- Konu Sahibi dilserserin
-
valla arkadaşım öğlene alıcam sonuçları sabah bulantılarım bugün başladı.çocuklara sucuklu yumurta pişirdim kokudan miydem çok bulandı hiç bir şey yemedim.benki çok severdim.daha kimseye söyleyemedim
angel74 catdog zeynep4 bebeğim_01 she35 leyl cemrehayal kuzucan tubbaby özge33 uhde nisam83 karamel86 aymes nevin yasmin_07 als17 sweetwitchy shr7478 sarıcivciv umut
sizleri çok seviyorum, dün benimle heyecanlı dakikalarımı paylaştınız, şimdi tekrar okudum:) isimlerini tek tek yazmak istedim, unuttuğum varsa arada kusurabakmayın, heyecandan unutmuşumdur :ecrin_bebek: bilmiyorumkismile
Canım benim :)))
İnş herşey çok güzel olacak zamanın akıp geçmesini ve biran önce bebişini kucağına almanı diliyorum :)))
Bende bugün gittim hastaneye konuştum doktorla
Bana yeni tedavi önerdi uzun protokolle ama ben dondurulmuşu mu denemek istediğimi söyledim nedeni ise
eğer ben yeni tedaviye başyacaksam bu 3. tedavim olmalı 2 embriyo şansım oluduğu için.
Dondurulmuşumla şansım çok düşükmüş ama olsun denemek istiyorum 15 gün sonra muayeneye gidicem ilaçlara başlayacağım ve rahime çizik atacaklar ( çizik atmalarının nedeni kan değerimin 0 çıkması tutunma olmadığı için)
İçim bir tuhaf kızlar inş 3. tedaviye gerek kalmaz eğer kalırsa 2011 de yaptırabiliriz çünkü dualarınızı eksik etmeyin lütfeeeeeeen opuyorumnanaktan
kızlar sabah 10 da kan verdi, sonuç bekliyorum şimdi.2-2,5 saate çıkar dediler. ama arayamıyorum
onların seni aramasını mı bekliyorsun, sen araaaa, yoksa aldın mı haberi. bizi haberdar et, güzel haberlerini bekliyoruz.
arayamıyorum ki.. çok korkuyorum. kasıklarım ağrıyor çok, olumsuz bişi derler diye arayamıyorum ölee telefona bakıyorum.
sen merak etme kızlar görseler seni toplanırlar,hadi inşallah hamileyiiiiiim diye yazarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?