Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

test günüm 17 ağustosta.... ağlıyasım geldi valla çok duygulandım:kedi:

ayyyyyyyyyyyyyy angelllllllllllllll kız ıkızmı gebesın neeeeeeeeee
masallah canım yaaaaaaaa alahım yaa hadı baklaım darısı basımıza
allahım hepımızın yavrularını kucagına nasıp etsın

yaaaaaaaa dılser bızıde eklesene lısteye canım benı eklemedın yaa(

evet yaaaaaaaaaaa hep pespeseyız
allahım ınsallah bızımkılerde tutmustur
kız angel sen ıdrarda test yapmısmıydın
kız belırtılerın neydı ayyyyyyyyyy cok heycanlandım yaaaaaaaa

İNANMIYORUUUUUUUMMMM, harika bir haber bu cnm, ikizlerin olacakkkkkkk, of of of, benimki 207 çıkmıştı,
bak ben dedim sana hamilesein dieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, halay zamanı oh oh :teytey::teytey::dance:

evet yaaaaaaaaaaa hep pespeseyız
allahım ınsallah bızımkılerde tutmustur
kız angel sen ıdrarda test yapmısmıydın
kız belırtılerın neydı ayyyyyyyyyy cok heycanlandım yaaaaaaaa

walla belirti kasıklarım acıdı hep.. Göğsüm kocaman oldu... Koca memeli kanarya oldum :)))))) başkada bişey yoktu... Idrar testi yaptım öylesine... Silik çizgi çıktı.. Ama ben onlara hiç güvenmiyodum :))))))))))
bide adet öncesi sivilcelerim çıkar bu ay çıkmadı...

sowayyy senınkı bellı oldumu canım
soway sende kanama gelmısmıydı
ayy bende cok merak edıyorum sonucumu yaa bana dua et olurmu benımkı tutunmus olsun

şimdi hamile olduğu müjdesini alan sevgili arkadaşlar belirtilerini bizimle paylaşabilirler mi :kedi: çook mutlu olurum kendi belirtilerimizle karşılaştırabiliriz belki. gerçi biliyorum herbünye farklı tepkiler verebilir ama olsun ufacık bir benzerlik bile bulsam çok mutlu olucam :)

ay kuzucum benimmmm oh ne güzel maşallahhhhhh çok güzel bi değerin varrrr hadi bakalım bundan sonra allah tamamına erdirsinnn çok sevindimm allah nazarlardan korusunnnn

ayy canım yaa masallah hadı bakalım
kasık batması bendede var ama tabı belırtıye yormuyom ben
sıvılceler bende yuzum kabar kabar oldu
sıcaktan sımdı anlayamıyorum cıkıp cıkmadııgını
aman hayırlsı ayyyyyyyyyy hepınıze coook sevındım yaaaaaaaaaaa
allahım mutlulugunuz yarım kalmasın ınsallah 9 ay sonra kucagınıza almayı nasıp etsın

İNANMIYORUUUUUUUMMMM, harika bir haber bu cnm, ikizlerin olacakkkkkkk, of of of, benimki 207 çıkmıştı,
bak ben dedim sana hamilesein dieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, halay zamanı oh oh :teytey::teytey::dance:

:teytey::teytey::teytey: HAYDİ HALAYA :)))) SAĞOL CANIM BENİM... DARISI PEŞİMİZDEN GELENLERE...

LATİFEELİF İNŞALLAH SENİNDE POZİTİFİNİ DUYARIZ....

ARKADAŞLAR ÇOK BÜYÜK BİR MUCİZE YAŞIYORYZ BAZENB AKLIM ALMIYOR...

bütün tüp bebişler pozitif olsun inşallahhhhhhhhhhhhhholumunekankayizsmile

kızlar mb..bütün hamile arkadaşlara allah hayırlısı ile kucağına alak nasip etsin diliyorum..benide listeye eklermisiniz bir micro deneme yaptım sonuç pozitifti ama 10 hf kalbi durdu bebeğimin şuan 3.ay oldu ve bu ay 17 ağust.dondurulmuş emb.transferim olucak rabbim yar ve yardımcımız olsun...

CANIM NE YESEM YARASIN TOSUNLARIMA DİYORDUM :)))) DENEMENİ TAVSİYE EDERİM... BELİRTİ ÇOK FAZLA YOK.. HATTA ADET OLUCAM SANIP ÇOK WC YE GİTTİM AMA YOKTU BİŞEY... HER BÜNYE FARKLI.. ANA KARNIMIN İÇİNDE VE KASIKLARIMDA DEĞİŞİK BİR ACI VE GERİLME VARDI...Hissetmiştim sanki...ama arada adet sancılarım olunca moralim düşmüyor değildi tabiki... kızlar inanın sadece inananın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…