- 19 Nisan 2009
- 1.597
- 635
- 163
- Konu Sahibi dilserserin
-
- #1.281
canım ilşikiyi yasakladı mı dr bize yasakladıı 6 hafta daha yokkkk ama kendi vajinadan muayen edyooo nasıl oluyo anlamdımmm 12 .haftaya kadarda muayene edeckmiş bende değiştirdim drumu
kız ne güzel benim 810 çıktı ikiz olduğu haldeeeee çok güzel buuuu seninki ikizzz hemde tek yumurtaaaa :sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey:
KIZLAR YARDIMMMMMMM 207 olan değerim 734 olmuş, dr aradan geçen 2 gün için değerin iyi olduğunu söyledi ama ben daha yüksek bekliyordum, sizcede normalmi bu değer?
aaa evet benim jelimde var birde bantlarıma devam ediyoruz hala oooffff
ASSSSSSİİİİİİİİİİ o ağzını yerim ben senin ne güzel konuşuyosun öyle :sm_cool:kaydirigubbakcemile5 ikizlerinide yerim ben senin :dance:dr 25 ağustosta ultrasona gelmemi söyledi, ozaman kadar gözüküyor olacakmış, inşallah sorun çıkmas
Canım inşallah keseyi de göreceksin, kalp atışlarınıda hayırlısıyla.
Muayinemi alttan yaptı doktor, bir süre daha alttan olacakmış kontroller.
canım ilişki şimdilik bize de yasak; 12.haftaya kadar hep alttan çok değil mi yaa?
:dance:
cicim nekadar çok yükselmiş öyle delikafadulden inşallah okadar katlar dicem ama sanmıyorum yaa, kısmet artık, seninkiler kesin ikizdir ozaman, angel gibi
hehehe... kız benimkisi ikiz mi??? Allah mı söyletiyo nedir :)))
canım ilşikiyi yasakladı mı dr bize yasakladıı 6 hafta daha yokkkk ama kendi vajinadan muayen edyooo nasıl oluyo anlamdımmm 12 .haftaya kadarda muayene edeckmiş bende değiştirdim drumu
:roflol::dance:kızlar süpersiniz, herhalde doğuma hepimiz aynı gün mü gidece nez:) hahaha
dur kız bi ben doğurammmm side beni takip edinnnnnn hemen peşi sıraaaaa tamam mııı ben şubat sonu doğuruyommmm düşün bakam arkamaaaaakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile:sm_cool:
benimde kafam takıldı zaten canım hem ilişki yasak hem alttan muayene aynı şey dio btün dr buna o yüzden iki kere muayen etti artık başka dr gidecemmm ama ilşkiye girmem olur biter ama vajinadan muayen artık korkutuyo benii
kızlarr hepinizinn tekrar tekrar gözlerinizaydddınn hepinize ayrı ayrı sevindimm topişş anne adaylarıyla doldu ne olur banadaa dua edinnn bugün yarın adet olmassam çarşamba test günümmm
KIZLAR YARDIMMMMMMM 207 olan değerim 734 olmuş, dr aradan geçen 2 gün için değerin iyi olduğunu söyledi ama ben daha yüksek bekliyordum, sizcede normalmi bu değer?
kızlarr hepinizinn tekrar tekrar gözlerinizaydddınn hepinize ayrı ayrı sevindimm topişş anne adaylarıyla doldu ne olur banadaa dua edinnn bugün yarın adet olmassam çarşamba test günümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?