- Konu Sahibi dilserserin
-
ayy ınsallah pespeseyız bakalım
ayy kuzucum hadı bakalım sana moral olmus
sen yaptınmı ıdrar testı
ayy merak edıyorum bende sonucumu
boyle olumlu gordukce bende olumlu alıcam dıye umıt edıyorum
kızlar ya, hiç dinlenememiştim okadar olumsuzdumki hepiniz biliyorsunuz zaten, canım çok sıkılıyordu ne dinlenebildim, hemen işe başladım merdiven inip çıktım işyerim büyük iki katlı, ev süpürdüm sildim, çamaşır astım, dünyanın misfirlerini ağırladım, kendime iyi bakamadım, bide üstüne üstlük 2.gün embriyosu 4 hücreli, allahın kudreti çok büyük ya, ona sonsuz inanın arkadaşlar
Ben de tedavimi memorıalde yaptırdım memorıalde yaptıran arkadaşlar siz ne zaman test yaptırcaksınız
canım bende memorial de tedavi gördüm. yrn da test günüm. transferimi aynur hnm ypmıştı, hayırlısı inşallah....
offfffff oofffffffffff yakında kendimi dinlemekten aklımı kaçırıcam ne zor bir imtihanmış bu yarabbi.İnşallah bu imtihanı başarıyla geçeriz hepimiz isyan etmeden
maşallahhh diyelim sana o zaman. Allah ol deyince oluyor işte. inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirip bebişini kucağına alırsın :)))))
benimde transferimi aynur hanım yaptı hayırlısı olur ikimiz içinde canım inşallah yarın yüzün güler sende durum nasıl belirti filan varmı
merhaba 15 ağustosta gebelik testim var... aksi gibi transferden bu yana astımım nüksetti ve çok öksürüyorum. Salı günü saat 16:30 da oldu transferim. Hiç birşey hissetmiyorum ilk deneyimim bilmem hissetmem gerekiyor mu, normal mi bu. 4ab ve 4bb kalitesinde iki embriyo transfer edildi bende herhangi bir sorun yok tespit edilen. umarım sıkı tutabilmişlerdir bana :) hepimize bol şans, allah yardımcımız olsun.
KIZLAAAAAAAAAAAAARRR ellerim titriyo pozitif çıkmış değerim 207 oley ya oleyyyyyyyyyyy
KIZLAAAAAAAAAAAAARRR ellerim titriyo pozitif çıkmış değerim 207 oley ya oleyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?