Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

ya kızlar bi şey sorucam size bende gebelik testi var ama son kullanma tarihi 12.2009 yani geçmiş yarın sabah denesem ne olur acaba yanlış sonuç mu gösterir :kedi:

doğru sonuç göstereceğini sanmam 8 ay geçmiş neredeyse. eczacıyım... gebelik testleri hakkında çok bilgim yok ama bir ilaç için raf ömrü içindeki etken maddeden % 30 kaybedeceği zamana denk gelir. gebelik testlerinin içinde de bir takım kimyasallar olmalı... yapacağın testin sonucunda idrardaki bhcg ile reaksiyon vermeyi etkileyeecek kadar etken madde kaybı olduysa veya testin dayanıklılığı ile ilgili faktörler önemliyse sonuca güvenemezsin. bence kullanma.

çok sağol canım verdiğin bilgiler için :))))

ben ampul kullanıyorum. gebelik testi pozitifse jele geçecekmişim, prospektüsünde yazmıyor mu acaba. bazen bu tarz uyarılar olur prospektüste, ama sanırım sen çoktan okumuşsundur, olsaydı görürdün...

kızlar aranızda jel kullanan varmı
varsa sızde sonradan cıkm ma oluyomu bıraz

ben jel kullanıyorum korkma canım vücut zaten bir kısmını geri atıyor bende de öyle oluyor topak şeklinde geri geliyor sadece dikkat etmen gereken vajenden çıkarırken sıkma pozizyonunu bırakmaman dedi hemşire bana ona dikkat et

canımmmm tabiiki yanında olacagızz senin ilk haberi aldıgındaki mutluluguu görmek bilee yeterdii.çok şükür sen mutlu sona ulaştın.Allah hayırlısıylada tamamına erdirsin insaallah
kuzucannn cumartesi seninde mutlu haberi alırken yanında olmayı çok isterdim cnm ama mesajımı ve i.dileklerimi okumuşsundur umarım gitmeden topige yazmıştım yayladaydık haftasonundaaa.gözünaydın cnm seninde çok mutlu oldum ana sayfadaki hamişler arasında senide görünce darısıı insaallah bana olsun.ayagınızıı sürüyün kızlarrr
aayyy sadede geleyimm benim içinde büyükk güne az kaldı kızlarrr çarşamba günü kanda baktıracamm kızlarrr .
ama ben duramadım tabiikiii birazdan idrarada gebelik testi yapacamm dua edin bana kızlarrr insaaallahsonuç pozitif olurrr.

als cnm daha açıklayıcı olurmusun.nasıl sıkma pozisyonunu bırakma kendimizi kasarakmı yani nasıl çıkaracagız bizmi çıkartacagızz hiç anlamadım ??

kızzllaaaarrrr çokkk üzgünnümmmmmm negatiff çıktıııı yaaaa acaba böyle olan varmı hamile olupta gebelik testine negatif çıktıgı çünkü benim adetime daha 1 hafta var ama bugun aşılamamın 13. günü
çok moralim bozulduu

kızlar hadi liste yapalım..
dilserserin..........ilk deneme.....1 emr..........4 ağustos........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
tubbaby..............ilk deneme.....1 emr.........1 ağustos.........NEGATİF
catdog................ilk deneme......1 emr........3 ağustos........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
asi06..................ilk deneme......1 emr....... 4 ağustos.........NEGATİF
esila....................ilk deneme.....1 emr.........4 ağustos........???????
bebeğim_01.....................aşılama............ ...15 ağustos.......???????
cemrehayal.........ilk deneme.......1 emr..........4 ağustos.......NEGATİF
soway................ilk deneme........1 emr..........6 ağustos......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
she35................ilk deneme.........2 emr..........2 ağustos......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
b3llacat..............ilk deneme.........1 emr..........11 ağustos....??????
özlemilker..............tedavide.................. .................................??
als17..................2.deneme................... ..........12 ağustos.....?????????
karamel86...........4.deneme...........2.emr...... .........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
angel74...............1.deneme..........2.emr..... ......10 ağustos.......???????
zeynep4..............2.deneme..........1 emr............20 ağustos......???????
kuzucan........................................... ................7 ağustos........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
nisam83...............2.deneme.........1emb..............14ağustos......????????

--------------------------------------------------------------------------------

gunaydın bayanlar
kuzucum gozun aydın canım
sowaycım ask olsun canım tabıkı hepberaber olucaz
hepımı kader arkadasıyız

als senın neden 12 sı test gunun canım
nasıl gectı transferın senın donmusun vardır
varmı belırtıler ıdrar testı yaptınmı

sıkma canını, bi adet gününi bekle bakalım olacak mısın? ozaman daha iyi anlarız cnm..

kızlar azönce bi kan testi daha verdim, değer katlanmış mı bakıcaz, sonuç 3te çıkar dediler ama biliyorum yine beni akşama kadar bekletirler, neyse artık :hulya:

günaydın moralim çok bozuk adet olcamış gibiyim günler geçmek bilmiyor.cuma günü test günüm ama acaba daha önceden yapsammı diye düşünüyorum.bugün 8.günüm acaba bu aralar yapılan bir test olumlu ya da olumsuz bir fikir verir mi sizce?

Kızlar, bu gün saat 13:30 da kese görmeye gideceğiz. Tek mi Çift mi????çok heyecanlıyım. Darısı tüm bekleyenlere.

umutcum sıkma canını
hepımızde az cok senın gıbı
bendede kasılarımda bırden agrı ve gobegımde cekılme oluyor ve agrıyor

kacıncı gunu transferın canım
bende 7,gundeyım
ıstersen persembe aksamı yaptırabılırsın enerken 11,gunu aksamı bence
ondan once yapıp moralın bozulabılır canım

shecım ay canım masalllah yaa
hadı bakalım hakkında hayırlsı
keseyı sonuctan kac gun sonra goruyoz
ayy bende cok heycanlıyım
she senın kanaman sadece bırgunmu surmustu canım

Merhaba arkadaşlar,
Arka arkaya tüp bebek deneyen arkadaşlar ne kadar aralıklarla denediniz? İki ay arka arkaya tedavi gören oldu mu? Benim dr um bunun olabileceğini söyledi. hiç deneyen var mı, bilgi verirseniz çoooookk sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…