Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

cnm mide bulantısı için daha çok erken, o bulantı ilaçların yan etkisi cnm, ama hamilesin sen kesin, hadi sonucu muhakkak yaz cnm, bol şans..hihoyyyt

Canım benim :)))
İnş herşey çok güzel olacak zamanın akıp geçmesini ve biran önce bebişini kucağına almanı diliyorum :)))
Bende bugün gittim hastaneye konuştum doktorla
Bana yeni tedavi önerdi uzun protokolle ama ben dondurulmuşu mu denemek istediğimi söyledim nedeni ise
eğer ben yeni tedaviye başyacaksam bu 3. tedavim olmalı 2 embriyo şansım oluduğu için.
Dondurulmuşumla şansım çok düşükmüş ama olsun denemek istiyorum 15 gün sonra muayeneye gidicem ilaçlara başlayacağım ve rahime çizik atacaklar ( çizik atmalarının nedeni kan değerimin 0 çıkması tutunma olmadığı için)
İçim bir tuhaf kızlar inş 3. tedaviye gerek kalmaz eğer kalırsa 2011 de yaptırabiliriz çünkü dualarınızı eksik etmeyin lütfeeeeeeen opuyorumnanaktan

inşallah tutar cnm, evet dondurulmuşları denemekle doğru bir karar vermişsin cnm, inşallah tutar, doktorlar tutunma olmamasını neye bağlıyorlar cnm, sordun mu onu? eğer tüplerin içinde sıvı birikmişse, o sıvıda rahmin içine akıyorsa tutunma olmazmış cnm, dr bi danış ya.. inş. dondurulmuşların tutarda, tekrar denemek zorunda kalmazsın cnm...:Saruboceq:

kuzucan inş güzel sonuç alırsın rabbim dileğini gerçekleştiri inş bencede bi ara böyle belirsizlik insanı öldürür bende sonucunu bekleyenlerdenim hadi hayırlısı

merhaba arkadaşlar bende varım 18 ağustos test tarihim...
üçüncü denemem...çok karmaşık duuygular içindeyim...
rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın...

kuzucan , merak etme burdayız, ve güzel haberlerini almayı hep birlikte bekliyoruz. İnsan mutlaka birilerini arıyor yanında haber beklerken, geçen hafta bu saatlerde de ben senin durumundaydım, ama maalesef kimseler yoktu.
sende inşallah hamile haberini alacaksın.

kuzucan hadi hayırlı haberler al inşallah...her alınan pozitif haber banada umut oluyo...çok heycanlı yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…