- Konu Sahibi dilserserin
-
- #1.141
evet eczacıyım, idrar testi için henüz erken, ben yapmayı da düşünmüyorum, herzaman yanılma payı var ya boşuna heveslenmek veya üzülmek istemiyorum:) sağlamcıyım galiba ben 15 ine kadar bekleyeceğim.
ben beklemicem 10.günde yapıcam ki olumsuz sonuç çıkarsa kendimi hazırlıyayım yoksa çok yıkılırım
ne bileyim olmama korkusunun şokunu evde atlatırım belki biraz,bir de içimde kaldı idrar testinde çift çizgiyi göremedim hiç belki bu kez olur
angel çoooook tebrik ederim alkisalkisalkis çoook darısı başımıza
tebrikler çok sevindim ve sanırım ikiz annesi olacaksın Allah tamamına erdirsin[/QUO
GERÇEKTEN Mİ ???:teytey::teytey: AY İNŞALLAH... NE ZAMAN BELLİ OLUYOR İKİZ OLDUKLARI?
tebrikler çok sevindim ve sanırım ikiz annesi olacaksın Allah tamamına erdirsin[/QUO
GERÇEKTEN Mİ ???:teytey::teytey: AY İNŞALLAH... NE ZAMAN BELLİ OLUYOR İKİZ OLDUKLARI?
bhcg değeri yüksek olduğunda ikiz olma olasılığı oluyormuş. 21 gün sonra vaginal ultrasonda kesin anlaşılabiliyormuş duyduğum kadarıyla.:sm_cool:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr.......hamileyimmmmmm.......562 çıktı kan değerimmmm...:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Allah herkese nasip etsin inşallah... ay inanamıyorummmm yaa.... ben şimdi anne mi olucamm .....:CüvCüv::CüvCüv:
bhcg değeri yüksek olduğunda ikiz olma olasılığı oluyormuş. 21 gün sonra vaginal ultrasonda kesin anlaşılabiliyormuş duyduğum kadarıyla.:sm_cool:
YANİ 10 GÜN SONRA BELLİ OLUR HERHALDE... OF YAA... DELİRDİM SEVİNÇTEN...İLK DENEMEM Dİ... VE KORKUYORDUM.. ÖYLE ÇOK YATMADIM.. KEYİF YAPTIM ... EĞİLMEDİM UZANMADIM... AĞIR KALDIRMADIM VE YATARKEN GELİŞİGÜZEL YATTIM KASMADIM KENDİMİ...VE HEP EVDE EMEKLEDİKLERİNİ HAYAL ETTİM..OLUMLU DÜŞÜNÜN ARKADAŞLAR....BUDA BENİM TECRÜBELERİM... HADİ BAKALIM ARKAMDAN KİMLER GELİCEK...
DİLSERSERİN BİR TOPİK DAHA AÇ BACIM SENİN TOPİĞİN UĞURLU GELDİ..2011 NİSAN ANNELERİ DİYE :))))))))
allahımmm bizide tebrik edecekleri günler gelecekmi acba çok duygulandım angel74
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?