Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

canım ilşikiyi yasakladı mı dr bize yasakladıı 6 hafta daha yokkkk ama kendi vajinadan muayen edyooo nasıl oluyo anlamdımmm 12 .haftaya kadarda muayene edeckmiş bende değiştirdim drumu

canım ilişki şimdilik bize de yasak; 12.haftaya kadar hep alttan çok değil mi yaa?

kız ne güzel benim 810 çıktı ikiz olduğu haldeeeee çok güzel buuuu seninki ikizzz hemde tek yumurtaaaa :sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey:

ASSSSSSİİİİİİİİİİ o ağzını yerim ben senin ne güzel konuşuyosun öyle :sm_cool:kaydirigubbakcemile5 ikizlerinide yerim ben senin :dance:dr 25 ağustosta ultrasona gelmemi söyledi, ozaman kadar gözüküyor olacakmış, inşallah sorun çıkmas

KIZLAR YARDIMMMMMMM 207 olan değerim 734 olmuş, dr aradan geçen 2 gün için değerin iyi olduğunu söyledi ama ben daha yüksek bekliyordum, sizcede normalmi bu değer?

endişelenme hemen dur.
200 - 400 - 800 diye devam etmeli diye düşünüyorsun sanırım, ama değerin 734 çıkmış yani çok da büyük fark yok, rahat edemeyeceksen 2 gün sonra ayni saatte bir test daha yaptır.
benimde 10. gün 95, 14.gün 616 çıkmıştı. Ama bence sorun edilecek bir değer farkı yok. Doktoruna bir sor, o seni tatmin edecek bir cevap verir nasıl olsa.

yi kız yi burada büyütek ikizleriii ohhhhhh 16 günsonra yaniii gözükür tabi canım benimkiler 10 gün sonra gözüktüüüüü :lepi::lepi:kaydirigubbakcemileolumunekankayizsmile

canım ilişki şimdilik bize de yasak; 12.haftaya kadar hep alttan çok değil mi yaa?

benimde kafam takıldı zaten canım hem ilişki yasak hem alttan muayene aynı şey dio btün dr buna o yüzden iki kere muayen etti artık başka dr gidecemmm ama ilşkiye girmem olur biter ama vajinadan muayen artık korkutuyo benii

canım ilşikiyi yasakladı mı dr bize yasakladıı 6 hafta daha yokkkk ama kendi vajinadan muayen edyooo nasıl oluyo anlamdımmm 12 .haftaya kadarda muayene edeckmiş bende değiştirdim drumu

Benim doktor biraz rahat bu konuda da, kontrollü olduktan sonra ilişki yasak demiyorum dedi. İlişkinin bebeğin tutunmasını engelleyen bir veri yok dedi, normal yolla hamile kalanlar, hamile olduklarını bilmeden ilişkiye devam ediyorlar ve bir sorun çıkmıyor diyo. Ne kadar zor da olsa biz beklemek istiyoruz. Hele bir normal jinekolağa gidecek seviyeye gelelimde, o ne derse onu yaparız.

kızlarr hepinizinn tekrar tekrar gözlerinizaydddınn hepinize ayrı ayrı sevindimm topişş anne adaylarıyla doldu ne olur banadaa dua edinnn bugün yarın adet olmassam çarşamba test günümmm

ben çıkıyorum arkadaşlar hadi görüşürüz:))
inşallah yarın yeni hamiş haberleriyle:))))

benim 4 aylık hamile bir arkadaşım var, onuda doktoru alttan kontrol ediyor muş.
Hem tehlikeli olsa bize fitilleri yaptırmazlardı, onlarda bi 15 cm varlar.

kızlarr hepinizinn tekrar tekrar gözlerinizaydddınn hepinize ayrı ayrı sevindimm topişş anne adaylarıyla doldu ne olur banadaa dua edinnn bugün yarın adet olmassam çarşamba test günümmm

inşallah canım o sıkıntıyı biliyorum hep yaşadım adeti atlatmak zor.ama inşallah bebeğin seninledir çarşamba burada tümden kutlarız canım :)))))

canım dualarımız seninle, inşallah sende güzel haberini paylaşırsın bu topikte, bunu canı gönülden isteriz canım, herşeyin hayırlısı olsun, seninde hayırlı bi evladın olsun inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…