Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

nisam83 benim 8.günüm ben ne zaman bu belirtileri yaşasam adet oldum o yüzden umudum tükeniyor git gide hayırlısı olur inşallah

canım ben 7ay arayayla denıyorum ama maddı gucum olsa daha erken denerdım
ama esımın arkadası vardı
1,denemede negatıf sonuc almıstı sonra 2 hafta sonra tekrar basladı ara vermeden ve ucuzlerıne hamıs kaldı ve dogurdu canım
bence sen takılma burlara canım sık tedavı hormon ılacları aldıgımızdan bızım dınlenmemız canım baska bır nedenı yok benım bıldıgım hayırlısı ınsallah

shecım ay canım masalllah yaa
hadı bakalım hakkında hayırlsı
keseyı sonuctan kac gun sonra goruyoz
ayy bende cok heycanlıyım
she senın kanaman sadece bırgunmu surmustu canım

Transferden sonraki 19.günümde kese görmeye gidiyorum. 5+2 haftalık hamileyim, Beta hcg derğeri 1000in üzerine çıkınca kese görülebiliyormuş. benin 14. gün değerim 616 idi, şu anda 1000i geçmiş olduğunu varsayarak keseyi görmeyi umuyoruz.

Şimdi anlıyorum ki aslında gördüğüm kanama değilmiş, yani sadece tuvalet kağıdına silerken açık kırmızı kan bulaştı ve sonra devam etmedi,
ama tabi ben o panikle doktora kanamam başladı demiştim, doktorda bana hala şu jeli kullandırtıyor, kanama geçirdiğim için, sonrada tutunma lekelenmesi olabileceğini söylememe rağmen jeli bıraktırmadı.

kızlarrrr...... bugün kan testi verdimm.... saat 1,30 da çıkacak sonucum... karnım ağrıyoo... heyecandan mı yoksa adını ağzıma almak istemediğim sebebten mi bilmiyorum.. saat 1,30 nasıl olucak yaa(((

nisam83 benim 8.günüm ben ne zaman bu belirtileri yaşasam adet oldum o yüzden umudum tükeniyor git gide hayırlısı olur inşallah

umutcum, umudunu sakın kaybetme, bu topiği bştan okursan ayni şeyleri bizimde yaşadığımızı görürsün. Ağrılar o kadar tanıdıktı ki sinirlerim bozuluyordu, 9. gün sabah kahverengi lekelenmeler başladı ve o an çok üzüldüm, ayni gün bide kirmizi lekelenme olunca iyice delirdim, ertesi gün kan testinde hamile olduğumu öğrendim, o ağrılar 3,4 gün daha devam etti, sonra bitti, ama kanama devam etmedi, kahverengi lekelerde bitti.
Banada bu ağrılar çok normal demelerine rağmen inanamıyordum, çünkü kasık ağrılarımı tanıyordum, ama inan ayni ağrılar hamile olsanda olabiliyor.
rahatla, az kalmış, çok yakın bir zamanda güzel haberlerini alacağız inşallah.

kızlarrrr...... bugün kan testi verdimm.... saat 1,30 da çıkacak sonucum... karnım ağrıyoo... heyecandan mı yoksa adını ağzıma almak istemediğim sebebten mi bilmiyorum.. saat 1,30 nasıl olucak yaa(((

Angel demek büyük gün bu gün, hayırlısı arkadaşım, güzel haberlerini alacağız inşallah. heyecanlı bir yeni bekleyiş daha başladı eyvahedigeldismile

she35 sağolasın canım moral oldu söylediklerin inşallah güzel haberler veririm burdan.Angel74 hadicanım çok az kaldı bebeğinin "ben geliyorum anne" demesine

angel demek büyük gün bu gün, hayırlısı arkadaşım, güzel haberlerini alacağız inşallah. Heyecanlı bir yeni bekleyiş daha başladı eyvahedigeldismile

evet canım büyük gün bugün... Ak koyun kara koyun çıkacak ortaya... Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah... Walla çalışamıyorum yaa...

shecım canım masallah
ayyyyyy heycanlandım kız
benımde dun baya koyu pembe kanamam geldı
ama bugun yok canım
ben doktoru aramadım
cunku hemsırem demıstı gelırse korkma dıye
bakalım bugun yok galıba bkmadım daha
hayırlsı dıyorum

günaydın kızlar benimde test günüm 12 sinde ama aslında benim bugünlerde adet olmam gerekiyodu hatta adet hesaplamalarına göre dün olmalıydım ama benim sık sık adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor bugün 9. günüm geldi gelecek gibi hissediyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun

angelcım ayy hergun buyuk gun var
ınsallah sendende guzel haberler beklıyoruz canım
allahım hepımızın emeklerını bosa cıkarmasın
cok umutsuzda olmamak lazım ama dımı ınsan yoksa cok stres yapıyor angelcım

kızlar inşallah hepiniz mutlu hayırlı haberler alırsınız ben haberimi aldım 5 temmuzda 2 aylık hamileyimmm ikizlerimeeee darısı hepiniz başınaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…