Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi: TEBRİKLEEEEEEEER CANIIIIIIIIIIIIIM

canım tebrik ederim. öyle güsel ki.....çok sevindimmmmmmmmmmmmmmm. sırada tabii ki ben varımm. :)) bana öyle bi moral oldu ki.. yrn inşallah iyi hbar veririm senin gibi.. ayyyyyyyyyyyyy ne güse:lepi:l bişiiiiiiiiiii...Allah tamamına erdirsin inşallah...

ayy ınsallah pespeseyız bakalım
ayy kuzucum hadı bakalım sana moral olmus
sen yaptınmı ıdrar testı
ayy merak edıyorum bende sonucumu
boyle olumlu gordukce bende olumlu alıcam dıye umıt edıyorum

kızlar ya, hiç dinlenememiştim okadar olumsuzdumki hepiniz biliyorsunuz zaten, canım çok sıkılıyordu ne dinlenebildim, hemen işe başladım merdiven inip çıktım işyerim büyük iki katlı, ev süpürdüm sildim, çamaşır astım, dünyanın misfirlerini ağırladım, kendime iyi bakamadım, bide üstüne üstlük 2.gün embriyosu 4 hücreli, allahın kudreti çok büyük ya, ona sonsuz inanın arkadaşlar

soway canım çok tebrik ederim. Hayırlı uğurlu olsun. Allah kucağına almayı da nasip etsin . İnşallah Rabbim yakın zamanda bize de bu mutluluğu yaşatır.

Soway canım tebrik ederim...Agustos annesisin maşallah..Allahım hayırlısı ile saglıcakla bebeğini kucagına alabilmeyi nasip etsin...Darısı bizlerin başına..Bende tedavime yeni başladım...Nasip olursa bende sonucumu eylülün ilk haftası alırım inşallah pozitif olur...Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın..
Sizler hepinzi memorıaldamı tedavi görüyorsunuz?

darısı hepinizin başına canım arkadaşlarım, dularım artık bendn sonrakiler için, sizlerinde güzel haberlerini bekliyoruz ben sıramı saldım sizlere alkisalkisalkis

ben acıbademde

mrb arkadaşlar benimde bugün transferimin 5.günü 1 hafta sonra test yaptırıcam. gündür kasıklarımda ağrı batma belimde ve bacağımda da ağrı var sizce bu neden olabilir adet olucam diye içim içimi yiyor.Benim durumumda olan arkadaşlar varsa onlar transferden sonra neler yaşadılar şimdiden çok sağolun

darısı hepinizin başına canım arkadaşlarım, dularım artık bendn sonrakiler için, sizlerinde güzel haberlerini bekliyoruz ben sıramı saldım sizlere alkisalkisalkis

ohh maşallah... sen rahatladın... artık biz ölüp ölüp diriliriz... ama dünden beri içimde bir karamsarlık vardı sayende gitti... inşallah Allahım banada yaşatır bu sevinci.. karın kaslarım ağrıyo kasığım ağrıyo dün adet sancılarım vardı ne bilim... hayırlara çıksın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…