- Konu Sahibi dilserserin
-
benim 4.gün embriyoyodu 13 ağustos test tarihim.Evet hastane ve ekip çok ilgililer benim doktorum müstecep beydi ama semra hanım mustafa bey de kontrol etti yumurta toplama işlemini de transferi de aynur hanım yaptı.yalnız benim içimi kemiren bişey var transferden sonra ılık bir duş aldım çıkmadan hemşirelere sormuştu onlarda yapabilisin demişlerdi birkaç yerde okudum 24 saat sonra yapmak gerekirmiş.sana bişey dedilermi.Çok canım sıkılıyo hayırlısı olur inşallah kısmetten fazlası olmazmış
arkadaşlar kan testi için sıra kimde bakalım
kuzucan bende sıcak suyla yapmadım zaten ama aklımada çok takılıyo niye uyarmadılar diye.bana verdikleri kağıtta da yok embriyo kalitesi ile ilgili söylediğin ifadeler benimde dikkatimi çekmişti
kuzucan sana kaç tane embriyo trnasfer edildi bana bir tane transfer edildi.İki olabilirdi ama aynur hanımı ikna edemedik yok yaşın genç daha ilk denemen vs.madem benim bir fikrimin bir önemi yok niye souyorsunuz.Bir de tam o transfer esnasında ben kurbanlık koyun gibi yatmışım o vaziyette soruyolar.ama yine dedikleri gibi oldu ikiz gebelik riski(nasıl bir riskse bu)olabilirmiş.
bende :))) yarın büyük gün...
süperrrrrr, harika, Spwaycim sayfalardır heyecanla okuyorum, ne heyecanlı dakikalar yaşamışsınız, ama güzel bir sonuç için.
Allah sağlıklarla kucağına almayı nasip etsin, ooohhh rahatladın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?