- Konu Sahibi dilserserin
-
- #1.781
bebegim_01 Arkadaşım Rabbim sabır versin. Üzülme demek komik oluyor çünkü inan adet olalı 10 gün oluyor hiç atlatamadım. Yarı manyak oldum resmen. Dün de eşimle acayip kavga ettim. Bütün acımı ondan aldım nerdeyse. Çünkü 5. günümde çok sinirlendim. Araba yıkıyacam diye gitti 4. gün 7 saat sonra geldi .Çok sinirlendim bende buna . Ağlarken sol kasığıma bi batma geldi. İşin tuhafı adet olurken de aynı sancım vardı. Hep kendimi suçluyorum yavrum benim yüzümden gitti diye. Kusura bakma içimi döküverdim. Ve biliyormusunuz adet olurken ten rengi tırnak büyüklüğünde bi parça geldi biliyorum o bebeğimdi. Hissetmiştim ben onu. Çok acı bişey. Çok mu trajedi yapıyorum bilmiyorum ama içimden böyle geliyor.
Arkadaşlar burada birsürü hamile var. Bizlere umut veriyorsunuz. Tedavi olduğunuz merkezleri de yazabilirmisiniz lütfennn. Ben karar veremiyorum da. Bi de Anatolia hakkındaki fikirlerinizi de yazarsanız sevinirim.
Bana Ankara yakın istanbul 7-8 saat da yine de istanbul da olabilir. Peki Memorial de raporlu raporsuz ücret ne kadar?
canım, istanbuldayssan kesinlikle Memoriallll
dün eşim doktora sormuş izin vermemiş,vebalini alamayız demiş,ben de cesaret edip tutamadım ama çok tuhaf oldum ilk defa ramazanda adetin dışında oruç yiyorum
canım hayırlısı olsun.dilserserin bana kocamann bir negatiff yazabilirsin bugun kan sonucuyla tutmadıgıı tescillendi
çok üzgünüm ama her şerde bir hayır vardır insaallah birgün bende anne olabilirim.
bende 2 aşılama yaptırdım tutmadı canım.sende biliyorsundur aşılamada hamilelik oranı biraz düşük.inşallah 3. aşılaman başarılı olur.güzel haberler paylaşırsın tatlım.kızlar ben kendimi hiç yormadım agır kaldırmadım dogru düzgün iş bile yapmadım.ya bu aşılamada dr. benim rahmimle oynadışeklini düzeltiyorum dedi bi türkü aşılamayı yapamadı zaten çok zorlandı benide zorladı hatta aşılamanın oldugu gün akşama kadar leke geldi benden.rahmimle oynadıgı için tutmadı .yoksa ben çok dikkat ettim.
ramazanın geçmesini bekleyecem 3. aşılama için bakalım ozaman dr.uma gidip soracam.bu defa esra hanıma gitmek istiyorum.yine başkennte gidecem.
hamilemisin baş sayfaları okuyamadım daha.çooook ama çoook sevindim maşallah.darısı başımıza.sağol canım benim darısı başınıza inşalllah:))))
günler çok uzun diye tutma demiş olabilir.kızlar bu arada oruç için doktorunuz ne dedi bana tutma dedi bugün
ewtt işte buldum heberi.süperrrrrrr allah nazardan korusun.40 bin kere maşallah.ay çok mutlu oldum hamilelik haberlerine.darısı tez zamanda hayırlısıyla tüm isteyenlere başımızakızlaaaaaaaar haaaaaaamileyyyyyyyyyim 9. gün değerim 93.27 çoooooooooooooook mutluyum darısı bütün isteyenlere hala inanamıyorummmmmmmm
bende çok ağlarım hamile olduğumu duysamçooooooook sağol canım ya varya rüyadamıyım ben inanamıyorum bugünlerimize çoook şükür rabbime allah isteyen herkese tattırsın deminden beri herkesi arayıp ağlıyorum e bide yaş 35 olunca :ecrin_bebek:bana destek veren herkesi öpüyorum
ayy ne güzel bak canım bak.artık kendin için bak.bende her hamileye her küçük bebeğe hasret bakardım.dilerim allahtan hasret çekenlerin hasreti son bulur.kavuşuruz bebişlerimizeKIZLARRRR sabahtan beri hamile kıyaftelerine bakıyorum:) sonunda bizde giyicez o kıyafe:ecrin_bebek:sırnaşık şey:CüvCüv:tlerden
idrar testine bakma.inşallah kanda pozitif çıkar.öncelikle bütün hamilelerin gözü aydın rabbim gölgesini sizin ve bebeklerinizin üzerinden hiç eksik etmesin ben 10.gün negatif idrar testinden sonra koptum ağlayıp duruyorum test günüm yarın bende memorialde yaptırdım ama test için oraya gitmicem evimin karşısında özel hastane var iftardan sonra orda yaptırsam çıkarmı
hayırlısıyla kalp atışınıda duyarsınız.sağlıcakla kucağınıza alırsınızbizde aynı şekilde canım, daha kimse bilmiyor, bende kalp atışını bekleyeceğim bakalım...kimseyi boşa umutlandırmak istemiyorum.
hayırlısıyla kalp atışınıda duyarsınız.sağlıcakla kucağınıza alırsınız
daha ben test bile yaotırmadım:) inşallah pozitif çıkarda kalp sesini de duymak nasip olur.
gunaydın canlarım
ama dıleysa als ıle ıkımızı eklememısın hamıle dıye canım:)
bıktım sende desene bana dur ben guccelelyeyım barım
ayy bugun kan verıcem ben aksama doktorum 2,gun tekrarlayalık dedı
heycanlıyıım allahım katlansın degerleremız ınsallah
kızlar hadi liste yapalım..
Dilserserin..........ilk deneme.....1 emr..........4 ağustos........hamişşşşşşşşşşşşşş
tubbaby..............ilk deneme.....1 emr.........1 ağustos.........negatif
catdog................ilk deneme......1 emr........3 ağustos........hamişşşşşşşşşşş
asi06..................ilk deneme......1 emr....... 4 ağustos.........negatif
esila....................ilk deneme.....1 emr.........4 ağustos........???????
Bebeğim_01.....................aşılama............ ...15 ağustos.......???????
Cemrehayal.........ilk deneme.......1 emr..........4 ağustos.......negatif
soway................ilk deneme........1 emr..........6 ağustos......hamişşşşşşşşşşşşşşş
she35................ilk deneme.........2 emr..........2 ağustos......hamişşşşşşşşşşşş
b3llacat..............ilk deneme.........1 emr..........11 ağustos....??????
özlemilker..............tedavide.................. .................................??
Als17..................2.deneme................... ..........12 ağustos.....hamişşşşşşşşşşşşşş
karamel86...........4.deneme...........2.emr...... .........................hamişşşşşşşşşşşşşş
angel74...............1.deneme..........2.emr..... ......10 ağustos.......hamişşşşşşşşşş
zeynep4..............2.deneme..........1 emr............20 ağustos......???????
Kuzucan........................................... ................7 ağustos........hamişşşşşşşşşşşşş
nisam83...............2.deneme...........1emb............14ağustos......hamişşşşşşşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?