Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

evet eczacıyım, idrar testi için henüz erken, ben yapmayı da düşünmüyorum, herzaman yanılma payı var ya boşuna heveslenmek veya üzülmek istemiyorum:) sağlamcıyım galiba ben 15 ine kadar bekleyeceğim.

valla takdir ettim seniii... bende beklicem mecbur.. üzülmek istemiyorum

ben beklemicem 10.günde yapıcam ki olumsuz sonuç çıkarsa kendimi hazırlıyayım yoksa çok yıkılırım

ne bileyim olmama korkusunun şokunu evde atlatırım belki biraz,bir de içimde kaldı idrar testinde çift çizgiyi göremedim hiç belki bu kez olur

ne bileyim olmama korkusunun şokunu evde atlatırım belki biraz,bir de içimde kaldı idrar testinde çift çizgiyi göremedim hiç belki bu kez olur

o benimde içime dert oldu hele kanda bi pozitifi göreyim hemen idrar testi alıp yapıcam yeterki şu çift izgiyi göreyim.. heves kaldı içimde 4 senedir görmey bekliyıorumsempatiksalakcinni

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr.......hamileyimmmmmm.......562 çıktı kan değerimmmm...:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Allah herkese nasip etsin inşallah... ay inanamıyorummmm yaa.... ben şimdi anne mi olucamm .....:CüvCüv::CüvCüv:

dilserserin..........ilk deneme.....1 emr..........4 ağustos........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
tubbaby..............ilk deneme.....1 emr.........1 ağustos.........NEGATİF
catdog................ilk deneme......1 emr........3 ağustos........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
asi06..................ilk deneme......1 emr....... 4 ağustos.........NEGATİF
esila....................ilk deneme.....1 emr.........4 ağustos........???????
bebeğim_01.....................aşılama............ ...15 ağustos.......???????
cemrehayal.........ilk deneme.......1 emr..........4 ağustos.......NEGATİF
soway................ilk deneme........1 emr..........6 ağustos......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
she35................ilk deneme.........2 emr..........2 ağustos......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
b3llacat..............ilk deneme.........1 emr..........11 ağustos....??????
özlemilker..............tedavide.................. .................................??
als17..................2.deneme................... ..........12 ağustos.....?????????
karamel86...........4.deneme...........2.emr...... .........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
angel74...............1.deneme..........2.emr..... ......10 ağustos.......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
zeynep4..............2.deneme..........1 emr............20 ağustos......???????
kuzucan........................................... ................7 ağustos........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
nisam83...............2.deneme.........1emb....... .......14ağustos......????????
leyl....................1.deneme.............1emr..............16ağustos.......???????
latifeelif...............1.deneme.............1emr..............17ağustos.......??????

dilserserin..........ilk deneme.....1 emr..........4 ağustos........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
tubbaby..............ilk deneme.....1 emr.........1 ağustos.........NEGATİF
catdog................ilk deneme......1 emr........3 ağustos........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
asi06..................ilk deneme......1 emr....... 4 ağustos.........NEGATİF
esila....................ilk deneme.....1 emr.........4 ağustos........???????
bebeğim_01.....................aşılama............ ...15 ağustos.......???????
cemrehayal.........ilk deneme.......1 emr..........4 ağustos.......NEGATİF
soway................ilk deneme........1 emr..........6 ağustos......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
she35................ilk deneme.........2 emr..........2 ağustos......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
b3llacat..............ilk deneme.........1 emr..........11 ağustos....??????
özlemilker..............tedavide.................. .................................??
als17..................2.deneme................... ..........12 ağustos.....?????????
karamel86...........4.deneme...........2.emr...... .........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
angel74...............1.deneme..........2.emr..... ......10 ağustos.......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
zeynep4..............2.deneme..........1 emr............20 ağustos......???????
kuzucan........................................... ................7 ağustos........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
nisam83...............2.deneme.........1emb....... .......14ağustos......????????
leyl....................1.deneme.............1emr. .............16ağustos.......???????
latifeelif...............1.deneme.............1emr ..............17ağustos.......??????
bsevorane ...........1.deneme.............2emr ..............15ağustos.......??????

canımbenimmm maşallahh güzelll anneeeeee..... alah kucağına almayıda nasip etsinn..

darısı başımıza bizede dua et senin duan kabul olur güzell anne

göözzüünnayydınn angellll yyyaaa negüzel bir haber biz yarın bekliyorduk. bugun geldi güzell haberr innsaallaaah bu listedeki herkess o güzel haberi alırrr

allahımmm bizide tebrik edecekleri günler gelecekmi acba çok duygulandım angel74

canım benim... çok teşekkür ederim... Dualarım hep sizinle... Isteyen herkese nasip etsin allahım... Ezan okunuyor şu an ve allah hepimizin hakkında hayırlısını versin emeklerimizi boşuna çıkarmasın inşallah...

Senide kutlayacağız canım... Test günü ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…