- Konu Sahibi dilserserin
-
tutmayacağını hissediyorum cnm ya....
inşallah cnm, dua et bana ya:)saçmalama... Kucağına aldığını düşün.. Ne düşünürsen onu çekermisin kendine.. Pozitif düşünce gücü diolar yaa... Işte ondan... Ben ikizlerimin evde emeklediklerini hayal ettim hep... Bakarmısın bana... Tek de değil ikiz :))))))) tabi bezen acaba varmı yokmu diye düşünmeden edemiyorsun ama.. Bazen karamsarlığa düşüyorsun ama inşallah mutlu son olacak...
saçmalama... Kucağına aldığını düşün.. Ne düşünürsen onu çekermisin kendine.. Pozitif düşünce gücü diolar yaa... Işte ondan... Ben ikizlerimin evde emeklediklerini hayal ettim hep... Bakarmısın bana... Tek de değil ikiz :))))))) tabi bezen acaba varmı yokmu diye düşünmeden edemiyorsun ama.. Bazen karamsarlığa düşüyorsun ama inşallah mutlu son olacak...
kızlar 606 cıktı kızlar
canım benim, doğrusunu yapıyorsun, orada olduklarını düşün, benimde mottom odur, iyi düşün iyi olsun. Allah gönlüne göre versin inşallah. Ikizlerin emeklediklerini hayal etmek harika bir fikir bende vardım buna. Benimde haftaya belli olacak tek mi çift mi?
Az kalmış 4 gün sonra güzel haberlerini bekliyorum arkadaşım.:1hug:
kızlar 606 cıktı kızlar
canım dr.gorusemedım hemsıreyle gorustum dr.arıyacak benı bana donmus 2 tane transfer edıldı 12.gunum bugun benım ama sunu dıyebılırım dun baktım ınsanların degerlerın bu kan degerı valla hıc bellı olmuyor bı bakıyosun cok yuksek cıkmıs 2 dıyosun 1 cıkıyor bı bakıyosun 1 dıyosun 2 dıyosun onu keseyı gorene kadar bence bellı olmaz sen nezaman gıtcen ılk kese gorulmeyemı gıdılıyor ben hıc bılmıyorum benım bunlar 5.gun embyoları brnım ben sımdı ne kadarlık hamıle oluyorum nerden saycam
inşallah pazartesi hayırlı haber veririm. Ama önce soway vericek :)))) değilmi arkadalım..
Karamel tekrar tebrikler ...
Benim bu arada hiç leke felan gelmedi... Bu iyimi kötümü acaba????
She senin embriyolar kaçıncı gündü .. Kaçıncı kalitedeydi?
canım dr.gorusemedım hemsıreyle gorustum dr.arıyacak benı bana donmus 2 tane transfer edıldı 12.gunum bugun benım ama sunu dıyebılırım dun baktım ınsanların degerlerın bu kan degerı valla hıc bellı olmuyor bı bakıyosun cok yuksek cıkmıs 2 dıyosun 1 cıkıyor bı bakıyosun 1 dıyosun 2 dıyosun onu keseyı gorene kadar bence bellı olmaz sen nezaman gıtcen ılk kese gorulmeyemı gıdılıyor ben hıc bılmıyorum benım bunlar 5.gun embyoları brnım ben sımdı ne kadarlık hamıle oluyorum nerden saycam
benım 07.07 carsamba benımde aramızda 4 gun var o zaman canım bende 4 hafta 1 oluyor oyle degılmı
kızlar testlerinizi tam gunundemi yaptırdınız yoksa 1 2 gün önce yaptıranda oldumu ya ben gunuden 2 gün önce yaptırsam kandaq çıkarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?