- Konu Sahibi dilserserin
-
- #1.381
ben geldim kıslar dün transfer oldu
akşam sol kasığım ağrıdı sabaha kadar şimdide batmalar var ben 17 ağustosta vericem test
hayırlı olsun arkadaşım... 17 ağustosta inşallah hepimiz seviniriz buradan... dikkat et kendine.. çok yatma çokda kalkma ayarla işte yorma kendini.. ağrılarınıda takma kafana... bütün ağrılarını hayırlı olarak gör...
Günaydın Hanımlar,
Bu gün kimin test sonucunu bekliyoruz?
günaydın herkese...
hamişler size bi sorum olcak,akıntınız kaçıncı gün başladı?:uhm:
bu benim için çok önemli lütfen bi cvp verin..hamile kalınca rahimde sıvılanma artamış ve şeffaf akıntı olurmuş...
benim 4. günüm ama hiçbi belirti yok..:a015:
bugünde bir pozitif gelsede sevinsek değil mi??? galiba bugün yok kan tahlili...
çok sağol canım inşaaallah
benim embriyo 5 bb nasıl sizce
çok sağol canım inşaaallah
benim embriyo 5 bb nasıl sizce
ya arkadaşım o kadar takma kafana herkesin akıntısı aynı gün başlamaz... ben hatırlamıyorum bile... galiba son günlere doğru oldu bende.. walla dikkat etmedim...hiç ona takılma...
zeynepcım senınde hayırlı olsun canım sureklı yatma ıs yapma arada kalk gezın okdar cok yatma rahımde kan akıısı gerekıyormus canım
bu arada senın neden test gunun 8,gun canım
als yaa benımde meragım arttı sız yapınca acaba bende yarın yapsammı yaaaaaaa
ama cuma aksamı kan verıcem ozmana nasıl dayanırım ben
bugün senden beklihyorduk angel ama sen bizi bir gün önceden sevindirdin.
Sen testi bir gün önce memorialde mi yaptırdın bende pazar yerine cumartesi gitsem yaparlar mı acaba...
yarın b3llacat..............ilk deneme.........1 emr..........11 ağustos....??????
inşallah soru işaretlerini hamişşşş le değiştiririz.
ah arkadaşım bi rahat olabilsem...şu akıntı olsaydı bi umut bekliycektim...:ecrin_bebek:
takmış durumdayı akıntıyaaaaeyvahedigeldismile
inadına kupkuruyum yaaaaaaaakannehir
sağol canım5.gün embriyosu sanırım... çok iyi canım..onların ihtimalleri daha yüksek oluyormuş.. hadi hayırlısı canım yaaa... 5bb 2bb ne farkeder dünyadaki nafakası geldiyse 1bb de bile olur o... sen merak etmee... devamlı düşünme... evde emeklediğini düşün bak çok faydası oluyor...
5. gün embriyosu bb de kalitesicanım 5bb ne oluyor :)))) hayırlısı olsun bu arada
benim 6. gün konduya tutması hemen olur sonucuda 8 günden belli olurmuşzeynepcım senınde hayırlı olsun canım sureklı yatma ıs yapma arada kalk gezın okdar cok yatma rahımde kan akıısı gerekıyormus canım
bu arada senın neden test gunun 8,gun canım
als yaa benımde meragım arttı sız yapınca acaba bende yarın yapsammı yaaaaaaa
ama cuma aksamı kan verıcem ozmana nasıl dayanırım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?