Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

aayyy canım maşallah ya olsun tek bebiş kısmetmiş.çook sevindim canım çok tebriklerkaydirigubbakcemile3
ne güzelmiş nokta bebek; ayy bakalım benim nokta da gözükür inşallah perşembeye gidicem bende.
canım şimdi ne zaman gideceksin tekrar doktorun ne dedi??

hehehehe.... çok moral verdin bacım :)))) demek sıralama bu şekilde... alemsin wallaa...sempatiksalakcinni

arayacaklar ... henüz aramadılar beni... siz ne zaman gittiniz ve kese nezaman görünüyor?

canım ben daha gitmedim perşembe gidicem inşallah doktorum öyle dedi.ama she ile aramızda 1 gün vardı ama onu doktoru bugün çağırdı görmüş bebeğini maşallah:)))))))))

canım ben hesapladığımda koç burcuna denk geliyodu... doğum haftasını hesaplama siteleri var.. oradan bakmıştım... bendeki adaptasyona bakarmısın ama...

angel sana bi moral daha vereyim kuzucum eğer ikizse 38 hafta olarak hesapla yani normalden 2 3 hafta eksikkkkkk erken doğacak sıpalarrrr

canikommm ikinci testi verdikten 10 gün sonra gittim ben daha sonra bi 10 gün dah ageçti kalp atışlarını hem duydum hem gördümmmm

anaaa... ben duyuncada ağlarım ki... zaten kan testini verdim.. bizim elemanı almaya yollamıştım... patronla konuşurken rapor geldi.. beni bir ağlama tuttu.. ağlamaya başladım anlatamam... patronumla sarıldık nasıl ağlıyorum... çok feci bir duygu yaa...

yükleyemedim resmi
Haftaya salı tekrar gideceğiz ve o zaman kalp atışını duyacağız kısmetse.
Hep hayırlısı için dua ettim, tek yada ikiz fark etmez dedim, hayırlısı tek olmasıymış, diğeride gelseydi onada kapımız sonuna kadar açıktı.
Doktorum acayip rahat bir hekim, hiç stres yapma, besleneme normal devam et dedi, senin yediklerin çocuğun kilosunda bir değişiklik yapmaz, onun genetik kodunda kaç kilo doğacağı bellidir dedi. Hamileliğinde 30 kilo alan biride 3 kilo çocuk doğuruyor, 10 kilo alanda 3 kilo doğuruyor dedi. Bi tarafdan haklı adam.
Elevit dışında bir vitamin vermedi, ama ben Folik asit de alıyorum.
Yarışın ilk etabını kazandık diyo doktorum, bundan sonra normal gebeler 1 dikkat ediyorsa sen 2 dikkat et demeyide ihmal etmedi.
Darısı bekleyen arkadaşların başına.
Dilerserin evet bu senin topik uğurlu geldi bize, hadi 2011 nisan annelerini de aç lütfen.

bende o kadar güzel atıyo kiii anlatamam ben dayanamdım yattığım yerde hem dinliyorum hem ağlıyormmm okadar hızlı atıyokiii kuzularım benimmmmm onlar benim canımmmm

canım ben hesapladığımda koç burcuna denk geliyodu... doğum haftasını hesaplama siteleri var.. oradan bakmıştım... bendeki adaptasyona bakarmısın ama...

benim korkum tüp bebeklerde erken doğum oluyormuş, ama biz iyi düşünelim iyi olsun dimi, tam vakitlerinde doğsun çocuklarımız inşallah...

ASİİciimmmmmmmm bende çatladım valla sorma yaa, bugün kan vermeye gittiğimde ordaki kızlar neden durmadan arayıp duruyorsunuz lütfen aramayın biz arayıp haber vericez işte demezlermi, ne diyeceğimi şaşırdım valla dumur oldum kafamçokkarıştı bekliyimde bi aramasınlar unutsunlar alıcam kocamı gidip basıcam orayı haaa alsanaalsanasmile

kızlar ben bugün test yapmaya gittim sonuç negatif çıktı.doktorum bebek olabilir yeni olduğu için çıkmaış olabilir dedi.adet görebilmem için ilaç verdi ilaçtan sonra adet olmazsan hamilesindir dedi.bebek varsa ilaç bebeği beslermiş.önümüzdeki pazartesi testi tekrar edicekler.içimden bir his hamilesin diyor.bu arada son adet tarihimin ilk günü2 temm.sonu da 5 temm.ben 26 güde adet görüyordum sizce olabilirmi?

canım çok geçmiş olsunn ümidin olması çok güzelll önemli olan allah tan istemek neden olmasın herşey olabilirrr ama adetinin gelmemesinin sebebii kullandığımız ilaçlarr canımmm ama inşallah gelmezde hamiş olursun sendeee

cnm dr ninverdiği ilaç eğer hamileysen bebeğe zarar vermezmiymiş, bence sen o ilacı kullanmadan önce başka bi merkeze daha gidip kan testi yaptır, mesela yarın git başka bi yerden test yaptır, yine aynı çıkarsa ilacı kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…