- Konu Sahibi dilserserin
-
- #1.061
ya kızlar bi şey sorucam size bende gebelik testi var ama son kullanma tarihi 12.2009 yani geçmiş yarın sabah denesem ne olur acaba yanlış sonuç mu gösterir :kedi:
doğru sonuç göstereceğini sanmam 8 ay geçmiş neredeyse. eczacıyım... gebelik testleri hakkında çok bilgim yok ama bir ilaç için raf ömrü içindeki etken maddeden % 30 kaybedeceği zamana denk gelir. gebelik testlerinin içinde de bir takım kimyasallar olmalı... yapacağın testin sonucunda idrardaki bhcg ile reaksiyon vermeyi etkileyeecek kadar etken madde kaybı olduysa veya testin dayanıklılığı ile ilgili faktörler önemliyse sonuca güvenemezsin. bence kullanma.
kızlar aranızda jel kullanan varmı
varsa sızde sonradan cıkm ma oluyomu bıraz
angel74 catdog zeynep4 bebeğim_01 she35 leyl cemrehayal kuzucan tubbaby özge33 uhde nisam83 karamel86 aymes nevin yasmin_07 als17 sweetwitchy shr7478 sarıcivciv umut
sizleri çok seviyorum, dün benimle heyecanlı dakikalarımı paylaştınız, şimdi tekrar okudum:) isimlerini tek tek yazmak istedim, unuttuğum varsa arada kusurabakmayın, heyecandan unutmuşumdur :ecrin_bebek: bilmiyorumkismile
ben jel kullanıyorum korkma canım vücut zaten bir kısmını geri atıyor bende de öyle oluyor topak şeklinde geri geliyor sadece dikkat etmen gereken vajenden çıkarırken sıkma pozizyonunu bırakmaman dedi hemşire bana ona dikkat et
kızzllaaaarrrr çokkk üzgünnümmmmmm negatiff çıktıııı yaaaa acaba böyle olan varmı hamile olupta gebelik testine negatif çıktıgı çünkü benim adetime daha 1 hafta var ama bugun aşılamamın 13. günü
çok moralim bozulduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?