Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

kızlar hadi liste yapalım..
Dilserserin..........ilk deneme.....1 emr..........4 ağustos........hamişşşşşşşşşşşşşş
tubbaby..............ilk deneme.....1 emr.........1 ağustos.........negatif
catdog................ilk deneme......1 emr........3 ağustos........hamişşşşşşşşşşş
asi06..................ilk deneme......1 emr....... 4 ağustos.........negatif
esila....................ilk deneme.....1 emr.........4 ağustos........???????
Bebeğim_01.....................aşılama............ ...15 ağustos.......???????
Cemrehayal.........ilk deneme.......1 emr..........4 ağustos.......negatif
soway................ilk deneme........1 emr..........6 ağustos......hamişşşşşşşşşşşşşşş
she35................ilk deneme.........2 emr..........2 ağustos......hamişşşşşşşşşşşş
b3llacat..............ilk deneme.........1 emr..........11 ağustos....??????
özlemilker..............tedavide.................. .................................??
Als17..................2.deneme................... ..........12 ağustos.....?????????
Karamel86...........4.deneme...........2.emr...... .........................hamişşşşşşşşşşşşşş
angel74...............1.deneme..........2.emr..... ......10 ağustos.......???????
Zeynep4..............2.deneme..........1 emr............20 ağustos......???????
Kuzucan........................................... ................7 ağustos........hamişşşşşşşşşşşşş
leyl...................1.deneme..........1emr.............16ağustos..??????

merhaba kızlar...ben bu topikte yeniyim...
bende 12 ağustosu bekliyorum....
14 aydır uğraşıyorum....
inş bu ay son olur ya....
çok yoruldum gayrıııııı:))))
5 gün olmasına rağmen bugün test yaptım...tek çizgi çıktı...2saat falan sonra bir daha baktım çok silik belli belirsiz bir 2.çizgi daha belirmiş...ama aradan 2 saat geçmiş...değerlendireyimmi sizce...

canım hoşgeldin seninle test günümüz aynı
senin kaçıncı gün embriyosu nerede yaptırıyosun kaçıncı denemen. çok erken yapmışsın testi ama iki çizgi görmen çok iyi bu kadar erken çıkar mı onu merak ettim
soway dı zannersem yapmıştı bu topikte o da iki saat sonra çift çizgiyi görmüştü şimdi hamile

slm kızlar benimde test günüm 12 ağustos ilk denemem adet ağrısı gibi ağrılarım var acaba sizdede varmı bazen umtlanıyorumbazen karamsar oluyorum rabbime sığınıp dua ediyorum o sabrını verir inşallah

kızlar hadi liste yapalım..
Dilserserin..........ilk deneme.....1 emr..........4 ağustos........hamişşşşşşşşşşşşşş
tubbaby..............ilk deneme.....1 emr.........1 ağustos.........negatif
catdog................ilk deneme......1 emr........3 ağustos........hamişşşşşşşşşşş
asi06..................ilk deneme......1 emr....... 4 ağustos.........negatif
esila....................ilk deneme.....1 emr.........4 ağustos........???????
Bebeğim_01.....................aşılama............ ...15 ağustos.......???????
Cemrehayal.........ilk deneme.......1 emr..........4 ağustos.......negatif
soway................ilk deneme........1 emr..........6 ağustos......hamişşşşşşşşşşşşşşş
she35................ilk deneme.........2 emr..........2 ağustos......hamişşşşşşşşşşşş
b3llacat..............ilk deneme.........1 emr..........11 ağustos....??????
özlemilker..............tedavide.................. .................................??
Als17..................2.deneme................... ..........12 ağustos.....?????????
Karamel86...........4.deneme...........2.emr...... .........................hamişşşşşşşşşşşşşş
angel74...............1.deneme..........2.emr..... ......10 ağustos.......???????
Zeynep4..............2.deneme..........1 emr............20 ağustos......???????
Kuzucan........................................... ................7 ağustos........hamişşşşşşşşşşşşş
leyl...................1.deneme..........1emr..... ........16ağustos..??????
selsebil .............1.deneme ........1 emr.............12 ağustos..??????

slm benimde 12 ağustos test günüm bende de biraz ağrı var. kaçıncı gün embriyosu seninki

canım benim tüp bebek değil...serophene ve ovitrelle tedavisi görüyorum...ayyyyyyyy inşallah bende hamileyim diyebilirim bir kaç gün sonra

canım çok sağıolll darısı başına inşallah ...

kuzucan çok tebrik ederim darısı hapimizin başına. inşallah böyle güzel bir haberi biz bekleyenlerde alırız. Pozitif sonuç alan diğer arkadaşları da çok tebrik ederim. NEgatif olanlar lütfen umutsuzluğa kapılmayın, olumlu olmak olacağına inanmak Allahtan bunu inanarak istemek çok önemli bence. benim haftaya bugün test günüm. dün biraz biraz ağrılarım başladı kasıklarımda, bu sabah adet ağrısı gibi bir ağrıyla uyandım ama dayanılmaz değildi, ara sıra belim sızlıyor. bilmiyorum ki bunlar olumlu belirtiler midir? bakalım hayırlısı için dua ediyorum.

mrb benimde transferimin 7.günü adet ağrılarım bel ve kasık ağrısı bendede var sence bu neye işaret düşünmeketen kendimi yedim bitirdim inşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte

merhaba .umut.
düşündüğümde olumlu haber alacakmışım gibi geliyor. normal yollardan hamile kalan iki arkadaşım test yapmadan önce bel ağrılarından şikayet ettiklerini söylüyorlar bu da bel ağrılarımı sevmeme neden oluyor :) buradaki mesajları okuyorum bu belirtileri olanlar genelde pozitif sonuç almışlar acaba bu belirtileri olupda negatif sonuçlananlarda var mı acaba... bu ilk denemem, 5. gün embriyosu. iki tane yerleştirildi. fazla düşünmüyorum ben allaha şükür ki o rahatlığı verdi bana çok endişeli beklemiyorum hayırlısını istiyorum. sadece belirtilerin ne demek olduğunu bilebilmek isterdim. :) sende rahat olmaya çalış elinden geldiğince. içimizde gelişmeye çalışan miniciğe daha güvenli bir gelişme ortamı sağlayabilmek için moral durumumuz önemli

mrb benimde transferimin 7.günü adet ağrılarım bel ve kasık ağrısı bendede var sence bu neye işaret düşünmeketen kendimi yedim bitirdim inşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte

umut seninde 12siydi değil mi benimle aynı gün sonuç
hayırlısı benimde bugün belim ağırdı inşallah hayırlı sonuçlar alırız

inşallah dediğin gibidir canım bel ağrıları bugün bende de oldu. hepimiz için hayırlısı inşallah :)))

ya kızlar bi şey sorucam size bende gebelik testi var ama son kullanma tarihi 12.2009 yani geçmiş yarın sabah denesem ne olur acaba yanlış sonuç mu gösterir :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…