- 19 Nisan 2009
- 1.597
- 635
- 163
- Konu Sahibi dilserserin
-
- #1.201
ayy canım allah razı olsun ogretmenım benım
dıkkat edıyorum
kız cevız gıbı seymı dustu ayyy nasılda korkmussundur yaaaa
bakalım canım dun gun boyu az az devam ettı
bugun cok az sılık gıbı yanı ok desek ancak canım
oyuzden bende endıse etmedım zaten hemsıremde demıstı pembemsı kan gelırse korkma demıstı canım
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr.......hamileyimmmmmm.......562 çıktı kan değerimmmm...:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Allah herkese nasip etsin inşallah... ay inanamıyorummmm yaa.... ben şimdi anne mi olucamm .....:CüvCüv::CüvCüv:
ayyy catdogcum canım ben yanlıs anlamıs kusura bakma
ama bende guldum yane
benım sana ogre cok gelmıs ama bakalım benımde ıcımı rahatladan rengı oyle kıpkırmızı degıldıya
napım canım yaa bende korktum ama sonra hayırlsı dedım yola devam dedım
evet benımde 5 gunum kaldı
ayy bende son gunlerde kesın heycanladan geberırım
benım 2,denemm artık olmasını ıstıyorum yaa
cok yorulmadan kavusmak ıstıyorum hayırlsıyla melegıme canım
yupppiiiii, harika, Maşallah değerin çok yüksek çıkmış, yoksa ikiside tutundu mu??
Çok sevindim arkadaşımm.Hayırlarla kucağına almayı nasip etsin allahım.
arkadaşlar hepinize selamlar haftasonu giremediğim içim son 15 sayfayı okudum bi kalemde ve süper haberler varmış:)))))))
kuzucan, angel, ve bnazz arkadaşlarımızın hamilelik haberlerini aldık Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucaklayın arkadaşlar bebeklerinizi:))))))))))
diğer arkadaşlarım da hayırlısıyla arkamızdan gelin inşallah; çoke bereketli bi topik oldu bu maşallah Rabbime şükürler olsun:)))))))))))
teşekkür ederim canım... şimdi de bu heyecan başladı tek mi çift mi:??? laelaelaelaelae
galiba bu işin sonu yok... yani meraklanmanın :))) heheheheee....
soway ara onlar aramaz benim hastanemde de öyleydii çok çok özel olmasına rağmen aramazlar sen aramayıncaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?