- Konu Sahibi dilserserin
-
- #1.041
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kocaman bir POZİTİF :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) darısı hepinizin başına inşallah.....................
merhaba kızlar...ben bu topikte yeniyim...
bende 12 ağustosu bekliyorum....
14 aydır uğraşıyorum....
inş bu ay son olur ya....
çok yoruldum gayrıııııı:))))
5 gün olmasına rağmen bugün test yaptım...tek çizgi çıktı...2saat falan sonra bir daha baktım çok silik belli belirsiz bir 2.çizgi daha belirmiş...ama aradan 2 saat geçmiş...değerlendireyimmi sizce...
slm kızlar benimde test günüm 12 ağustos ilk denemem adet ağrısı gibi ağrılarım var acaba sizdede varmı bazen umtlanıyorumbazen karamsar oluyorum rabbime sığınıp dua ediyorum o sabrını verir inşallah
canım benim tüp bebek değil...serophene ve ovitrelle tedavisi görüyorum...ayyyyyyyy inşallah bende hamileyim diyebilirim bir kaç gün sonracanım hoşgeldin seninle test günümüz aynı
senin kaçıncı gün embriyosu nerede yaptırıyosun kaçıncı denemen. çok erken yapmışsın testi ama iki çizgi görmen çok iyi bu kadar erken çıkar mı onu merak ettim
soway dı zannersem yapmıştı bu topikte o da iki saat sonra çift çizgiyi görmüştü şimdi hamile
kuzuuuuuuuuuuuuuuuu çok tebrik ederim... dışarıdaydım... karnım öyle bir ağrıdı ki hastalandım sandım... ama şimdilik bişey yok... ay inşallah olmazda... seni çok çok tebrik ediyorum... kısmetse pazartesi arkandan geliyorum :)))))
bnazz senide tebrik ederim...
tebrik ederim canım çok sevindim darısı başımıza inşallahopuyorumnanaktan:ecrin_bebek:
kuzucan tbrkederim canım çoksevindim
mrb benimde transferimin 7.günü adet ağrılarım bel ve kasık ağrısı bendede var sence bu neye işaret düşünmeketen kendimi yedim bitirdim inşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte
merhaba .umut.
düşündüğümde olumlu haber alacakmışım gibi geliyor. normal yollardan hamile kalan iki arkadaşım test yapmadan önce bel ağrılarından şikayet ettiklerini söylüyorlar bu da bel ağrılarımı sevmeme neden oluyor :) buradaki mesajları okuyorum bu belirtileri olanlar genelde pozitif sonuç almışlar acaba bu belirtileri olupda negatif sonuçlananlarda var mı acaba... bu ilk denemem, 5. gün embriyosu. iki tane yerleştirildi. fazla düşünmüyorum ben allaha şükür ki o rahatlığı verdi bana çok endişeli beklemiyorum hayırlısını istiyorum. sadece belirtilerin ne demek olduğunu bilebilmek isterdim. :) sende rahat olmaya çalış elinden geldiğince. içimizde gelişmeye çalışan miniciğe daha güvenli bir gelişme ortamı sağlayabilmek için moral durumumuz önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?