Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

canım beni de ekle listene,cmt büyük gün :)))

slm kızlar benim transferimde 31 temmuzda yapıldı test günüm 12 ağustos banada dua edin inşallah benim yavruda benimledir adet ağrısı gibi ağrılarım var ama her şeyin en doğrusunu rabbim bilecek inşallah o bize verir

kızlar hepinize selamlar ben geldim:)))
bugün 14.gün değerim 755 çıktı arkadaşlar.doktorum değeri çok beğendi ve haftaya perşembe ya da cuma kısmetse keseyi görmek için çağırdı.bakalım inşallah hayırlısıyla fasülyemizi görebiliriz inşallah:)))

she , karamel ve dilserserin kızlar değerlerimize maşallah
inşallah bebeişlerimizi de görürüz hayırlısıyla:)
she canım enönce senin muayenen sanırım hadi pazartesi güzel haberlerle gel :)))

cemre hayal canım kan değeri sonucunu almışsın çok üzüldüm arkadaşım; ne denir ki bilemiyorum ama kısmet böyleymiş inşallah dondurulmuş 3 embriyonla güzel haberler verirsin bize canım.

soway hadi canım yarın sabah senden ve günü olan diğer arkadaşlarımızdan güzel haberler bekliyoruz listemiz çoşsun:)))zemuszemus

kuzucan canım hoşgeldin aramıza :))) canım liste sahibimiz dilserserin arkadaşımız ama görünce hemen eklicektir canım:)))iyi haberlerle inşallah....

Bende 2. denememe başlayıp mutlu sonucu alıp aranıza katılacağım kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar alkisalkisalkis alkisalkisalkis

h.geldinn babbyy yaa seninle hiç yazışamadık.umarım dedigin gibi budefa güzell haberlerle gelirsin.
hemen 2. tüp bebegin startını veriyormusunuz.
gelişmeleri yaz bende merakla bekliyorum cnm.
boooooooooollllllllll şaaaaaaaaannnnnnnnnnsss

Sağol cnm
Beklemek hiç istemiyorum zaten moralimi hiç bozmamıştım opuyorumnanaktan

oldumu

günaydin kizlar,hic bir zaman olumsuz düsünmeyin hepimizin bir gün göbekleri dolcak ben göbegmin dolmasi icin tam 5 sene bekledim,rabbim ikitane birden verdi,elbetde herseyin bi sirasi ve zamani var diye düsünüyorum....

KIZLAAAAAAAAAAAARRRR az önce kan verdim, ama sonuç taaaaaaaaaaaaaaa 3de çıkıcak, ben nasıl bekliycem ya 3e kadar:hulya: görücez bakalım sevindirici habermi, üzücü haber mi?CADIARZU

ayyyyyyyyyy gunaydın yaa
masallah ben yatarken baya olumlu sonuclar alınmıs
ayy masallah topıgımıze ınsallah bızde vardırız sırada
sowaycım devlettemı verdın canım neden bukadar uzun sure beklıcen yaa
dılsercım canım gozun aydın catdogcum shecım masallh yaa
ınsallah olumlu olumlu oluruz hep beraber
dılsercım benıde yazarmısın canım 14 agustos sonucum
2,deneme 1 embrıyo canım
bende suan 4,gunumdeyım ve beklıyorum
ayy cok korkuyorum ve umutlu olmaya calısıyorum hayırllısı ınsallah

asumancım canım evet benımde 5,yılım nısanda doldu demekkı senınle aynıyız canım
ınsalah benımde 2,denemede olur herkes gıbı ınsallah
dua edın meleklerımız sımsıkı tutunsun

nisacım canım devlet hast değil, ankara tüp bebek merkezi, özel yani, ama sormadım neden bukadar geç verdiklerini, zaten gittiğimde oraya dizlerim titriyordu bayılacaktım yani heyecandankafamçokkarıştı bilmiyorum bakalım sanırım başka bi laboratuvara götürüyorlar kanı, anlamadım orasını ben, aman geç olsunda güç olmasın...

evet canım devlettede hanı 2 de verılıyorya oyuzden sonrdum canım
ayy canım yaa evet heycanlamamak ne mumkun
ben ınsallah tahlılımı devletın acılınde yaptırıcam
cunku tup yaptırdıgım hastane baya uzak
ayy canım ınsallah ıyı sonucklar cıkar
hersey guzel olur
varmı farklılık kendını ıncelıyonmu
ben mesela vucudum buz gıbı ama basım ve ayaklarım yanıyor cok terlıyorum ama vucuduma dokundugumda soguk
sendede oldumu boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…