Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

benim 4 aylık hamile bir arkadaşım var, onuda doktoru alttan kontrol ediyor muş.
Hem tehlikeli olsa bize fitilleri yaptırmazlardı, onlarda bi 15 cm varlar.
canım bende onu diyorum zaten o zman nie ilişki yasakkk anlamadımmm kocama hasret kaldım 2 5 aydırrrrrsenağlamasenağlamaolumunekankayizsmile

kızlar aklıma ne geldi... hepimiz arka rkaya doğuracağız kısmetse...

gelin çocuklarımızı beşik kertmesi yapalım... hehehehehehehe.... yeni bir topik oluştururuz cinsiyetlerini öğrenin ce...

bide isim araştırması yapalım, güzel güzel isimler bulalım araştıralım, birbirimize nasıl beslenmemiz gerektiğiyle ilgili doktorumuzun tavsiyelerinide yazalım, herşeyimizi paylaşalım, herşeyyyiiiiiii, faydalı oluruz dimi ama?

ay inşallah ya ne güzel dedin yerine yerleşsinler inşallah,çok korkuyorum,popomun ağrısından uyuyamadım bugün,çektiğimiz emekler boşa gitmez inşallah

ay yerim seni yaaaaa kız öldüm ben o 12 günnn popom ağrır belim ağrırr bi doğsunlarrrr bi güzel ısıracammmm onlarıııı

ay yerim seni yaaaaa kız öldüm ben o 12 günnn popom ağrır belim ağrırr bi doğsunlarrrr bi güzel ısıracammmm onlarıııı

hiç sorma popom ayrı karnım ayrı ağrır,sinirli oldum eşim ayrı söylenir((
aynen benim de ahtım var popo ağrısı neymiş gösterecem inatçı keçiye dişlememle ciyaklaması bir olacak ))

ayyyyyyyyyy soway canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok sevındım
kız nıye uzuluyon
normalde 400 olması lazımken masallah 4 katlamıs nerdeyse canım

als senın doktor neden 10,gunu ıstedı testı bız senınle aynıyız canım
senı bır turlu yakalayamadım yaaaaaaaaaaa

dılsersım bızıde eklesene yaaa bız garıp kaldık :)))

als canım bende encok gobegımın ıcınde oluyor sancı
arada kasıklarım ama encok gobegım
hayırlsı bakalım
bukadar pozıtıf sonuclar ınsallah bızede ugur getırır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…