- 19 Nisan 2009
- 1.597
- 635
- 163
- Konu Sahibi dilserserin
-
KIZLAAAAAAAAAAAAARRR ellerim titriyo pozitif çıkmış değerim 207 oley ya oleyyyyyyyyyyy
mrb arkadaşlar benimde bugün transferimin 5.günü 1 hafta sonra test yaptırıcam. gündür kasıklarımda ağrı batma belimde ve bacağımda da ağrı var sizce bu neden olabilir adet olucam diye içim içimi yiyor.Benim durumumda olan arkadaşlar varsa onlar transferden sonra neler yaşadılar şimdiden çok sağolun
sowaayyy canım kocaman tebrikler; Allah tamamına erdirsin arkadaşım.
sana demiştim güzel olucak hayırlısıyla diye bak maşallah değerin de çok güzel hadi bakalım artık nisan 2011 anne adayları çoğalıyoruz maşallah:teytey::dance:
diğer arkadaşların da hayırlısıyla arkamızdan gelmelerini diliyorum:)))))kaydirigubbakcemile5
basolkubra canım maşallah senin de hamileliğin hayırlı olsun canım size kocaman
tupbabay canım sen de bu ay tedaviye başlıyomuşsun dondurulmuşlarla hadi hayırlısı olsun arkadaşım arkamızdan hemen gel inşallahkaydirigubbakcemile
catdog soway içine doğdu pozitif diye.. hadi bana da söyle içine ne doğuyor bilmiyorumkismile pazartesi test yaprırıcamkafamçokkarıştı
sowaayyyyy cnmm ne olduuu???
canım angel ne diyim ki canım yaa; hepinizin pozitif olmasını diliyorum taa gönlümden; soway adet belirtileri gitti diye üzülüyodu; bende hep iyi taraftan düşünüyorum; hepiniz için öyle arkadaşım yoksa nerden bilicez sonucu bunu Rabbim bilir ama karamsar olmamak en doğrusualkisalkisalkis
hadi bakalım pazartesi de inşallah senden alalım güzel sonuçlarını canım inşallahsırnaşık şey
Ay cnm bu ay olsa keşke Eylül olur herhalde bakalım :)) ama işte dondurulmuş embriyomun kalitesi orta kalite iyi değil onu mu denesek yeniden mi başlasak karar veremedim :1no2:
Bebiş nasıl ? Herşey yolunda mı cnm
canımbenim kan değerine göre iyi ama kısmetse haftaya keseyi hayırlısyla görebilirmişiz daha bizim fasülyeyi göremedik yani teyzesi:)))))
canım tabi sen bilirsin ama Rabbim istedikten sonra orta kalteyle de olur ama bence bu durumu hastanenin embriyoloğuya konuşun canım en doğru yolu embriyolog doktor gösterir; hadi hayılısı ama tabi dondurulmuşlarla olursa hemen başlarsın ilaçlara daha kolay olur tabi, maddi olarak daha uygun sanıyorum.
hadi bak arkamızdan bekliyoruz ona göre:umursamaz: bizim küçük sıpalara duyrulur
ohh maşallah... sen rahatladın... artık biz ölüp ölüp diriliriz... ama dünden beri içimde bir karamsarlık vardı sayende gitti... inşallah Allahım banada yaşatır bu sevinci.. karın kaslarım ağrıyo kasığım ağrıyo dün adet sancılarım vardı ne bilim... hayırlara çıksın inşallah...
hayır görmemişttimmyaa çokk mutlu oldumm
maaşşallahh yaaa ben 150 tahmin ettim ama çokk şükürr sowaayy bizlerede dua et cnm Allah hayırlısıyla kucagınada alamyı nasip etsin cnm
kızlar sizlere hepinize dua ediyorum, allah hepinize nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?