Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

tebrikleeer evet işte bende bu sonucu bekliyordum çok sevindim Allah tamamına erdirsin
bişey sorucam transverden sonrasını nasıl geçirdin

ayy kızlar annemleri kardeşlerimi aramaya daldım.:)))))))))))))
ben 30 yaşındayım, transferden sonra 2 kez uçak yolculuğu yapmam gerekti, yaklaşık 150 km de araçla yol yaptık tek seferde. çok korkmuştum ve umusuzdum bu yüzden ama çok şükür.
bizim 5.gün embriyosuydu.. öle işteeeeee.....

hadi bakalım darısı bizlerin başına,benim 16sı test günüm ama 14.de idrar testi yapıcam sonucu yazarım,çok korkuyorum yaw,idrar testi yapıcam ki eğer boş çıkarsa kendimi kötüye alıştırayım inşallah gerek kalmaz...

bende öle düşünüyorum bende testten 1 gün önce yapıcamki kan testine hazır oluyumboshayallersmile

gözünaydın kuzucan allah kucağına almayı nasip etsin inşallah..
şu mübarek üç aylar hürmetine rabbim kimsenin kucağını boş koymaz inşallahhh..

KUZUCAN bebrik ederim seni canımmm allah hayrılarla kucağına almayı nasip etsin.
ooohhh rahatladık, süperrr
Beta hcg değerin kaç çıkmış, sormaya fırsatın oldu mu?

kuzucann tebriklerrr

kızlarr selammm...
sonuç pozitif,değerim 133.
çok ama çok mutluyum,bu sabah kan verdikten sonra beklerken çıldıracaktım,sonrasında da acayip ağladım öğrenince.
ALLAHIM herkese bu güzel mutluluğu yaşatsın.

kuzuuuuuuuuuuuuuuuu çok tebrik ederim... dışarıdaydım... karnım öyle bir ağrıdı ki hastalandım sandım... ama şimdilik bişey yok... ay inşallah olmazda... seni çok çok tebrik ediyorum... kısmetse pazartesi arkandan geliyorum :)))))

bnazz senide tebrik ederim...

aminnnnn darısı başımaaaa...
allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin angel...
ne mutlu sana artık hamilesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…