Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

offfffff oofffffffffff yakında kendimi dinlemekten aklımı kaçırıcam ne zor bir imtihanmış bu yarabbi.İnşallah bu imtihanı başarıyla geçeriz hepimiz isyan etmeden

kızlar listeye beni de ekleyin 13 ağustos nu uğursuz bir sayı dimi ama cumanın mübarekliği onu ortadan kaldırır inşallah

ayy ınsallah pespeseyız bakalım
ayy kuzucum hadı bakalım sana moral olmus
sen yaptınmı ıdrar testı
ayy merak edıyorum bende sonucumu
boyle olumlu gordukce bende olumlu alıcam dıye umıt edıyorum

ben idarar testi yapmadım yapmak istedim ama korktum çok. yrn kanda çıkacak herşey ortaya.. inşallah iyi olur hepimiz için.....

maşallahhh diyelim sana o zaman. Allah ol deyince oluyor işte. inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirip bebişini kucağına alırsın :)))))

offfffff oofffffffffff yakında kendimi dinlemekten aklımı kaçırıcam ne zor bir imtihanmış bu yarabbi.İnşallah bu imtihanı başarıyla geçeriz hepimiz isyan etmeden

çok dinleme kendini... aynı ağrılar bende de var... kasık ağrısı batması ... pazartesi kanda anlayacağım ak mı karamı? hakkımızda hayırlısı ... isyan edecek bişey yok.. bebişlerimizin bu dünyada ne zaman nafakası varsa o zaman gelecekler...bende memorialda yaptırdım .. transferimi hale hanım yaptı

benimde transferimi aynur hanım yaptı hayırlısı olur ikimiz içinde canım inşallah yarın yüzün güler sende durum nasıl belirti filan varmı

adet belirtileri var işte, onun dışında belirgin bir değişiklik yok. sadece göğüslerim çok şişti, hiç bir adet dönemimde ne bu kadar şişti ne bu kadar ağrıdı. ama belki ilaçlardandır diyorum. yrn herşey ortaya çıkacak. eşimde bende eve sığamıyorus,hem stres hm heyecan...senin kaçıncı gün embriyosuydu, ve hangi gün test yaptıracaksın??
hastane çok iyi ama değil mi?ben çok memnun kaldım tüm ekipten.

benim 4.gün embriyoyodu 13 ağustos test tarihim.Evet hastane ve ekip çok ilgililer benim doktorum müstecep beydi ama semra hanım mustafa bey de kontrol etti yumurta toplama işlemini de transferi de aynur hanım yaptı.yalnız benim içimi kemiren bişey var transferden sonra ılık bir duş aldım çıkmadan hemşirelere sormuştu onlarda yapabilisin demişlerdi birkaç yerde okudum 24 saat sonra yapmak gerekirmiş.sana bişey dedilermi.Çok canım sıkılıyo hayırlısı olur inşallah kısmetten fazlası olmazmış

arkadaşlar soranlar oluyo bana, nelere dikkat ettin die, anlatayım sizlere, hem sonradan okuyanlarada fikir vermiş olurum, benim perşembe günü toladılar yumurtalarımı, ertesi gün sadece 1 tanesinin döllendiğini söylediler, ve hemen cmt günü transfer ettiler, zaten moral bozukluğum o gün başladı, 1 saat kadar zaten merkezde yattım, sonra arabayla eve döndüm, önce aç olduğum için sandalyede oturarark gayet güzel tıka basa bi yemek yedim, akşam saat 7 miydi 8miydi yatmaya başladım, sabaha kadar yattım, pazar günüde evin içinde hep gezindim bazen oturdum bazen yattım, ertesi gün de işime başladım ve öyle bi yoğunlukla koşturmayla başladımki, dedim bebek çoktan düşüp gitmiştir bile, sadece ilk 3 gün adet ağrısı yaşadım, sonrasında ne bir ağrı ne bir belirti olmadı, tabi umudumu kaynettiğim için güze güzel evimde temizliğimi yaptım, süpürgemi tuttum, balkon yıkadım, çamaşır astım vs.. inanınki dikkat ettğim tek şey her yemekten önce kayısı suyu içtimki tuvalette çok afedersiniz kabız olmayımda rahat çıkarıyım die. genel itibariylede hergün sırt üstü yatmaya özen gösterdim, sağa sola dönerekte yattım tabi ama fazla değil, şunu demek istiyorum yatıp dinlenmekle bu işin hiç bir ilgisini olmadığını anladım arkadaşlar.
darısıda size olsun inşallah.....

tekrar gözünaydın canımyaaa lütfen banada dua etçok heyecanlıyım çünkü bende de hiç bir belirti olmadı sendede olmayışı beni sevindirdi ümitlendirdi cnm.sadece aşılamadan tam 1 hafta sonra bende kasık agrıları ve idrar yollarımda yanma başladı ama geçti onlarda.sevinsemmi üzülsemmi bilemedim geçmelerine.o acıları çekerken bile Allahım sana şükürler olsun dedim.çünkü bunlar benim için bir nevi gebelik beirtileriydi.hiç yaşamadıgım şeylerdi ama yinede bilemiyorum.rabbim insaallah benim içinde ol demiştir.bende dedigin gibi fazla dikkat edemedim sürekli seyehat halindeyiz eşim gezdirdi sagolsun geçen hafta denize gittik ama ben denizi izledim
ama olsun dedim Allah ım benim sabrımı deniyor ve sabrediyorum halen şimdede kızlar eşim yayalaya gidecegiz dedi ve hazırlık yapıyoruz haftasonu burda olmayacam ama dualarım hep sizinle canım kuzucan umarım sende güzel sevdirici haberler alırsında topigimiz çoşar.kızlar ayagınızı sürüyünnn de
sıra bize gelince bizde güzel haberler alalım lütfen dualarınızıı bendende eksik etmeyin hepinizii çok seviyorum.gelişmeleri yazacam sizlereee

sowaycim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.allah ol dedikten sonra gerisi hikaye.ama tabi bizler içimiz rahat etsin diye biraz pimpiirkli olabiliyoruz.ama sen çok güzel bir örneksin.sağ sağlim 9 ay sonra bebeğin kucağında olur inşallah canım.darısı bizlerin başına.

dilseren sowayı hamişş olarak listede göremedim dahaaa düzelltirmisin cnm yaaaa moralimiz yerine gelsin dimi ama

merhaba 15 ağustosta gebelik testim var... aksi gibi transferden bu yana astımım nüksetti ve çok öksürüyorum. Salı günü saat 16:30 da oldu transferim. Hiç birşey hissetmiyorum ilk deneyimim bilmem hissetmem gerekiyor mu, normal mi bu. 4ab ve 4bb kalitesinde iki embriyo transfer edildi bende herhangi bir sorun yok tespit edilen. umarım sıkı tutabilmişlerdir bana :) hepimize bol şans, allah yardımcımız olsun.

hayırlı olsun canım; inşallah 10 güne süper haberleri alırsın.kalitelerine çok takılma bu iş kısmet işi Rabbim istedikten sonra herşey olur.astımın için çok geçmiş olsun.
belirti arama zaten; bende de sadece şiddetli adet belirtisi olmuştu ama hiçbirşey hisstemeyen de var :)))
hayırlısını diliyorum canımhihoyyyt

slm arkadaşlar benim test günümde pazartesi lütfen dua edelim birbirimize.benimde.tranferin 5.gününden itibaren başlayan adet sancısı gibi sancım var ara ara oluyo ama inş iyiye işarettir allahım sen hayırlısını ver.soway arkadaşımızıda çok tebrik ediyorum inş rabbim herkese yaşatsın annelik duygusunu..

Catdog teşekkür ederim, hep öyle diyorum annelik benim kısmetimde varsa olacaktır yoksa ne yapsam boş... dua edip bekliyorum... 3 gün bitti arada ince ince bir iki sızı dışında hiçbirşeyim yok olsa bir dert olmasa başka dert galiba.:) sıcak basmaları çok fena sizde de olmuş muydu. Birden bir ateş geliyor ve çok fena terliyorum. Birde progesteronun etkisi ile ter kokusunda değişiklik oldu. Kendim bile duyup tiksiniyorum. günde iki üç kere duş :) burayı hep okurdum bugün üye oldum. Geçmişten bu güne yazılan mesajları okuyup endişe merak ile bekleyenlerin sonra pozitif sonuçlarını okuduğumda gözlerim dolardı. Aile gibi burası. tekrar hepimize bol şans

KIZLAAAAAAAAAAAAARRR ellerim titriyo pozitif çıkmış değerim 207 oley ya oleyyyyyyyyyyy

süperrrrrr, harika, Spwaycim sayfalardır heyecanla okuyorum, ne heyecanlı dakikalar yaşamışsınız, ama güzel bir sonuç için.
Allah sağlıklarla kucağına almayı nasip etsin, ooohhh rahatladın artık

KIZLAAAAAAAAAAAAARRR ellerim titriyo pozitif çıkmış değerim 207 oley ya oleyyyyyyyyyyy

yaaaa ben 2 gün nete girmedim ya neler olmuş neler çooooook sevindim canım allah kucağına almayı da nasip etsin ayağını sürükle de arkan dan gelelimdelikafadulden:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…