- Konu Sahibi dilserserin
-
- #1.021
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kocaman bir POZİTİF :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) darısı hepinizin başına inşallah.....................
hadi bakalım darısı bizlerin başına,benim 16sı test günüm ama 14.de idrar testi yapıcam sonucu yazarım,çok korkuyorum yaw,idrar testi yapıcam ki eğer boş çıkarsa kendimi kötüye alıştırayım inşallah gerek kalmaz...
kızlar 2. gebelik testim 1.488 çıktı ayın 16 sında kese görmeye gidicem inş...
kızlar hadi liste yapalım..
Dilserserin..........ilk deneme.....1 emr..........4 ağustos........hamişşşşşşşşşşşşşş
tubbaby..............ilk deneme.....1 emr.........1 ağustos.........negatif
catdog................ilk deneme......1 emr........3 ağustos........hamişşşşşşşşşşş
asi06..................ilk deneme......1 emr....... 4 ağustos.........negatif
esila....................ilk deneme.....1 emr.........4 ağustos........???????
Bebeğim_01.....................aşılama...............15 ağustos.......???????
Cemrehayal.........ilk deneme.......1 emr..........4 ağustos.......negatif
soway................ilk deneme........1 emr..........6 ağustos......hamişşşşşşşşşşşşşşş
she35................ilk deneme.........2 emr..........2 ağustos......hamişşşşşşşşşşşş
b3llacat..............ilk deneme.........1 emr..........11 ağustos....??????
özlemilker..............tedavide...................................................??
Als17..................2.deneme.............................12 ağustos.....?????????
Karamel86...........4.deneme...........2.emr...............................hamişşşşşşşşşşşşşş
angel74...............1.deneme..........2.emr...........10 ağustos.......???????
Zeynep4..............2.deneme..........1 emr............20 ağustos......???????
Kuzucan...........................................................7 ağustos........hamişşşşşşşşşşşşş
kızlarr selammm...
sonuç pozitif,değerim 133.
çok ama çok mutluyum,bu sabah kan verdikten sonra beklerken çıldıracaktım,sonrasında da acayip ağladım öğrenince.
ALLAHIM herkese bu güzel mutluluğu yaşatsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?