- Konu Sahibi dilserserin
-
- #1.261
canım elevite ne zaman başladın benim doktorum folik asiten başka vitamin vermiyo ısrarla ya; 3.ayından sonra diyo.
bide hala coraspine devam dedi.bide progesteron iğnemi sizim şu jele çevirdi günde 2 defa sen kaç defa yapıyosun canım???akannehir[/QUOT
BENDE İĞNELERİ BIRAKMAK İSTİYORUMMMMMMM
Canım ben elevite Lucrinle ayni gün başladım, Jelide günde 2 kez kullanıyorum, sende o jele başladıysan, uyarayım ki endişelenme, jel vajinada tortu yapıyor ve o tortular parça parça çıkıyor, yada sen çıkartıyorsun. sempatiksalakcinni, 2-3 güne bir duşta elime geliyor, bende kulak çubuğu ile temizliyorumsempatiksalakcinni hakkaten çok sevimsiz bir durum, hemşire eline bi eldiven tak ve çıkar diyo ama yapamadım. Neyse boşver sevimsiz konular.:kedi:
canım bende sadece folbiol die bi folik asit kullanıyorum bide o jel başka bir şey yokk kafidir onlar canımmm
aynı işte canım folbiol+coraspin ve şu jel .
bakalım hayırlısı:)))
benimde yorulunca hemen batmalar oluyo folık asit kullanıyordum zaten subat ayından beri elevit kullanıyorum iğne var kan sulandırıcı birde pronex die kalçadan iğne coraspin die aspirin var estrofem var var da varrrrr
canım ben 5 gündür kullanıyorum ama sabah akşam duştayım ama çok az şeffaf akıntıdan başka bişey çıkmadı ya benimkiler içeriyi mi tıkıyo ne??? bi de yatıyorum biraz yapınca ama sanırım hareket etmek mi lazımmış doktorum bişey demedi bu konuda.
ben de elevit alım o zaman eczaneden ya napıyım şimdi yememe dikkat ediyoruma ama ya düzenli olmazsa diyebilmiyorumkismile
aynı işte canım folbiol+coraspin ve şu jel .
bakalım hayırlısı:)))
yeter onlar kuzulara 6 aydan sonarada bizra daha fazla yemek yerizz alırlar kilo falannn
she cok sevındem haftaya kalp atısını gorursun ınsallah
bende ınsallah bı sorun olmadan keseyı gorurum
sen usteb-nmı baktı alttanmı canım
alla alla, bana nie vermediler folik asit acaba, bi sormam gerek kullandığım estrofem ve progestan fiti, bide decvit die vitamin hapı kullanıyorum, başka bişey yokbilmiyorumkismile
Canım inşallah keseyi de göreceksin, kalp atışlarınıda hayırlısıyla.
Muayinemi alttan yaptı doktor, bir süre daha alttan olacakmış kontroller.
KIZLAR YARDIMMMMMMM 207 olan değerim 734 olmuş, dr aradan geçen 2 gün için değerin iyi olduğunu söyledi ama ben daha yüksek bekliyordum, sizcede normalmi bu değer?
canım elevite ne zaman başladın benim doktorum folik asiten başka vitamin vermiyo ısrarla ya; 3.ayından sonra diyo.
b
ide hala coraspine devam dedi.bide progesteron iğnemi sizim şu jele çevirdi günde 2 defa sen kaç defa yapıyosun canım???akannehir[/QUOT
YANLIŞ OLDU
alla alla, bana nie vermediler folik asit acaba, bi sormam gerek kullandığım estrofem ve progestan fiti, bide decvit die vitamin hapı kullanıyorum, başka bişey yokbilmiyorumkismi
benim birde bantlarım hala duruyo sizinnnnn
KIZLAR YARDIMMMMMMM 207 olan değerim 734 olmuş, dr aradan geçen 2 gün için değerin iyi olduğunu söyledi ama ben daha yüksek bekliyordum, sizcede normalmi bu değer?
tatlım rahat ol maşallah çok güzel benimde aynıydı.
12.gün 265 2 gün sonra 755 ti canım.değerlerimiz yakın maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?