- Konu Sahibi dilserserin
-
- #1.241
benim korkum tüp bebeklerde erken doğum oluyormuş, ama biz iyi düşünelim iyi olsun dimi, tam vakitlerinde doğsun çocuklarımız inşallah...
ASİİciimmmmmmmm bende çatladım valla sorma yaa, bugün kan vermeye gittiğimde ordaki kızlar neden durmadan arayıp duruyorsunuz lütfen aramayın biz arayıp haber vericez işte demezlermi, ne diyeceğimi şaşırdım valla dumur oldum kafamçokkarıştı bekliyimde bi aramasınlar unutsunlar alıcam kocamı gidip basıcam orayı haaa alsanaalsanasmile
yükleyemedim resmi
Haftaya salı tekrar gideceğiz ve o zaman kalp atışını duyacağız kısmetse.
Hep hayırlısı için dua ettim, tek yada ikiz fark etmez dedim, hayırlısı tek olmasıymış, diğeride gelseydi onada kapımız sonuna kadar açıktı.
Doktorum acayip rahat bir hekim, hiç stres yapma, besleneme normal devam et dedi, senin yediklerin çocuğun kilosunda bir değişiklik yapmaz, onun genetik kodunda kaç kilo doğacağı bellidir dedi. Hamileliğinde 30 kilo alan biride 3 kilo çocuk doğuruyor, 10 kilo alanda 3 kilo doğuruyor dedi. Bi tarafdan haklı adam.
Elevit dışında bir vitamin vermedi, ama ben Folik asit de alıyorum.
Yarışın ilk etabını kazandık diyo doktorum, bundan sonra normal gebeler 1 dikkat ediyorsa sen 2 dikkat et demeyide ihmal etmedi.
Darısı bekleyen arkadaşların başına.
Dilerserin evet bu senin topik uğurlu geldi bize, hadi 2011 nisan annelerini de aç lütfen.
slm kızlar benim psikolojik olarak mide bulantım var hep yatıyorum pozitif sonucu gördum midem bulanmaya başladı 2.testim 1.488 çıktı pazartesi görücem keseyi inş.sovay inş.benimkı gibi seninde sonucun 4 e katlar.
canım çok geçmiş olsunn ümidin olması çok güzelll önemli olan allah tan istemek neden olmasın herşey olabilirrr ama adetinin gelmemesinin sebebii kullandığımız ilaçlarr canımmm ama inşallah gelmezde hamiş olursun sendeee
slm kızlar benim psikolojik olarak mide bulantım var hep yatıyorum pozitif sonucu gördum midem bulanmaya başladı 2.testim 1.488 çıktı pazartesi görücem keseyi inş.sovay inş.benimkı gibi seninde sonucun 4 e katlar.
karamel sen neyapıyon
kan degerıne baktınmı tekrar
canım elevite ne zaman başladın benim doktorum folik asiten başka vitamin vermiyo ısrarla ya; 3.ayından sonra diyo.
bide hala coraspine devam dedi.bide progesteron iğnemi sizim şu jele çevirdi günde 2 defa sen kaç defa yapıyosun canım???akannehir
canım elevite ne zaman başladın benim doktorum folik asiten başka vitamin vermiyo ısrarla ya; 3.ayından sonra diyo.
b
ide hala coraspine devam dedi.bide progesteron iğnemi sizim şu jele çevirdi günde 2 defa sen kaç defa yapıyosun canım???akannehir[/QUOT
YANLIŞ OLDU
malesef ben bu ay ilaç hiç kullanmadım.doktor adeti kesicek bişey görünmüyo dedi.bebeği isteyip istemediğimi bile bilmiyorum.eşim korunuyordu.
canım bildiğim kadarıyla elevitte folik asittt tüm hamileler kullanıyo bunu progesteron olarakta jel var cirinone die bazılarınıa günd e2 bazılarına 1 benimki günde 2 defa sabah akşam 3 ay olana kadar kullanılacak
bide hala coraspine devam dedi.bide progesteron iğnemi sizim şu jele çevirdi günde 2 defa sen kaç defa yapıyosun canım???akannehir
cnm dr ninverdiği ilaç eğer hamileysen bebeğe zarar vermezmiymiş, bence sen o ilacı kullanmadan önce başka bi merkeze daha gidip kan testi yaptır, mesela yarın git başka bi yerden test yaptır, yine aynı çıkarsa ilacı kullan
canım o jeli bana da kalbini duyana kadar günde 2 sonra 3 ay bitmine kadar tek e düşürürüz dedi ama ısrarla elevite gerek yok diyo benim doktorum folik kafi diyo şimdilik
ama düzgün beslen diyoo
canım belkide psikolojik değildir bende öyle bişey yok çok şükür ama kasıklarım ağrıyo yorulunca hemen....folikte başka vitamin verdi mi canım doktorun??
Canım ben elevite Lucrinle ayni gün başladım, Jelide günde 2 kez kullanıyorum, sende o jele başladıysan, uyarayım ki endişelenme, jel vajinada tortu yapıyor ve o tortular parça parça çıkıyor, yada sen çıkartıyorsun. sempatiksalakcinni, 2-3 güne bir duşta elime geliyor, bende kulak çubuğu ile temizliyorumsempatiksalakcinni hakkaten çok sevimsiz bir durum, hemşire eline bi eldiven tak ve çıkar diyo ama yapamadım. Neyse boşver sevimsiz konular.:kedi:
angel sana bi moral daha vereyim kuzucum eğer ikizse 38 hafta olarak hesapla yani normalden 2 3 hafta eksikkkkkk erken doğacak sıpalarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?