- Konu Sahibi dilserserin
-
allah kucağına da almayı nasip eder inşallah
bişey sorucam benim bugün transferimin 2. günü sen hep yattın mı canım nasıl hareket ettin
transfer gunu hep yattım sadece tualete kalktım.yemeğim önume geldi.2.gun kalktım iş yapmadım yavaş yavaş hast.iğne olmaya gittim.masaya oturup yemeğimi yedim.yine dinlendim .sonrada normal hayata döndum ama ev felan süpürmüyorum yemeğimi yapıyorum o kadar inş allahım sanada nasip eder bu duyguyu ayaklarım yerden kesildi resmen
kızlar kanımı verdım 1 saat sonra alırım herhalde benım salı aksam sa.9 da vermıstım bugunde sabah 8 de verdım gercı 2 gun olmuyor ama neyse aksama kadar dayanamazdım kızlar oylede boylede yukselmesı lazım
kımselerde yok artık herkes terkettı burayı herhalde
GGÜÜÜNAAYDIN kızlarrr. aşıladan sonra jel kullandınızmı cnm.ben kullanıyorum şuan idrarını yaparken yanma sızlama oluyormuydu sende..
akşamları yanma dayanılmaz seviyede oluyor.eşimle gülüşüyoruz..dedimki: beklenen gün gelecekse çekilen acılar kkutsaldır deilmi aşkım dedim..
sonucu güzel olsunda insaallah ben razıyım dayanırım.
yeterkii melegim gelsin insaallah
kızlar dua günü bugun hepinizi dualarımızın kabulü için yasin okumaya davet ediyorum ben gündüz okuyacam saat 12 de sizlerde müsaitseniz gelin birlikte okuyalım.
akşamda saat 10 da hep birlikte dualarımızla Allaha yalvaralım.
Günaydınn.... Benimde adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo sonra geçiyo... Eskiden hastalanmadan önce sivilcelerim çıkardı.. şimdi çıkıp dakikasında neredeyse kayboluyo... Offf... Pazartesi test yaptıracağım ama nasıl geçicek 4 gün..neyse çoğu gitti azı kaldı.. Sonuçta inşallah hepimiz sevinirizde beklediğimize değer...
canım az kaldı, dayan biraz daha, benim yarın, bak nasıl bekliyorum delikafadulden ama tabiki ben umutsuz olduğum için kolay kolay bekleyebiliyorum, inşallah senin güzel haberini alırız arkadaşım opuyorumnanaktan
hayırdır arkadaşım neden umutsuzsun sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?