Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

asiiiii sende varmıydı belirti falan hatırladığın kadar.. transferin 5 günü daha blirti falan olmaz dimi

kızlarrr 1 tencere paça çorbası içtim. paça bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş...eltimde içmişti içim dışım paça oldu valla yatıyorum ama arada birde evin içinde dolanıyorum.. siz yatıyormusunuz

bu bekleyiş sırasında sizede oluyormu var olduğunu düşünüp seviniyorum yok olduğunu düşünüp boşuna yatıyorum işte olmazsa nolucak ben nasıl toparlıcam diye üzülüyorum mafoldumben

toparlanacaksınız nie mi çünkü dünyalar iyisi bir eşe sahipsiniz siz beraber oldukçaaa o güzel bebeğin olma şansıda var çünküüüü bebek şuanda yok ama eşin hep yanındaydıı bebeğenizde olursa ekstra bi mutluluk olacak oy:teytey:üzden mutlu olmaya bakkkkk

aaa ılk defa duyuyorum neyse ınsalah tutunmasına faydalı olur
canım ben 3gun raporluydum 4,gunumde ıse basladım
ama evdede sureklı yatmadım ama ıste yapmadım
evde gezındım oturdum yanı dınlenme modundaydım
sonra hafta sonuda 2gun yattım
sımdı 7,gun ve yıne ısteyım canım yataga mahkum kalmak zaten ıyı degıl
ama ıste yapma dınlen dolan evın ıcınde

latıfecım sende bızım arkamızdan gelıyon hee
canım ınsanda ancak kasık agrısı gobek agrısı oluyor
sende varmı farklı bırsey

farklı bişi yok bende de göğüslerim ta baştan gonal f i kullanmaa başladığımdan beri şiş ve hassas zaten... beklemek öldürecek beniii valla

tutunun bebişler tutununkaydirigubbakcemile2

ben kalkmak istesemde kaldırmıyolar çaydanlığı kaldırsam eşim kızıyor.. adamcağız iyice havalara girdi valla nolcaksaopuyorumnanaktan

haklısın herşey insanlar için...zaman herşeyin ilacı ama borç harç zor yaptırdık tedaviyi hastane yolparamı ble zor buldum...

tutmazsa bidaha zor tedavi yaptırırım beneyvahedigeldismile

latife bende 15inde öğrenicem... beklemek evet çok zor, belirsizlik, kendimdeki ufacık bir farklılığı neye yoracağını bilememek fena. benim çok fazla ateş basmalarım oldu kızlar günde iki üç kez duş alıyorum ama terlemekten her tarafım pişik içinde :) zaten sıcak bir de bu ateşlenmeler bitiriyor beni. İşin kötüsü transfer gününden beri astımım atakta ve çok öksürüyorum. Öksürük tutunmayı etkiler mi bilmiyorum. dün adet sancısına benzer agrılarım vardı mesela bugün yok... ne demek bu... uff belirsizlik çok kötü çok. hepimize güzel haberler inçallah.

ateş basmalarım benimde fazla ama psikolojik evden çıkmadığım için dedim ben gece uyuyamıyoeum ellerimden ayaklarımdan ateş çıkıyor ama ankara çok sıcak heraklde o yüzden demiştim

bende ta yumurta takibi sırasından beri göğüs hassasiyeti şişliği var o yüzden birşeye yoramadım ben onu

göğüs büyümesi değil bahsettiğim, göğüslerim şişkin ve hassas tamam ama süt veren anneler gibi göğüs ucundaki kahverengi kısımda da büyüme var bende??

benim de 16sında belli olacak,gerçekten vakit geçmiyor,bir de şu iğneler beni mahvediyor acayip canım yanıyor yarın doktorumla konuşmayı düşünüyorum başka bir yol bulsun bana,ondan mı bilmem ama eşim çok sinirli oldun seninle işim var diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…