Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

Maşşallah karamel, çok güzel ve yüksek sonucun, maşallah . tebrik ederim, allah hayrılarla kucağın almayı nasip etsin.

Kızlar, kan tahlilini tekrarladım,
10.gün Bhcg 95,93
14. gün Bhcg değerim 616 çıktı.
Pazartesi keseyi görmeye gideceğim.
Arada kasıklarımda batma oluyor, uykum geliyor hemen, sıcak ekstra etkiliyor, göğüslerim silikonlu gibi şişti, damarlarım şişkin, iştahımda bir değişiklik yok, ağzımda acı tat bende de var. Yorgunluk hissetmiyorum, hatta hamile olduğumu unutuyorum ve yerimden fırlayarak kalkıp koşarak kapı açmaya filan gidiyorum:)))
sadece sabah erken saatte ve akşam geç saatte dışarı çıkıyorum, onun dışında evde oturuyorum.
Hamile hanımlarrr sizde neler olup bitiyor, anlatın bakalıma.s.

ay canım benim çok sevindim, darısı başıma inşallah güzel arkadaşım :dance:

inaassaallahh yaaa biizde burdan paylaaşalım bakalım bu ay bendesizin yaşadıgınız heyecaNI YAŞAYA BİLECEKMİYİMMMMM

allah kucağına da almayı nasip etsin inş. darısı başımıza

kızlar bhcg testini özel hastaneler dışında saglık ocakları yapıyormuuu.bilen varmı...
özel hastanelerde nekadara yapılıyor söylermisiniz.ücret ne kadar

hastaaneden hastaneye deişiyor sanırım.ben iki dolmuş yapacam kendimi yormayım mah. yapimdiyorum olmazmı sizceee.birde çok pahalııyaaa ücretler

hastaaneden hastaneye deişiyor sanırım.ben iki dolmuş yapacam kendimi yormayım mah. yapimdiyorum olmazmı sizceee.birde çok pahalııyaaa ücretler

canım sağlık ocaklarında ben sadece idrar testi yapılıyor die biliyorum, kan testi yapmıyorlar sanırım, sen tel aç sor istersen bi...

kızlar yaaa ben anlamadım 2 gun kahve geldı sonra kan gectı bıttı sımdı gene kahve geldı yanı leke anlamıyorumkı bakalım yrnkı halıme ılacmı yapıyor cocukmu yerlesıyor anlamadım

karamel cnm ıstırahat yap bence uzan dinlen kendini yorma bol su iç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…