- Konu Sahibi dilserserin
-
- #1.301
kızlar bugün transferin 6.günü ama adet eğrısına benzer ağrım var normal mi bu,korkuyorum
ikiz galiba, ben öyle sandım, bak ezanda okunuyo, demekki ikiz :teytey:
kızlar 2011 nisan anneleri die topik açtım nisana kadar orda takılalım inş.
kızlar 2011 nisan anneleri die topik açtım nisana kadar orda takılalım inş.
canım bende onu diyorum zaten o zman nie ilişki yasakkk anlamadımmm kocama hasret kaldım 2 5 aydırrrrrsenağlamasenağlamaolumunekankayizsmilebenim 4 aylık hamile bir arkadaşım var, onuda doktoru alttan kontrol ediyor muş.
Hem tehlikeli olsa bize fitilleri yaptırmazlardı, onlarda bi 15 cm varlar.
kızlar aklıma ne geldi... hepimiz arka rkaya doğuracağız kısmetse...
gelin çocuklarımızı beşik kertmesi yapalım... hehehehehehehe.... yeni bir topik oluştururuz cinsiyetlerini öğrenin ce...
kızlar ben bugün idrar testi aldım acaba yarın sabah denesem mi yarın 8. günüm fisfisfis
kızlar ben bugün idrar testi aldım acaba yarın sabah denesem mi yarın 8. günüm fisfisfis
normal hayatım yumurtalar topladı onlar düzeliyooo bide kuzular yerine oturuyoo iiceeee
ay inşallah ya ne güzel dedin yerine yerleşsinler inşallah,çok korkuyorum,popomun ağrısından uyuyamadım bugün,çektiğimiz emekler boşa gitmez inşallah
10. gün zaten doktor kan testi istedi onu yapıcam perşembe günü 10. gün oluyor.5. gün embriyosu olduğu için herhaldeya çok erken yapmışsın cnm, tut biraz kendini, dayanamazsan 10. gün yap derim
ay yerim seni yaaaaa kız öldüm ben o 12 günnn popom ağrır belim ağrırr bi doğsunlarrrr bi güzel ısıracammmm onlarıııı
canım bende onu diyorum zaten o zman nie ilişki yasakkk anlamadımmm kocama hasret kaldım 2 5 aydırrrrrsenağlamasenağlamaolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?