Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

öyle canım... ama karnım ince ince ağrıyor..korkuyorum... sonra geçiyor :)))))))))))

ay senı cok merak ettım bende
ınş hamılesındır
kuzu gozun aydın
hamılemısssın
rabbım bızedenasp etsın
duznızı eksık etmeyınnnnn

kızlaaaarrr bende 17 ağustosta öğrenicem
sol kasığımın oralarda bi hassasiyet var dokununca acıyo gibi korkuyorum heyecanlıyım yok gibi geliyor bugün transferin 5. günü..

daha nasıl bekliyeceğim ben 17 ağustosa kadar... offffff heyecandan kalbim saki ağzımın içinde atıyor gibi.. bzen konuşuyorum bebeğimle... sonra ordamı acaba canlımı diyorum..

kızlaaaarrr bende 17 ağustosta öğrenicem
sol kasığımın oralarda bi hassasiyet var dokununca acıyo gibi korkuyorum heyecanlıyım yok gibi geliyor bugün transferin 5. günü..

canım ya yumurtalar toplandıya onlar sızı yapıyorrr ben 2 aylık hamileyim hala ağrılarım var arada onlarda yumurtalarımın büyüklüğündenmişş kocaman olmuşlar toplanmayan yumurtalar

daha nasıl bekliyeceğim ben 17 ağustosa kadar... offffff heyecandan kalbim saki ağzımın içinde atıyor gibi.. bzen konuşuyorum bebeğimle... sonra ordamı acaba canlımı diyorum..

canım bende aynı durumdayım benimde 13 ünde belli olacak sonuç.Beklicez başak çare yokeyvahedigeldismile

canım bende aynı durumdayım benimde 13 ünde belli olacak sonuç.Beklicez başak çare yokeyvahedigeldismile

bu bekleyiş sırasında sizede oluyormu var olduğunu düşünüp seviniyorum yok olduğunu düşünüp boşuna yatıyorum işte olmazsa nolucak ben nasıl toparlıcam diye üzülüyorum mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…