Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

YASMİN cim cnm, üzüleyim deme sakın arkadaşım, eğer tutunma geç gerçekleştiyse çıkmayabilir hemen tabi, bide erken yapmışsın cnm daha 9unucu gündesin, adet tarihin geldimiki nezaman, bak ben adetime 2gün kala idrar testi yaptım silik çıktı, ertesi gün bidaha denedim ve yine silik, tahlilim zaten tam adet günümede denk geldi, değer 207 çıktı, sende bekle acele edip moralini bozma cnm, haber bekliyoruz senden.
BNAZZ hadi bakalım sıra sende, sende mutlu et inşallah bizi...

angel74 catdog zeynep4 bebeğim_01 she35 leyl cemrehayal kuzucan tubbaby özge33 uhde nisam83 karamel86 aymes nevin yasmin_07 als17 sweetwitchy shr7478 sarıcivciv umut

sizleri çok seviyorum, dün benimle heyecanlı dakikalarımı paylaştınız, şimdi tekrar okudum:) isimlerini tek tek yazmak istedim, unuttuğum varsa arada kusurabakmayın, heyecandan unutmuşumdur :ecrin_bebek: bilmiyorumkismile

ne demek hayatım... burada herkes birbirine umut oluyor... senin sevincin bizimde sevincimiz oluyor çünkü herkes kendinden bişeyler buluyoır... bu arada bomba gibi bir haberim var.. dün öylesine idrar testi yaptım ve anında 2.çizgi bayağı belirgin pembe olarak çıktı.. inşallah test bozuk değildir.. şimdi daha bir heyecanla pazartesiyi bekliyorum....

kızımmmmmm sen HAMİLESİN HAMİLESİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNN alkisalkisalkisalkisalkisalkis biliyordum seninde hamile olduğunu yaa, içime doğuyor, bendede pozitif çıkmıştı :9 :lepi:

şimdi yine yaptım silik çizgi çıktı...kan testini almadan inanmayacağım...

angel kandada kesin pozitif çıkacak değerin, eğer kısa zamanda çatlatma iğnesi olmadıysan o sonuç kesin sonuç:9 hani diyorlarya ilacın etkisi var die, bide kullandığımız progestan ilacın içeriğinde hcg yok, bizzat sordum, korkma, hamilesin cnm :lepi:

merhaba hanımlar ben de iki sefer test yaptırdım 2.çizgi silik çıktı emin olmak için dün kan testi yaptırdım bu gün sonuç alıcam.ama galiba hamileyim yemeklere karşı bulantım var bu sabah kokudan kahvaltıda yapamadım.sonucu size söylerim

burada hamile haberlerini alınca beklemek çok zor geliyor benimde test günüme daha 6 gün var acaba bugün test yapsam bana bir fikir verirmi?

sempatiksalakcinni
yasmin sende hamilesin cnm, buraya yaz sonucunu alır almaz, saat kaçta çıkacak acaba? inşallah dün beni beklettikleri gibi beklemezsin. ayyyyyyyyyyyyy hadi hayırlısı arkadaşım....

kızlar sağolun... çatlatma iğnesi tabiki yapıldı... tüp bebekte... ama 15 günden fazla olmuştur... belki bu akşam kan veririm... daha eşime söylemedim... kanda görmeden inanmayacağım...

bu arada bu topik harbi bereketli çıktı... darısı diğer bütün bekleyenlerin başına... arada adet sancısı gibi gelip gidiyor.. kasıklarımda hala batmalar var... bakalım..kısmet...

kızlar sağolun... çatlatma iğnesi tabiki yapıldı... tüp bebekte... ama 15 günden fazla olmuştur... belki bu akşam kan veririm... daha eşime söylemedim... kanda görmeden inanmayacağım...

adama yazık kızzzzzzzz, söyle gitsin, butlu sonucu birlikte bekleyin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

angel kesın hamılesın yoksa ben zannetmıyorum cıkmazdı tahlılde buna cesaret ettıysen benced gıt kan testı yaptır ama senın kacıncı gununkı

sempatiksalakcinni

yasmin sende hamilesin cnm, buraya yaz sonucunu alır almaz, saat kaçta çıkacak acaba? inşallah dün beni beklettikleri gibi beklemezsin. ayyyyyyyyyyyyy hadi hayırlısı arkadaşım....

valla arkadaşım öğlene alıcam sonuçları sabah bulantılarım bugün başladı.çocuklara sucuklu yumurta pişirdim kokudan miydem çok bulandı hiç bir şey yemedim.benki çok severdim.daha kimseye söyleyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…