Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

sen 10 da kan verdin, 2-2,5 saate haber veririz dediler sana, 3,5 saat oldu, senin araman için geçerli nedenlerin varr.

aaa olur mu öyle şey yaa, sonuç çıkmış ama doktor yoğun mu, ya 30 saniyelik bir görüşme olacak altı üsütü.neyse çağre yok, bekleyeceğiz.
bende testimi 9 da vermiştim, doktor 5-5,5 gibi ararız demişlerdi, ama 4 de aramışlardı, yani arayacakları saatten daha geç bi saat verdiler. keşke sanad öyle yapsalarmış.

kızlar hepnizi iyi şanslar hamileolanlar allah kucagınıza almayı nasip etsin hamile olmayanlar inşlah çabucak kalırsınız biraz okudumda silik 2çizgi çıkarsa kesin ahmileisniz tebrikler zaten oadetsancısıdedigin olur arkadaşlar meraketmeyin hepinize iyi şanslarrr

arkadaşlar net yoktu giremedim.malesef negatif sonuç aldım burdan hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum çok sevindim sizlerin adına Allahım banada tüm isteyenlerede en kısa zaman da bu güzel duyguyu yaşatır inşallah

asi cim meraketmem allahım nasip ederinşllah daha herşeyin bi zmanı var bazen bu tedavilerden sonra kendileri hamile kalanlarda çok oluyo çok duydum inşlah öyle oluveriri

mrb arkadaşlar bizde mikroenjeksiyon tedavisi görüyoruz pzt yumoşlar toplanıcak.ilk denememiz .heyecanla karısık korkularımız var daha önce deneyen arkadaşlar önerileriniz varmı.inş. hepimizin sonucu pozitif olur...

daha ilk denemenizmiş canım, benim 2. denemem Allah kolaylık versin
stres yapma rahat ol
inşaallah pozitif olur

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kocaman bir POZİTİF :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) darısı hepinizin başına inşallah.....................

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kocaman bir POZİTİF :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) darısı hepinizin başına inşallah.....................

çok tebrik ederim canım değerin kaç
kaç tane kondu kaçıncı gün embriyosuydu yaşın kaç
ayyy çok soru sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…