Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

canım ben 5 gündür kullanıyorum ama sabah akşam duştayım ama çok az şeffaf akıntıdan başka bişey çıkmadı ya benimkiler içeriyi mi tıkıyo ne??? bi de yatıyorum biraz yapınca ama sanırım hareket etmek mi lazımmış doktorum bişey demedi bu konuda.
ben de elevit alım o zaman eczaneden ya napıyım şimdi yememe dikkat ediyoruma ama ya düzenli olmazsa diyebilmiyorumkismile

she cok sevındem haftaya kalp atısını gorursun ınsallah
bende ınsallah bı sorun olmadan keseyı gorurum
sen usteb-nmı baktı alttanmı canım

benimde yorulunca hemen batmalar oluyo folık asit kullanıyordum zaten subat ayından beri elevit kullanıyorum iğne var kan sulandırıcı birde pronex die kalçadan iğne coraspin die aspirin var estrofem var var da varrrrr

canım çokmuş hakkaten ama benim şu pronex iğnemi doktor jele çevirdi artık belki seninki de çevirir de tek iğneden kurtarırsın tatlım:))))zemuszemus

Hemen gelmeye bilir, zaten topak topak olduğunda duşta eline gelecektir, 2-3 günde bir oluşuyor, hergün bende fark etmiyorum. Şeffaf akıntı bende de oluyor, günlük pet yetiştiremiyorum artık.
İlacın reklam broşüründe, uygulamadan sonra günlük hareketler önerilir diyo, ben özellikle hareket ediyorum.

she cok sevındem haftaya kalp atısını gorursun ınsallah
bende ınsallah bı sorun olmadan keseyı gorurum
sen usteb-nmı baktı alttanmı canım

Canım inşallah keseyi de göreceksin, kalp atışlarınıda hayırlısıyla.
Muayinemi alttan yaptı doktor, bir süre daha alttan olacakmış kontroller.

KIZLAR YARDIMMMMMMM 207 olan değerim 734 olmuş, dr aradan geçen 2 gün için değerin iyi olduğunu söyledi ama ben daha yüksek bekliyordum, sizcede normalmi bu değer?

alla alla, bana nie vermediler folik asit acaba, bi sormam gerek kullandığım estrofem ve progestan fiti, bide decvit die vitamin hapı kullanıyorum, başka bişey yokbilmiyorumkismile

canım decvitin içinde yeterli folik asit vardır da ondan vermemiştir canım.benim de multivitaminim yok mesela:umursamaz:

Canım inşallah keseyi de göreceksin, kalp atışlarınıda hayırlısıyla.
Muayinemi alttan yaptı doktor, bir süre daha alttan olacakmış kontroller.

canım ilşikiyi yasakladı mı dr bize yasakladıı 6 hafta daha yokkkk ama kendi vajinadan muayen edyooo nasıl oluyo anlamdımmm 12 .haftaya kadarda muayene edeckmiş bende değiştirdim drumu

KIZLAR YARDIMMMMMMM 207 olan değerim 734 olmuş, dr aradan geçen 2 gün için değerin iyi olduğunu söyledi ama ben daha yüksek bekliyordum, sizcede normalmi bu değer?

tatlım rahat ol maşallah çok güzel benimde aynıydı.
12.gün 265 2 gün sonra 755 ti canım.değerlerimiz yakın maşallah

kız ne güzel benim 810 çıktı ikiz olduğu haldeeeee çok güzel buuuu seninki ikizzz hemde tek yumurtaaaa :sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…