- Konu Sahibi dilserserin
-
- #1.341
sawaycığım senin kaçıncı günde idarar da çıkmıştı
nisamcığım kayınpedrim geldi o yüzden şimdi geldim 5 senelik evliyim bu 2. denemem
sowayvığım senin kaçıncı güm emriyosuydu 10. gün yaptın canım[/
canım benimki 4 hücreli 2. gün embriyosuydu, tuttu, inanılmayacak bişey, işte allahın kudreti :)
latifeelif bende Ankara gazide tedavi görüyorum. 30 Temmuzda aşılamammı yaptırdım.
Senin ki de mi aşılama canım?
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr.......hamileyimmmmmm.......562 çıktı kan değerimmmm...:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Allah herkese nasip etsin inşallah... ay inanamıyorummmm yaa.... ben şimdi anne mi olucamm .....:CüvCüv::CüvCüv:
benim test günüm pazara denk geliyor ama memorialden pazara test günü verdiklerine göre merkez açıktır umarım. sabahın köründe gidicem kan vermeye öğleden sonra kapanıyor çünkü bildiğim kadarıyla... yoksa bir gün fazladan bekleyemem
kızlar selam,ben bugün 2 haftalık aradan sonra işe döndüm(((( işte de pek buraya giremediğim için şimdi okudum. angel 74 TEBRİKLERRRRRRRRRRRR. Bi arkadaşımız daha vardı ama kafam karıştı şimdi :)))))))))
burası nasıl da uğurlu bir topic... bugün bende 2 testimi yaptırdım iyi gidiyomuş :)) iğneleri de dün bıraktım ve birazdan jelimi uygulayacağımm.. Henüz test yaptırmamış arkadaşlar nolurr kendinizi sıkmayın ve kkafanızı yormayın.. Şunu anladım ki şu belirtim var, şuram şişti, canım şunu istedi falan diolardı ya , yalanmış :))) 12 günlük bekleme boyunca 2 kere lekelenince coraspirini bıraktım ve bi daha olmadı. Onun dışında adet belirtilerim aynen devamdı. Güzel Allahım tez zamanda test sonucu bekleyen arkadaşlarımızın da yüzünü güldürsün, olumsuz olanlarınkinde de vardır bir hayır demek gerekiyo napalım....Fakat buranın uğuruna gerçekten inandım :)))))))
inşallah canım.. s
moralini sağlam tut, yüzün hep gülsün lütfen :)))))))))))
ben tüp bebek tedavisi ördüm.. ahmet erdem benim hocam gaziyi ben çok bğeniyorum valla ordan başka bi yere gitmem.. senin hocan kimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?