Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

angel tebrikler canım...:dance:
sağ salim kucağına alırsın inşallah..a.s.
allahım banada nasip eder mi acaba...
isteyen herkesin kucakları dolsun bebeklerle inşallahhh şu mübarek aylar hürmetine rabbimmmm...:asigim:

ben olmazsa eğer diye hamile psikolojisine girmek istemiyorum,hatta pozitifi aldığımda bile dış gebelik mi,kimyasal gebelik mi,düşük olur mu korkusuyla tadını çıkaramıcam sanırım,öyle pimpirikli bir insan değilim tranverden sonra işim olmamasına rağmen tutacağı varsa tutar diyip çok dikkat etmiyorum bile ama zamanında çok ümitlenip hayal kırıklığına uğrayınca insan olacağına da inanamıyor ((

çok sağol canım... Allah seninde yüzüne baksın inşallah... ümitsiz olma... moral ciddi önemliymiş gerçekten... inşallah sende başarılı olucaksın...

çok sağol canım... Allah seninde yüzüne baksın inşallah... ümitsiz olma... moral ciddi önemliymiş gerçekten... inşallah sende başarılı olucaksın...

inşallah canım allah razı olsun çok heycanlıyım çok..
düşününce nefesim kesiliyo sankiii..delikafadulden

arkadaşlar hepinize selamlar haftasonu giremediğim içim son 15 sayfayı okudum bi kalemde ve süper haberler varmış:)))))))
kuzucan, angel, ve bnazz arkadaşlarımızın hamilelik haberlerini aldık Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucaklayın arkadaşlar bebeklerinizi:))))))))))
diğer arkadaşlarım da hayırlısıyla arkamızdan gelin inşallah; çoke bereketli bi topik oldu bu maşallah Rabbime şükürler olsun:)))))))))))

evet masallah ama bızı hala yazamadılar bu topıge bızde arada oyle gıdıyoruz yuvarlana yuvarlana

mavıcım canım benden 4 gun sonrasın dur hele sabırlı olalım canım dımı

catdogcum canım bızede dua et
sende gıttınmı kese gormeye she bgun gıdecektı keseyı gormye senı merak edıyorum bu arada

ooooooo baya kalabalıklasmıs burası
catdogcum sen nasılsn gebelık nasıl gıdıyor

nisamcım çok şükür iyi gidiyor; yürüyünce ve biraz fazla dolanırsam evde hafif iş yapsam da ağrılarım oluyo dinleniyorum hemenlmaz:
biraz sahilde yürüdük haftasonu eşimle hemen yorumdum kasıklarım çekmeye başladı; işe başlayınca nolcak bilmiyorum bakalım vücudum alışır herhalde:)))))))
benim de perşembe randevum var doktoruma bakalım kısmetse keseyi görebilecek miyiz?
bugün she gidecekti inşallah güzel haberlerle gelir:)))))))

kızlar listemiz dolsun taşsın inşallah hamişlerimizle
hepinizi öpüyorum:1hug:a.s.

ediyorum canım dualarım hepimiz için inşallah seninkini de diğer arkadaşları da buradan hepbirlikte kutlarız:)))))))))))

ayyyyyyy canım ınsallah
catdog dun oglen benden koyu pembe kan geldı
bıraz geldı oyle cok degıl ama
bez koydum oyle aman aman olmadı
bugun homdolsun gectı ama cok korkmadın
sendede boylemı olmustu
testte yaptırmadım daha buugn 7,gunum canım
duanda unutmadıgın ııcın sagol canım ınsallah bende 2,denememde melegımı kucagıma alrım canım

canım kendıne dıkkat et
daha cok yenısın fazla kendını yorma

bu arada sen senelık ızınmı aldın
ben 3 gun rapor aldım
cuma geldım tekrar 2 gun daha dınlendım tam olarak bugn ıs bası yaptım yanı 7,gunu canım

nisam canım kanamanın devamı gelmiyosa sorun yok demişti bana doktorum benimde 8.günümde öyle koyu pembe falan değil kıpkırmızı kan geldi ceviz kadar ama çok şükür devamı gelmedi.seninki de öyle bişeydir inşallah devamı gelmiyosa sorun yok.hatta ben panik olup 8.gün akşam kan testi yaptırdım doktorum erken olduğunu söylemişti ama dayanamadım gebelik yeni başlıyomuş 44 çıkmıştı.tabi ben ce sen bekle kanama yoksa rahat ol she nin de oldu biliyosun inşallah hamilesindir canım iyi haberlerini dört gözle bekliyorumzemuszemus
canım ben yıllık izindeyim öğretmenim; onun için şuan dinlenecek vaktim var çok şükür ama en ufak şeyden yoruluyorum ağrılarım başlıyo; inşallah normaldirbilmiyorumkismile

darısı hayırlısıyla başına arkadaşım ama sen de işte dikkat et kendine fazla eğilme uzanma; merdivenleri yavaş çıkkaydirigubbakcemile2
çok öpüyorum

ayy canım allah razı olsun ogretmenım benım

dıkkat edıyorum
kız cevız gıbı seymı dustu ayyy nasılda korkmussundur yaaaa
bakalım canım dun gun boyu az az devam ettı
bugun cok az sılık gıbı yanı ok desek ancak canım
oyuzden bende endıse etmedım zaten hemsıremde demıstı pembemsı kan gelırse korkma demıstı canım

soway sonuc daha cıkmadımı

çıkmadı cnm, hala beklemedeyim, ah bu benim doktorlar, bakalım saat kaçta arayacaklar.

KIZLAR bu arada kendimde dahil 9 tane hamiş saydım doğrumu yaa, hamiş olanlar yazsın bi bakalım, dilserserinin listesinde eksik var gibi... topik gerçekten uğurlu ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…