Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

tutmayacağını hissediyorum cnm ya....

saçmalama... Kucağına aldığını düşün.. Ne düşünürsen onu çekermisin kendine.. Pozitif düşünce gücü diolar yaa... Işte ondan... Ben ikizlerimin evde emeklediklerini hayal ettim hep... Bakarmısın bana... Tek de değil ikiz :))))))) tabi bezen acaba varmı yokmu diye düşünmeden edemiyorsun ama.. Bazen karamsarlığa düşüyorsun ama inşallah mutlu son olacak...

inşallah cnm, dua et bana ya:)

canım benim, doğrusunu yapıyorsun, orada olduklarını düşün, benimde mottom odur, iyi düşün iyi olsun. Allah gönlüne göre versin inşallah. ikizlerin emeklediklerini hayal etmek harika bir fikir bende vardım buna. Benimde haftaya belli olacak tek mi çift mi?
Az kalmış 4 gün sonra güzel haberlerini bekliyorum arkadaşım.:1hug:

Karamel sanada mı 2 embriyo konuldu?? benim değerimde 14. günde 616 çıktı. Bu değerin yüksekliği çoğul gebeliği göstermiyor diyolar ama sen ne düşünüyosun??

inşallah pazartesi hayırlı haber veririm. Ama önce soway vericek :)))) değilmi arkadalım..

Karamel tekrar tebrikler ...

Benim bu arada hiç leke felan gelmedi... Bu iyimi kötümü acaba????

She senin embriyolar kaçıncı gündü .. Kaçıncı kalitedeydi?

canım dr.gorusemedım hemsıreyle gorustum dr.arıyacak benı bana donmus 2 tane transfer edıldı 12.gunum bugun benım ama sunu dıyebılırım dun baktım ınsanların degerlerın bu kan degerı valla hıc bellı olmuyor bı bakıyosun cok yuksek cıkmıs 2 dıyosun 1 cıkıyor bı bakıyosun 1 dıyosun 2 dıyosun onu keseyı gorene kadar bence bellı olmaz sen nezaman gıtcen ılk kese gorulmeyemı gıdılıyor ben hıc bılmıyorum benım bunlar 5.gun embyoları brnım ben sımdı ne kadarlık hamıle oluyorum nerden saycam

sen şimdi 1 aylık hamilesin :))) son sat tarihinden itibaren sayılıyor..

Evet Sowayden bekliyoruz güzel haberi.
Canım benim 3. gün 1. kalite 8 hücreli 2 embriyo transfer edildi.

Son Adet Tarihinin ilk gününden itibaren sayacaksın. Öreneğin benim SAT 03.07 cumartesi idi, o günden itibaren kaç cumartesi geçtiğini sayıyorsun, 07.08 Cumartesi benim 5. haftam doluyor.bir diğer değişle 4hafta+5gün oluyor.
ben 09.08 de doktora kese görmeye gideceğim yani 5+2 de, erken olabilir gibi geliyor, ama okuduğuma göre 5,5- 6 haftalıkken görülebiliyormuş.

kızlar testlerinizi tam gunundemi yaptırdınız yoksa 1 2 gün önce yaptıranda oldumu ya ben gunuden 2 gün önce yaptırsam kandaq çıkarmı

ANGEL arkadaşım allahmı söylettiriyo hayırlı haber die, inşallah gönlünüzden geçen doğrudur. inşallah ikimizinkide pozitiftir arkadaşım, yarın sabah 9 da kanımı veriyorum hayırlısıyla:)
KARAMALCİM tebrik ederim arkadaşım, harika haber bu...zemuszemus

Kızlar, Crinone jelimin 2. kutusunuda bitirdim, doktorum 1 ay daha bu jeli kullanacağımı söyledi. Sizlerde devam ediyor musunuz? yada iğneye ne kadar devam ediyorsunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…