- Konu Sahibi dilserserin
-
kızlar bu arada süper yeni hamişlerimiz var ay maşallah ya
bu ay çok uğurlu geldi mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetinebol bebiş habreleri devam etsin inşallah.
dilserserin, karamal ve maagar arkadaşlar maşallahüçünüzü de tebrik ediyorum arkadaşlar hayırlısıyla Rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin tüm kk :enbuyukkk: arkadaşlarımız da arkamızdan gelsiler inşallah:CüvCüv::Saruboceq:
sanıyorum soway canım sen de bize 2 gün sonra süper haberler vericeksin inşallah arkadaşım.zaten olmasa silik te olsa çıkmazdı canım benim 1 hafta da saklasam hiç çıkmadı canım ya.hadi iyi haberlerle inşallah
she canım bak misafirlerle çok yorma kendini bebişine dikkat et.ben de yarın doktoruma ağrıları falan sorucam bi de yol vericek mi bakalım 4-5 saatlik . tabi inşallah yarınki tahlil sonuçlarım da iyi çıkarohaoldumsmile
canım sen de test tekrarlarsan bize haber ver tatlım :)))a.s.
hepinize sevgiler arkadaşlara.s.
listemizin kabarması dileğiyledelikafadulden:sm_cool:
h.geldinn babbyy yaa seninle hiç yazışamadık.umarım dedigin gibi budefa güzell haberlerle gelirsin.
hemen 2. tüp bebegin startını veriyormusunuz.
gelişmeleri yaz bende merakla bekliyorum cnm.
boooooooooollllllllll şaaaaaaaaannnnnnnnnnsss
Sağol cnm
Beklemek hiç istemiyorum zaten moralimi hiç bozmamıştım opuyorumnanaktan
gücünden dolayı seni kutluyorum :))) inşallah en yakın zamanda dileğin gerçekleşir.
tupbaby inşallah canım olacak bu kez .....
kızlar hadi liste yapalım..
dilserserin..........ilk deneme.....1 emr..........4 ağustos........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
tubbaby..............ilk deneme.....1 emr.........1 ağustos.........NEGATİF
catdog................ilk deneme......1 emr........3 ağustos........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
asi06..................ilk deneme......1 emr....... 4 ağustos.........???????
esila....................ilk deneme.....1 emr.........4 ağustos........???????
bebeğim_01.....................aşılama...............15 ağustos.......???????
cemrehayal.........ilk deneme.......1 emr..........4 ağustos.......NEGATİF
soway................ilk deneme........1 emr..........6 ağustos......???????
she35................ilk deneme.........2 emr..........2 ağustos......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
b3llacat..............ilk deneme.........1 emr..........11 ağustos....??????
özlemilker..............tedavide.........................................................
kuzucan.........................................................7 ağustos.....????????
als17..................2.deneme.............................12 ağustos.....?????????
karamel86...........4.deneme...........2.emr...............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
angel74...............1.deneme..........2.emr...........10 ağustos.......???????
zeynep4..............2.deneme..........1 emr............20 ağustos......???????
kuzucan...........................................................7 ağustos........???????
Ay inş cnm benim deneyip göreceğiz 2. denemede de olmazsa önümüzde ki maçlara bakarız artık opuyorumnanaktan
Allah hepinizin bebişlerini korusun opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?