Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

nisamcığım kayınpedrim geldi o yüzden şimdi geldim 5 senelik evliyim bu 2. denemem
sowayvığım senin kaçıncı güm emriyosuydu 10. gün yaptın canım

sowayy canım bız senınle aynı merkezde tedavı gormusuz tup bebek merkezlerıne gırdımde canım
ya bana oyle hıc davranmadılar neden oyle bır akslık olmus neyse bosver
sen tadına bak canım mutlulugunun
ben devlette acılde yaptırıcam ınsallah
ben burdan kalkıp merkeze gıdemem canım

als cım olsun canım
sen yoksam ıdrardamı bakıcan canım
bende kan verıcem sabah yapmayı dusunuyorum her ıhtımale karsı yapmayı dusunmuyorum erkenden
degerın dusuk olursa cıkmıyor
sowayın yuksektı canım herkesın cıkmayabılır

dilserserin..........ilk deneme.....1 emr..........4 ağustos........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
tubbaby..............ilk deneme.....1 emr.........1 ağustos.........NEGATİF
catdog................ilk deneme......1 emr........3 ağustos........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
asi06..................ilk deneme......1 emr....... 4 ağustos.........NEGATİF
esila....................ilk deneme.....1 emr.........4 ağustos........???????
bebeğim_01.....................aşılama............ ...15 ağustos.......???????
cemrehayal.........ilk deneme.......1 emr..........4 ağustos.......NEGATİF
soway................ilk deneme........1 emr..........6 ağustos......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
she35................ilk deneme.........2 emr..........2 ağustos......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
b3llacat..............ilk deneme.........1 emr..........11 ağustos....??????
özlemilker..............tedavide.................. .................................??
als17..................2.deneme................... ..........12 ağustos.....?????????
karamel86...........4.deneme...........2.emr...... .........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
angel74...............1.deneme..........2.emr..... ......10 ağustos.......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
zeynep4..............2.deneme..........1 emr............20 ağustos......???????
kuzucan........................................... ................7 ağustos........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
nisam83...............2.deneme.........1emb....... .......14ağustos......????????
leyl....................1.deneme.............1emr. .............16ağustos.......???????
latifeelif...............1.deneme.............1emr ..............17ağustos.......??????
asiii8837.............1.deneme..............2emr...............5temmuz.........hamişşşşşşşşşşşşşş
bsevorane...........1.deneme.............2emr ..............15ağustos.......??????

daha önce eklemiştim kendimi ama son listede yok yeniden ekledim

kızlar herkese bol şans dilerim.

benim test günüm pazara denk geliyor ama memorialden pazara test günü verdiklerine göre merkez açıktır umarım. sabahın köründe gidicem kan vermeye öğleden sonra kapanıyor çünkü bildiğim kadarıyla... yoksa bir gün fazladan bekleyemem

kızlar bugünler nasıl geçecek transferimin 5. günü adet sancım var gibi arada geliyor...
allahım sen büyüksün elimimizi boş çevirme

benim de 6.günü bende de adet sancısı gibi sancı oluyor,tutmayacak düşüncesi bile deli etmeye yetiyor

kızlarr benden leke geldi adet oldum sandımsonra 2 defa lavaboya gittim hiç bişey gelmedi adetime 1 hafta var üstüne görme olabilirmi???
eger kanamam olmassa yarın test yapacammm ya lütfen bana dua edin canlarım Allah rızası içinnn

canım ya tebrik ederim ben sabahtan siteye giremediğim için şimdi seni listede hamile olduğunu gördüm çok sevindim test tarihin senin yarın değilmiydi kaçıncı günde bu kadar yüksek çıktı

kızlar selam,ben bugün 2 haftalık aradan sonra işe döndüm (((( işte de pek buraya giremediğim için şimdi okudum. angel 74 TEBRİKLERRRRRRRRRRRR. Bi arkadaşımız daha vardı ama kafam karıştı şimdi :)))))))))
burası nasıl da uğurlu bir topic... bugün bende 2 testimi yaptırdım iyi gidiyomuş :)) iğneleri de dün bıraktım ve birazdan jelimi uygulayacağımm.. Henüz test yaptırmamış arkadaşlar nolurr kendinizi sıkmayın ve kkafanızı yormayın.. Şunu anladım ki şu belirtim var, şuram şişti, canım şunu istedi falan diolardı ya , yalanmış :))) 12 günlük bekleme boyunca 2 kere lekelenince coraspirini bıraktım ve bi daha olmadı. Onun dışında adet belirtilerim aynen devamdı. Güzel Allahım tez zamanda test sonucu bekleyen arkadaşlarımızın da yüzünü güldürsün, olumsuz olanlarınkinde de vardır bir hayır demek gerekiyo napalım....Fakat buranın uğuruna gerçekten inandım :)))))))

canım h.içide olsa sabahın köründe git :)) bende memorial de yaptırdım, onlar h.sonuda nöbetleşe geç saate kadar çalışıyolar zaten..

canım inşallah banada hayırlı gelir.

inşallah canım.. s
moralini sağlam tut, yüzün hep gülsün lütfen :)))))))))))

canım teşekkür ederim. moralimi hep yüksek tutmaya çalışıyorum. sizlerede iyi haberler veririm inşallah. Canım geçmişi okumuştum, Allahım senin bebeğinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .

gunaydın kızlar
kuzucum masallah canım hadı bakalım ınsallah sende yavrunu hayırlısıyla kucagına alırsın

bırde bendede kanama oldu ama coraspırının bırakmadım hemsırem hastalarımızda gorunuyor endıse etme dedı hamdolsun gectı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…