Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

slm kızlar benim psikolojik olarak mide bulantım var hep yatıyorum pozitif sonucu gördum midem bulanmaya başladı 2.testim 1.488 çıktı pazartesi görücem keseyi inş.sovay inş.benimkı gibi seninde sonucun 4 e katlar.

bence ara ve saat 3 te çıkacak dediniz hala aramadınız dee hatt adur eşin arasınnnn

canım elevite ne zaman başladın benim doktorum folik asiten başka vitamin vermiyo ısrarla ya; 3.ayından sonra diyo.
bide hala coraspine devam dedi.bide progesteron iğnemi sizim şu jele çevirdi günde 2 defa sen kaç defa yapıyosun canım???akannehir

oy oy çok güzel maşallah maşalhhhhhh allah nazardan korusunnn ikiz galibaaa oy oy çok gü<el yaaaaa:lepi::sm_cool:

malesef ben bu ay ilaç hiç kullanmadım.doktor adeti kesicek bişey görünmüyo dedi.bebeği isteyip istemediğimi bile bilmiyorum.eşim korunuyordu.

:dance:
cicim nekadar çok yükselmiş öyle delikafadulden inşallah okadar katlar dicem ama sanmıyorum yaa, kısmet artık, seninkiler kesin ikizdir ozaman, angel gibi

canım bildiğim kadarıyla elevitte folik asittt tüm hamileler kullanıyo bunu progesteron olarakta jel var cirinone die bazılarınıa günd e2 bazılarına 1 benimki günde 2 defa sabah akşam 3 ay olana kadar kullanılacak

canım belkide psikolojik değildir bende öyle bişey yok çok şükür ama kasıklarım ağrıyo yorulunca hemen....folikte başka vitamin verdi mi canım doktorun??

latifeelif bende Ankara gazide tedavi görüyorum. 30 Temmuzda aşılamammı yaptırdım.
Senin ki de mi aşılama canım?

canım o jeli bana da kalbini duyana kadar günde 2 sonra 3 ay bitmine kadar tek e düşürürüz dedi ama ısrarla elevite gerek yok diyo benim doktorum folik kafi diyo şimdilik
ama düzgün beslen diyoo

Canım ben elevite Lucrinle ayni gün başladım, Jelide günde 2 kez kullanıyorum, sende o jele başladıysan, uyarayım ki endişelenme, jel vajinada tortu yapıyor ve o tortular parça parça çıkıyor, yada sen çıkartıyorsun. sempatiksalakcinni, 2-3 güne bir duşta elime geliyor, bende kulak çubuğu ile temizliyorumsempatiksalakcinni hakkaten çok sevimsiz bir durum, hemşire eline bi eldiven tak ve çıkar diyo ama yapamadım. Neyse boşver sevimsiz konular.:kedi:

ilacı sordum zarar vermezmiş bebek varsa besler dedi.bakalım bu hafta benim için çok önemli.ilaçla nolucak?doktor bazen döllenme geç oluyordedi.2.çocuğum da 2 aylıkken ultrasonda görünmüştü.-tatlicadiarzu-

canım o jeli bana da kalbini duyana kadar günde 2 sonra 3 ay bitmine kadar tek e düşürürüz dedi ama ısrarla elevite gerek yok diyo benim doktorum folik kafi diyo şimdilik
ama düzgün beslen diyoo

canım bende sadece folbiol die bi folik asit kullanıyorum bide o jel başka bir şey yokk kafidir onlar canımmm

canım belkide psikolojik değildir bende öyle bişey yok çok şükür ama kasıklarım ağrıyo yorulunca hemen....folikte başka vitamin verdi mi canım doktorun??

benimde yorulunca hemen batmalar oluyo folık asit kullanıyordum zaten subat ayından beri elevit kullanıyorum iğne var kan sulandırıcı birde pronex die kalçadan iğne coraspin die aspirin var estrofem var var da varrrrr

o jel kadar iğrenç bi şey yokkkk günlük banyoya giriyorum sabah akşam çamşır değiştiriyorum bi bitsede rahatlasamm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…