- Konu Sahibi dilserserin
-
- #1.361
monlıgh canım sen nasılsın asılamamı yaptırıyon sen anlamadım gulum
canım ya tebrik ederim ben sabahtan siteye giremediğim için şimdi seni listede hamile olduğunu gördüm çok sevindim test tarihin senin yarın değilmiydi kaçıncı günde bu kadar yüksek çıktı
yok canım benımkı asılama degıl
benım 2,tup denemem ama ıdrarda cıkarmı asılama bırazdaha farklı canım cunku embrıyo bıze hazır verılıyor
sen ıse dogal gebelık gıbı oluyor canım
yakınlarda devlet hastanesı yokmu bende kendı merkezıme gıtmıcem delvlet hastanesının acılınde yaptırıcam canım
angelcım senın kacıncı gunu embrıyosuydu
sende umutta yapmıssın galıba
neden sana 13,gunu yap dedıler ben bundan bırsey anlamadım
bırde sende 10 agustos gozukuyor ılk sayfada nasıl anlamadım ben bırgunmu ıkı gunmu erken yaptırdım
sormamın sebebı bende cesaret alıyorumda bıraz yaptırmak ıcın ondan sordum
kızlarrr idrar testi yaptım 2. çizgi belli belirsiz çok dikkati bakınca biraz gözüküyor bugün 8. günümdü
hehe... benim karıştı dimi... meraklanınca öyle oluyor... neyse bacım ben memorialda yaptırdım. 28 temmuzda transferin yapıldı. 9 ağustosta test yaptırdım sayarsan 12.günümde yaptırmışım...hastane bana 10 ağustos diye yazmış.. kim takar hastaneyi.. bana kalsa c.tesi yaptıracaktım... cuma akşamı ve ctesi idrar testi yapmıştım pozitif çıkmıştı bende... böyle işte bacım...
ama çok silik gözüküyo kafam karıştı ya bilmiyorumkismile hayır bi de deminden beri kendime sen öyle görmek istiyosun diye öyle görüyosun diyorum bakıyorum bakıyorum tekrar bakıyorum çook silik
hemen mi çıktı belirsiz çizgi.. hemen çıktıysa tebrikler sende hamilesin canım... alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis hadi bakalım olmazsa yarın yine yap yine çıkarsa bu iş tamamdır...:CüvCüv::CüvCüv:
ama canım neden oyle dusunup moralını bozuyon
sımdı kızların degerı yuksektı onlar daha net gordu belkım senın degerın onlara gore bıraz dusktur yanı hamıssın ama mısal 200 ken belkım senınkı 100dur canını sıkma canım benım
olucak ınsallah hayal gormuyorsun
canım negatif olunca hiç ama hiç çıkmıyor gölgesi dahi görünmüyor... sen şimdi sakin ol..onu yaptırmamış gibi devam et.. ama yarın sabah tekrarla bakalım 5.dk içinde çıkarsa okey...hadi bakalım kızz.... gel sende peşimizden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?