Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

hayatım bebek tutunsa dahi 5 haftalık gebeliklerde 2 mm oluyor... onun için kendini çok yıpratma... önemli günlerinde de hiç bişeyi takma kafana... bu arada o kocişinede sor bakalım kaç tane araba yıkamış öyle.. kocişlerimizin desteği çok önemli bu günlerde ama sen kendine bakacaksın önce..

bu arada ben çider aracılığı ile gittim merkeze 300 euro kadar indirim oldu. yeni başlayacaklara öneririm. pek çok merkezin çocuk istiyorumla indirim anlaşması var.

dün eşim doktora sormuş izin vermemiş,vebalini alamayız demiş,ben de cesaret edip tutamadım ama çok tuhaf oldum ilk defa ramazanda adetin dışında oruç yiyorum

dün eşim doktora sormuş izin vermemiş,vebalini alamayız demiş,ben de cesaret edip tutamadım ama çok tuhaf oldum ilk defa ramazanda adetin dışında oruç yiyorum

ben bugün tuttum bugün kan testi yaptırdım ya doktora sordum bundan sonra tutma ilaçların var dedi günde 1 defaya indirdi jeli ve estrofemi e sahurdada olurdu o ya bilmiyorum bende aynen şimdiye kadar adet dışında tutmadığım olmadı napsam tutsam mı tutmasam mı ya kararsız kaldım

bilmiyorum ama bu sıcak yaz günlerinde hamile bir kişi için bebegin susuz kalma aç kalam vitaminsiz kalam ihitmali var ki sizin tüp bebek daha dikkatli olmanız gerekir bence.
kızlar hepinize çok tşkler desteginiz için.iyyiki varsınız.ben Allah a isyan edememki shr7478 sakin ol biraz bak onun dünyada yiyecek ekmegi içecek suyu olduktan sonra taşta taşısaydın hiç bişey olmazdı.EMİNİM 2. YE HERŞEY DAHA GÜZEL OLACAK CNM.SÜREKLİ DUA ET BEN ARTIK HERŞEYİ ALLAH A BIRAKTIM.Sende tevvekkül et eşin şuan sadece görünürdeki sebep ama herşey alın yazımız kaderimiz bunları yaşamamız görmemiz gerekgerisini Allaha tevvekkül etaptıkiyormuş.
çok tuhat Allah ım banada öyle bir sabırverdiki ona binclerce şükür rabbime hep dua ettim Allah ım gönlümdekini nasip et etmessende sabrını nasip et dedim hep.sende öyle yap cnm.biz üzerimize düşeni yaptık gerisini Allah a tevvekkül ettik deilmi cnm.

dilserserin bana kocamann bir negatiff yazabilirsin bugun kan sonucuyla tutmadıgıı tescillendi
çok üzgünüm ama her şerde bir hayır vardır insaallah birgün bende anne olabilirim.
canım hayırlısı olsun.
bende 2 aşılama yaptırdım tutmadı canım.sende biliyorsundur aşılamada hamilelik oranı biraz düşük.inşallah 3. aşılaman başarılı olur.güzel haberler paylaşırsın tatlım.
sağol canım benim darısı başınıza inşalllah:))))
hamilemisin baş sayfaları okuyamadım daha.çooook ama çoook sevindim maşallah.darısı başımıza.
kızlar bu arada oruç için doktorunuz ne dedi bana tutma dedi bugün
günler çok uzun diye tutma demiş olabilir.

kızlaaaaaaaar haaaaaaamileyyyyyyyyyim 9. gün değerim 93.27 çoooooooooooooook mutluyum darısı bütün isteyenlere hala inanamıyorummmmmmmm
ewtt işte buldum heberi.süperrrrrrr allah nazardan korusun.40 bin kere maşallah.ay çok mutlu oldum hamilelik haberlerine.darısı tez zamanda hayırlısıyla tüm isteyenlere başımıza
bende çok ağlarım hamile olduğumu duysam
KIZLARRRR sabahtan beri hamile kıyaftelerine bakıyorum:) sonunda bizde giyicez o kıyafe:ecrin_bebek:sırnaşık şey:CüvCüv:tlerden
ayy ne güzel bak canım bak.artık kendin için bak.bende her hamileye her küçük bebeğe hasret bakardım.dilerim allahtan hasret çekenlerin hasreti son bulur.kavuşuruz bebişlerimize
idrar testine bakma.inşallah kanda pozitif çıkar.
bizde aynı şekilde canım, daha kimse bilmiyor, bende kalp atışını bekleyeceğim bakalım...kimseyi boşa umutlandırmak istemiyorum.
hayırlısıyla kalp atışınıda duyarsınız.sağlıcakla kucağınıza alırsınız

buarada dün bende çok güzel bir haber aldım.kızlarrr kardeşim yeni evlenmişti.tek kardeşim var zaten.halaaaaaaaaa oluyorummmmm.gelinimizde hamile.bu topik süper maşallah.dünden beri hamile haberleri alıyorum.bende dün sevinçten saatlerce ağladım.acayip mutlu oldum.annemler benden beklediler bari ondan torun görsünler diye sevindim.

gunaydın canlarım
ama dıleysa als ıle ıkımızı eklememısın hamıle dıye canım:)
bıktım sende desene bana dur ben guccelelyeyım barım
ayy bugun kan verıcem ben aksama doktorum 2,gun tekrarlayalık dedı
heycanlıyıım allahım katlansın degerleremız ınsallah

kızlar hadi liste yapalım..
dilserserin..........ilk deneme.....1 emr..........4 ağustos........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
tubbaby..............ilk deneme.....1 emr.........1 ağustos.........NEGATİF
catdog................ilk deneme......1 emr........3 ağustos........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
asi06..................ilk deneme......1 emr....... 4 ağustos.........NEGATİF
esila....................ilk deneme.....1 emr.........4 ağustos........???????
bebeğim_01.....................aşılama............ ...15 ağustos.......???????
cemrehayal.........ilk deneme.......1 emr..........4 ağustos.......NEGATİF
soway................ilk deneme........1 emr..........6 ağustos......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
she35................ilk deneme.........2 emr..........2 ağustos......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
b3llacat..............ilk deneme.........1 emr..........11 ağustos....??????
özlemilker..............tedavide.................. .................................??
als17..................2.deneme................... ..........12 ağustos.....HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
karamel86...........4.deneme...........2.emr...... .........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
angel74...............1.deneme..........2.emr..... ......10 ağustos.......???????
zeynep4..............2.deneme..........1 emr............20 ağustos......???????
kuzucan........................................... ................7 ağustos........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
nisam83...............2.deneme...........1emb............14ağustos......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

hayırlsıyla canım herşey yolunda ve istediğin gibi gider inşallah

beni unutmussun bacım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…