Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

canım beni doktorumda müstecep bey di. bn duş almadım 2 gün açıkçası, ama bir yerde şunu okumuştum, sıcak su ile duş almak zararlıymış. fakat memorial ın verdiği bilgilendirme notunda öle bişi yamıyor, içini ferah tut,zararlı olsa onlar söylerdi zaten. embriyo kalitesi ile ilgili bişeyler yazıyo mu sana verdikleri kağıtlarda. burada arkadaşlar 4aa 3 ab falan yazıyolar ama bende öle bişi yazmıyor, merak ettim bende.

kuzucan bende sıcak suyla yapmadım zaten ama aklımada çok takılıyo niye uyarmadılar diye.bana verdikleri kağıtta da yok embriyo kalitesi ile ilgili söylediğin ifadeler benimde dikkatimi çekmişti

kuzucan bende sıcak suyla yapmadım zaten ama aklımada çok takılıyo niye uyarmadılar diye.bana verdikleri kağıtta da yok embriyo kalitesi ile ilgili söylediğin ifadeler benimde dikkatimi çekmişti

üzme kendini. orası çok uzman bir hastane. çok ciddi bir sıkıntı yaratacak olsa mutlaka söylerlerdi. sende de embriyo kalitesi yazmıyo demek.. aman neyse, olan oldu zatn.. içimizde yaşarlar inşallah. gerçi benimki artık bellidir de beklemek kaldı işte :))

kuzucan sana kaç tane embriyo trnasfer edildi bana bir tane transfer edildi.İki olabilirdi ama aynur hanımı ikna edemedik yok yaşın genç daha ilk denemen vs.madem benim bir fikrimin bir önemi yok niye souyorsunuz.Bir de tam o transfer esnasında ben kurbanlık koyun gibi yatmışım o vaziyette soruyolar.ama yine dedikleri gibi oldu ikiz gebelik riski(nasıl bir riskse bu)olabilirmiş.

nasıl yani canım ?? bu bizim isteğimize bağlı mı ki??? sen kaç yaşındasın kaçıncı dene u??2 tane koymaları için yasal prosdürler var bildiğim kadarıyla. doktorun insiyatifi il olan bişey değil. açar mısın biraz ??

tek bir korkum var, progesteron iğnleri olurkn bazn saatleri kaydırdım, yani dün 12:00 da olduysam bugün 14 de oldum mesela. acaba bu zarar verir mi ki??

o kadar önemli olacağını zannetmiyorum öyle olsaydı kesinlikle tam vaktinde yap diye uyarmaları gerekmezmi ben de jel kullanıyorm 2 saat sarktığı da oluyo erken olduğu da oluyo

onlarda zaten yasal olarak 1 tana koyabilecklerini belirttiler 29 yaşındayım ve ilk denemem ama neden benim onayımı almadan işleme başlamdılar ona şaşırdım

bende 30 yaşındayım ilk denemem.o an o kadar heyeacnlıydım ki ne sordklarını hatırlamıyorum..sadece yüksek sesle adımı-soyadımı söylettirdiler, onu hatırlıyorum :)))
kasıklarım sanki adet olacakmışım gibi ağrıyor. ne olur kötü bir sürpriz olmasın.....

slm arkadaşlar bende yeni katıldım.23 temmuzda transfer yapıldı 4ağustosta sonuç negatif ilk denememdi.2.denemede de aynı sonuçla karşılaşmaktan korkuyorum.aranızda tansu küçüğün hastası olan varmı acaba?

canım soway tebrik ediyorum seni.
benim topikte te yazmıştım,buraya da yazayım dedin.bak boşuna stres yaptın,sana demiştik o çift çizgi boşuna değildi.ALLAH tamamına erdirsin,değerlerin kat kat artsın canım.
benim için de yarın önemli gün,test günüm,çok heyecanlıtım.
dün akşam ateş basması,kalp çarpıntısı,adet sancısı gibi kasık ağrılarım vardı,10.gündü dün.umutlanmıştım ama bugün dünde eser yok,endişeliyim şuan.dua edin arkadaşlar bana,inşallah yarın mutlu haberi alırım..

bnazzcım dün sowayin sonucunu merakla bekledik bugünde seninkini beklicez.sende inşallah hayırlısyla güzel haberler alırsın canım.sende çok sıkıntı çektin öyle hatırlıyorum.inşallah emeklerinin karşılığını alırsın.seninle test günümüz aynıydı.ben 9.gün kan testi yaptırdım donuç 2 çıktı yani negatif.tabi bugün yine merkezde kan testi yaptıracağız ama sonuç değişmeyecektir diye düşünüyorum.inşallah senden güzel haberler alırız canım.

süperrrrrr, harika, Spwaycim sayfalardır heyecanla okuyorum, ne heyecanlı dakikalar yaşamışsınız, ama güzel bir sonuç için.
Allah sağlıklarla kucağına almayı nasip etsin, ooohhh rahatladın artık

rahatladım arkadaşım, rahatladım, evet heyecanlı dakikalar yaşadık, sonucumu söylemediler gitti öncesinde, ama daha sonra o mutlu haberi alır almaz buralarda çıldırdımdelikafadulden eşime bile daha haber veremeden buraya oleyy oleyy die yazdım alkisalkisalkis ilk sevinçten zaten insan napacağını şaşırıyor.
arkadaşlar o heyecanlı dakikalarımda hepiniz yanımdaydınız, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum heyecanımı paylaştınız a.s. a.s. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…