Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

ayy canım ınsallah ben herkese dua edıyorum
sen 15gunde alıcan dımı sonucu
benım 14 unde senınde 14unde ozman dımı sonuc gunun
ama ben belkım bır gun onceden yaptırabılırım
canım allahım emeklerımızı zayii etmesın

canım ya tebrik ederim ben sabahtan siteye giremediğim için şimdi seni listede hamile olduğunu gördüm çok sevindim test tarihin senin yarın değilmiydi kaçıncı günde bu kadar yüksek çıktı

teşekkür ederim canım...
dayanamadım canım... 12.günde yaptırdım.. hastane bana 13.günde yap dedi... ben dururmuyum...:)))))

nisam bana 13 ağustos dedi doktor. ama benim hastane uzak kan testi yaptıramam şu an için çalışıyorum çünkü. yarın ben idrar testi yapmayı düşünüyorum bakalım.
seninkide mi aşılama canım?

yok canım benımkı asılama degıl
benım 2,tup denemem ama ıdrarda cıkarmı asılama bırazdaha farklı canım cunku embrıyo bıze hazır verılıyor
sen ıse dogal gebelık gıbı oluyor canım
yakınlarda devlet hastanesı yokmu bende kendı merkezıme gıtmıcem delvlet hastanesının acılınde yaptırıcam canım

angelcım senın kacıncı gunu embrıyosuydu
sende umutta yapmıssın galıba
neden sana 13,gunu yap dedıler ben bundan bırsey anlamadım
bırde sende 10 agustos gozukuyor ılk sayfada nasıl anlamadım ben bırgunmu ıkı gunmu erken yaptırdım
sormamın sebebı bende cesaret alıyorumda bıraz yaptırmak ıcın ondan sordum

hehe... benim karıştı dimi... meraklanınca öyle oluyor... neyse bacım ben memorialda yaptırdım. 28 temmuzda transferin yapıldı. 9 ağustosta test yaptırdım sayarsan 12.günümde yaptırmışım...hastane bana 10 ağustos diye yazmış.. kim takar hastaneyi.. bana kalsa c.tesi yaptıracaktım... cuma akşamı ve ctesi idrar testi yapmıştım pozitif çıkmıştı bende... böyle işte bacım...

ayyyyyyyyyy als cım kız gercekmı yaaaaaaaaa
ayy allahım ınsallah
tamam sen sımdı yarın sabahta yap baktın cıktı kız kanda baktırırsın masallah canım
ay bende merak ettım bak sımdı yaa
hadı bakalm canık kardesım benım ya

kızlarrr idrar testi yaptım 2. çizgi belli belirsiz çok dikkati bakınca biraz gözüküyor bugün 8. günümdü

hemen mi çıktı belirsiz çizgi.. hemen çıktıysa tebrikler sende hamilesin canım... alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis hadi bakalım olmazsa yarın yine yap yine çıkarsa bu iş tamamdır...:CüvCüv::CüvCüv:

sımdı anladım canım sagol
ben 28 temmuzda opu olmustum sen transfer olmussun
yanı ıkımızde aynı yerdeymısız galıba ogun
kaydirigubbakcemile5
canım bende cok meraklandım yaa
off ben ıdrar testı sımdı yapmak ıstemıyorum
erkenmı bugun 8,gunum benımde delikafaduldenama cok sabırsızlanmaya basladımeyvahedigeldismile

ama çok silik gözüküyo kafam karıştı ya bilmiyorumkismile hayır bi de deminden beri kendime sen öyle görmek istiyosun diye öyle görüyosun diyorum bakıyorum bakıyorum tekrar bakıyorum çook silik

ama çok silik gözüküyo kafam karıştı ya bilmiyorumkismile hayır bi de deminden beri kendime sen öyle görmek istiyosun diye öyle görüyosun diyorum bakıyorum bakıyorum tekrar bakıyorum çook silik

canım negatif olunca hiç ama hiç çıkmıyor gölgesi dahi görünmüyor... sen şimdi sakin ol..onu yaptırmamış gibi devam et.. ama yarın sabah tekrarla bakalım 5.dk içinde çıkarsa okey...hadi bakalım kızz.... gel sende peşimizden...

yani 5. dk. da çıktı galiba offfffff kafam karıştı ohaoldumsmileohaoldumsmile

ama canım neden oyle dusunup moralını bozuyon
sımdı kızların degerı yuksektı onlar daha net gordu belkım senın degerın onlara gore bıraz dusktur yanı hamıssın ama mısal 200 ken belkım senınkı 100dur canını sıkma canım benım
olucak ınsallah hayal gormuyorsun

inşalllah canım ayyyy çok zor insanın kafası karşıyor

ben geldim kıslar dün transfer oldu
akşam sol kasığım ağrıdı sabaha kadar şimdide batmalar var ben 17 ağustosta vericem test

ya kan testi verirken çok heyecanlanıyorum o yüzden idrar testi yaptım belki çizgiyi görürsem o kadar heyecan yapmam dedim kısmet hayırlısı neyse o olsun
sizlerin ki nasıl gidiyor nisam sen yapıcan mı idrar testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…