatta hamile olduğumu unutuyorum ve yerimden fırlayarak kalkıp koşarak kapı açmaya filan gidiyorum:)))
sadece sabah erken saatte ve akşam geç saatte dışarı çıkıyorum, onun dışında evde oturuyorum.
10.gün Bhcg 95,93
kızlar bhcg testini özel hastaneler dışında saglık ocakları yapıyormuuu.bilen varmı...
özel hastanelerde nekadara yapılıyor söylermisiniz.ücret ne kadar
darısı tüm isteyenlerin başına
kızlar bhcg testini özel hastaneler dışında saglık ocakları yapıyormuuu.bilen varmı...
canım sen de 35 yaşındamısın kaçıncı denemen
hastaaneden hastaneye deişiyor sanırım.ben iki dolmuş yapacam kendimi yormayım mah. yapimdiyorum olmazmı sizceee.birde çok pahalııyaaa ücretler
evet 35 yaşındayım, 1. denemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?