Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

canım alemsin yaaaahihoyyytAllah seni güldürsün be canımsırnaşık şey
kız ceviz kadar şey düşmedi ceviz biyiklüğünde kıpkırmızı kan geldi.çok korktum tabi; eyvahedigeldismile başladım ağlamaya kısmet değilmiş ha işte adet oldum diye:a015:
ama çok şükür devamı gelmedi
az az geliyosa inşallah devamı gelmez.ne zaman senin beklenmeyen adetin günüyse normal demişti doktorum bana vücut adet olmak alışkanlığı var çünkü ama bebek ona karşı çıkar o yüzden böyle oluyo demişti ben telefonda zırlarken adamaCADIARZU ne bilim insan çok üzülüyo ama sen de rahat ol canım 5 günün var zaten hayılısıyla:CüvCüv:böyle olursun inşallah bak listemiz çok güzel gidiyor

ayyy catdogcum canım ben yanlıs anlamıs kusura bakma
ama bende guldum yane
benım sana ogre cok gelmıs ama bakalım benımde ıcımı rahatladan rengı oyle kıpkırmızı degıldıya
napım canım yaa bende korktum ama sonra hayırlsı dedım yola devam dedım
evet benımde 5 gunum kaldı
ayy bende son gunlerde kesın heycanladan geberırım
benım 2,denemm artık olmasını ıstıyorum yaa
cok yorulmadan kavusmak ıstıyorum hayırlsıyla melegıme canım

yupppiiiii, harika, Maşallah değerin çok yüksek çıkmış, yoksa ikiside tutundu mu??
Çok sevindim arkadaşımm. Hayırlarla kucağına almayı nasip etsin allahım.

canım ya inşallah bu sefer kavuşursun canım; inşallah hayırlısıyla.bu tedaviler maddi manevi zor gerçekten...Rabbim kolaylıklar versin; güzel neticeler versin inşallah canım....

kızlar canınız çekmesinde benim canım bi çikolata çekti dün buraya milletvekili geldi çalıştığım yere ona bi güzel çikolata almışlar aldım bi dolu çikolata onları mideye gönderiyorum şuandaaaa

ayyyyyyy she sagol canım ınsallah bende ınsallah arkanınzdan gelen olurm
kız hadı bende merak ettım
kac kese gordun de bakım

kız asıııı afıyet bal olsun yegenlerımıze yarasın
ama bu topık toptan hamıs yaaaa
allahım kızlar ayy bende sızle beraber 2011 nısan topıgıne gelsem yaaa
ınsallah

yupppiiiii, harika, Maşallah değerin çok yüksek çıkmış, yoksa ikiside tutundu mu??
Çok sevindim arkadaşımm. Hayırlarla kucağına almayı nasip etsin allahım.

teşekkür ederim canım... şimdi de bu heyecan başladı tek mi çift mi:??? laelaelaelaelae

galiba bu işin sonu yok... yani meraklanmanın :))) heheheheee....

offffff benim dr aramıyor yine beni, çıldırıciim buralarda, değerim artmışmı nekadar artmış meraktayımmmmmmm, hala aramadılaaaaaaarrr, bende aramak istemiyorum , azar yiyorum sonra teldeki kızlardan eyvahedigeldismile:kedi:

amin arkadaşım.... teşekkür ederim...

Catdogcum kusura bakma, diğer sayfaları okuyordum.
Bebişimi gördümmmmm, 1 tanesi tutunmuş. Resmini bile verdi doktor, ona NOKTA BEBEK diyorum, çok minik siyah bir nokta gördüm sadece. Kesenin içinde dahada minik bir leke var, hepsi bu.

allah allah nasıl fırca atarlar yaaa
saat 15,00 dedımdı 15,00 olmalı ne bu yaa
sankı devlet hastanesı
sende onları fırcala canım
sana asla fırca atamazlar
ara canım saat 16,00oldu yaa yazık degılmı canım yaa

teşekkür ederim canım... şimdi de bu heyecan başladı tek mi çift mi:??? laelaelaelaelae

galiba bu işin sonu yok... yani meraklanmanın :))) heheheheee....

angel dur daha tek mi çift mi keselere bakınca anlaşılacak şimdi ikinci değeri merak ediyorsunnn daha sonra keseler daha sonra kalp atışları daha sonra eğer bide ikizse nasıllar nasıl gelişebiliyorlarmı ne kadar kadar kilo alacaklar hafta hafta merak edeceksin şimdiden kolay gelsin canımmmmmmopuyorumnanaktan

canlarım transferimi 5. günü adet sancısı gibi arada geliyor.. tuvalet gidip bakıyorum bişi yo.. moralim bozulduu.. varmı yokmu acaba??????????

ayyyyyyyy canım yaa masallah
sana kac tane transfer olmustukı
olsun canım saglıkla ınsallah yavrunu kucagına alırsın
tek olsun bızım olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…