Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

dilserserin..........ilk deneme.....1 emr..........4 ağustos........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
tubbaby..............ilk deneme.....1 emr.........1 ağustos.........NEGATİF
catdog................ilk deneme......1 emr........3 ağustos........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
asi06..................ilk deneme......1 emr....... 4 ağustos.........NEGATİF
esila....................ilk deneme.....1 emr.........4 ağustos........???????
bebeğim_01.....................aşılama............ ...15 ağustos.......???????
cemrehayal.........ilk deneme.......1 emr..........4 ağustos.......NEGATİF
soway................ilk deneme........1 emr..........6 ağustos......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
she35................ilk deneme.........2 emr..........2 ağustos......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
b3llacat..............ilk deneme.........1 emr..........11 ağustos....??????
özlemilker..............tedavide.................. .................................??
als17..................2.deneme................... ..........12 ağustos.....?????????
karamel86...........4.deneme...........2.emr...... .........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
angel74...............1.deneme..........2.emr..... ......10 ağustos.......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
zeynep4..............2.deneme..........1 emr............20 ağustos......???????
kuzucan........................................... ................7 ağustos........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
nisam83...............2.deneme.........1emb....... .......14ağustos......????????
leyl....................1.deneme.............1emr. .............16ağustos.......???????
latifeelif...............1.deneme.............1emr ..............17ağustos.......??????

kızlar liste burda adı olmayanlar kopyalayıp adlarını ekleyebilirler

benim koca düz duvara çıkma modunda artık... sanırım zevke gelince rahim kasılmasından dolayı yasaklıyorlar... benim tahminim...

aman angel anlamadımmm ben bu işiii garibim kocacım melun melun bakar banaaaaaaa kıyamıyorummm o da bize kıyamıyorrr kuzularını sevmeye bile korkuyor zarar veririm dieee kız ben nasıl kıyam onaaaaaopuyorumnanaktan

dilserserin..........ilk deneme.....1 emr..........4 ağustos........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
tubbaby..............ilk deneme.....1 emr.........1 ağustos.........NEGATİF
catdog................ilk deneme......1 emr........3 ağustos........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
asi06..................ilk deneme......1 emr....... 4 ağustos.........NEGATİF
esila....................ilk deneme.....1 emr.........4 ağustos........???????
bebeğim_01.....................aşılama............ ...15 ağustos.......???????
cemrehayal.........ilk deneme.......1 emr..........4 ağustos.......NEGATİF
soway................ilk deneme........1 emr..........6 ağustos......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
she35................ilk deneme.........2 emr..........2 ağustos......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
b3llacat..............ilk deneme.........1 emr..........11 ağustos....??????
özlemilker..............tedavide.................. .................................??
als17..................2.deneme................... ..........12 ağustos.....?????????
karamel86...........4.deneme...........2.emr...... .........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
angel74...............1.deneme..........2.emr..... ......10 ağustos.......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
zeynep4..............2.deneme..........1 emr............20 ağustos......???????
kuzucan........................................... ................7 ağustos........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
nisam83...............2.deneme.........1emb....... .......14ağustos......????????
leyl....................1.deneme.............1emr. .............16ağustos.......???????
latifeelif...............1.deneme.............1emr ..............17ağustos.......??????
asiii8837.............1.deneme..............2emr...............5temmuz.........hamişşşşşşşşşşşşşşş

nisamcığım gördüm senin 14. ymüş benim 12 ağustos 10. günümde yapıcam zannedersem benim ki 5. gün embriyosu olduğu için 10. gün istedi

yaa, ozaman iyi katlamış benim değer, oleyyy

aman angel anlamadımmm ben bu işiii garibim kocacım melun melun bakar banaaaaaaa kıyamıyorummm o da bize kıyamıyorrr kuzularını sevmeye bile korkuyor zarar veririm dieee kız ben nasıl kıyam onaaaaaopuyorumnanaktan

benimkisi eve giriyo direkt göbeğim ile konuşuyor.. kız şimdiden papucum dama atıldı benim...

asl cım canım
benım de 5,gun ama doktorum 12,gunu sonuc ıstedı canım
senın nasıldı kalıtesı canım donmusun vardır dımı cnaım
sowayyyyyyyyy kız sen canını sıkma keyfıne bak canım yaa

asl cım canım
benım de 5,gun ama doktorum 12,gunu sonuc ıstedı canım
senın nasıldı kalıtesı canım donmusun vardır dımı cnaım
sowayyyyyyyyy kız sen canını sıkma keyfıne bak canım yaa

senin de 5. gün mü oldu bizim aynı gün mü opu işemi olmuştu benim çarşamba topladılar p.tesi transfer yaptılar senin de mi p. tesi transfer oldu

he birde 5 tane donmuşum var. benim yumurta rezervimde geçmişte azalma vardı son ne oldu bilmiyorum her ay bende 1-2 tane yumurta olurdu bu tedavimde 10 tane topladılar 9 tanesi de bölündü 2 transfer edildi en iyi 5 tanesi transfer yapıldı :)))))

evet canım
carsamba opu oldu
zar zor 5,gune ulastık aylaya sızlaya
hamdolsun pazartesı saat 14,00de transferım oldu
beklıyoz ıste bugun 7,gun canım
benım donmusum yok
dun kanamam oldu az az bugn yok aradım merkezı normaldır dedıler
bakalım beklıyoz cumartesı yı canım
sen sımdı persembemı yapıcan canım testı
belkım bende cuma aksamı acılde yaptırabılırım ıs cıkısı ama ıftardan sonra dıme yaa

ayy masallah canım
als cım senın yasın 35 den yukarımı
benım yasım 27 oyuzden 1 embrıyo transferı yapıldı canım
gercı elde avusta zaten bır taneydı
neyse olsun hayırlsı canım dımı
ınsallah tutarda hepımızın hayırlısıyla bızde nısan annelerıne katılırız canım

maşşalah 5. gün daha iyi deniliyor ben perşembe yapıcam niye bana 10. gün sana 12. gün anlamadım

hımm canım bende umutta oldum
aslında burdakılerın coguna 12gun denmıs
aslında senın doktorun dogrusu ama sımdı farklı olmasın dıye heralde 3ede 5 ede 12,gun denıyor canım
canım hepımızınkıne masallah nazar degmesın
ınsallah ıyı olur hepımıızn herkesın tuttu hemen hemen ınsallah bızde gırerız kız bu kervana yaaaaa
kader arkadasım hemde aynı gunler hep yaaaaaa
kız bızde senle belkım beraber dogururuz ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…