- Konu Sahibi dilserserin
-
- #1.221
allah allah nasıl fırca atarlar yaaa
saat 15,00 dedımdı 15,00 olmalı ne bu yaa
sankı devlet hastanesı
sende onları fırcala canım
sana asla fırca atamazlar
ara canım saat 16,00oldu yaa yazık degılmı canım yaa
Catdogcum kusura bakma, diğer sayfaları okuyordum.
Bebişimi gördümmmmm, 1 tanesi tutunmuş. Resmini bile verdi doktor, ona NOKTA BEBEK diyorum, çok minik siyah bir nokta gördüm sadece. Kesenin içinde dahada minik bir leke var, hepsi bu.
angel dur daha tek mi çift mi keselere bakınca anlaşılacak şimdi ikinci değeri merak ediyorsunnn daha sonra keseler daha sonra kalp atışları daha sonra eğer bide ikizse nasıllar nasıl gelişebiliyorlarmı ne kadar kadar kilo alacaklar hafta hafta merak edeceksin şimdiden kolay gelsin canımmmmmmopuyorumnanaktan
angel canım sen ilk muayeneye ne zaman gideceksin kısmetse kese için ne dedi canım doktorun??
arayacaklar ... henüz aramadılar beni... siz ne zaman gittiniz ve kese nezaman görünüyor?
hamiş arkadaşlarım kısmetse çocuklarımız ya balık burcu olacak ya da koç burcu olacakkaydirigubbakcemile5
arayacaklar ... henüz aramadılar beni... siz ne zaman gittiniz ve kese nezaman görünüyor?
canım ben hesapladığımda koç burcuna denk geliyodu... doğum haftasını hesaplama siteleri var.. oradan bakmıştım... bendeki adaptasyona bakarmısın ama...
canikommm ikinci testi verdikten 10 gün sonra gittim ben daha sonra bi 10 gün dah ageçti kalp atışlarını hem duydum hem gördümmmm
anaaa... ben duyuncada ağlarım ki... zaten kan testini verdim.. bizim elemanı almaya yollamıştım... patronla konuşurken rapor geldi.. beni bir ağlama tuttu.. ağlamaya başladım anlatamam... patronumla sarıldık nasıl ağlıyorum... çok feci bir duygu yaa...
canım ben hesapladığımda koç burcuna denk geliyodu... doğum haftasını hesaplama siteleri var.. oradan bakmıştım... bendeki adaptasyona bakarmısın ama...
kızlar ben bugün test yapmaya gittim sonuç negatif çıktı.doktorum bebek olabilir yeni olduğu için çıkmaış olabilir dedi.adet görebilmem için ilaç verdi ilaçtan sonra adet olmazsan hamilesindir dedi.bebek varsa ilaç bebeği beslermiş.önümüzdeki pazartesi testi tekrar edicekler.içimden bir his hamilesin diyor.bu arada son adet tarihimin ilk günü2 temm.sonu da 5 temm.ben 26 güde adet görüyordum sizce olabilirmi?
kızlar ben bugün test yapmaya gittim sonuç negatif çıktı.doktorum bebek olabilir yeni olduğu için çıkmaış olabilir dedi.adet görebilmem için ilaç verdi ilaçtan sonra adet olmazsan hamilesindir dedi.bebek varsa ilaç bebeği beslermiş.önümüzdeki pazartesi testi tekrar edicekler.içimden bir his hamilesin diyor.bu arada son adet tarihimin ilk günü2 temm.sonu da 5 temm.ben 26 güde adet görüyordum sizce olabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?