Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

kızlar hadi liste yapalım..
dilserserin..........ilk deneme.....1 emr..........4 ağustos........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
tubbaby..............ilk deneme.....1 emr.........1 ağustos.........NEGATİF
catdog................ilk deneme......1 emr........3 ağustos........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
asi06..................ilk deneme......1 emr....... 4 ağustos.........NEGATİF
esila....................ilk deneme.....1 emr.........4 ağustos........???????
bebeğim_01.....................aşılama............ ...15 ağustos.......???????
cemrehayal.........ilk deneme.......1 emr..........4 ağustos.......NEGATİF
soway................ilk deneme........1 emr..........6 ağustos......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
she35................ilk deneme.........2 emr..........2 ağustos......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
b3llacat..............ilk deneme.........1 emr..........11 ağustos....??????
özlemilker..............tedavide.................. .................................??
als17..................2.deneme................... ..........12 ağustos.....HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
karamel86...........4.deneme...........2.emr...... .........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
angel74...............1.deneme..........2.emr..... ......10 ağustos....HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
zeynep4..............2.deneme..........1 emr............20 ağustos......???????
kuzucan........................................... ................7 ağustos........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
nisam83...............2.deneme...........1emb..... .......14ağustos......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Ayyyyy angelcım sakın yanlıs anlama canım
senın yazılı dır dıye bakmadım bılem kız
aklımda als ve ben vardım bak yazdım canım masallah ıkız annem benımmmmmmmm

Ayyyyy angelcım sakın yanlıs anlama canım

bende yokum kaç kere ekledim kendimi
bsevorane........1 deneme................2emr..............15 ağustos......?????? benide ekle tatlım

Son düzenleme:
kız bız eklesekte guncelı dılerserın yapması gerekıyor
canım
angel bana hamıs yazmamısın dedı
dur senıde eklım bacım ayy darılma sakın canım kardesım

kızlar hadi liste yapalım..
dilserserin..........ilk deneme.....1 emr..........4 ağustos........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
tubbaby..............ilk deneme.....1 emr.........1 ağustos.........NEGATİF
catdog................ilk deneme......1 emr........3 ağustos........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
asi06..................ilk deneme......1 emr....... 4 ağustos.........NEGATİF
esila....................ilk deneme.....1 emr.........4 ağustos........???????
bebeğim_01.....................aşılama............ ...15 ağustos.......???????
cemrehayal.........ilk deneme.......1 emr..........4 ağustos.......NEGATİF
soway................ilk deneme........1 emr..........6 ağustos......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
she35................ilk deneme.........2 emr..........2 ağustos......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
b3llacat..............ilk deneme.........1 emr..........11 ağustos....??????
özlemilker..............tedavide.................. .................................??
als17..................2.deneme................... ..........12 ağustos.....HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
karamel86...........4.deneme...........2.emr...... .........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
angel74...............1.deneme..........2.emr..... ......10 ağustos....HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
zeynep4..............2.deneme..........1 emr............20 ağustos......???????
kuzucan........................................... ................7 ağustos........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
nisam83...............2.deneme...........1emb..... .......14ağustos......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
bsevorane............................................................15ağustos

mesela cokmu gelıyor
az mı yenı ıc camasıra gecıyormu
az az sa korkma yaaaaaaa
sen benı gorseydın yaa cok korkmustum hamodlsun rabbıme
canım sen yazmadan eklemıstım senı gormemısıım
sen 35 yasındamısın ıkı embrıyo yazmıssında
olucak ınsallah umutsuzlanma

ayyyyy angelcım sakın yanlıs anlama canım

evet güncellemeyi dilserserin yapması lazım... Yoksa devamlı düzeltmek lazım...

Kızlar ağzımın içi yara doldu (( hiçbişey yiyemiyorum...

canım kanaman varmı gene
neyapıcaksın yarın gıdıcenmı

canım kanama az az devam ediyor durduk yerde çamaşırım kan olmuyor ama tuvalete gidince kırmızı bulaşma oluyor yine. yarın gidicem bakalım sabah erkenden teste. Göğüslerim kocaman oldu ve öyle acıyorlarki... bi diyorum ki oldu bu iş, sonra kendimi ümitlendirmekten korkuyorum.... hayırlısı ne ise olsun demekten başka elden birşey gelmiyor. (bu bebeğede bayıldım bu arada, afacan şey)

evet canım 35 yaşındayım. iki seneye kadar çocuk istemiyorduk... iki senedirde deniyoruz olmuyor sebepsiz infertilite dedi doktor ama eşimin ileri doğru hareketlilerinde sorun vardı. sperm sayısı yeterli olsa da ileri doğru hareketli azdı.

canım heralde hepımız aynıyız hala bılem ben oyleyım
umutla umutusluk arası olmak guzel bırsey
umutsuz olma o cok kotu
ınsana gunlerı sehır gıbı gecıyor
sıkma olucak ınsallah sendende umutluyuz
bu agusotos hamıslerının cogunda kanama oldu yaaa
vardır bır hıkmetı ınsallah 9 ay sonra elımıze aldıgımızda herseı unutmaz
ayyyyyyy bu bıle ınsana hayal gelıyor

angelcım gargara yap canım
sevıncten olabılır nazardan olabılır herkese degerını deme
bak bız kader arkadasıyız ama dıger ınsanlar bızı pek anlamaz
dıkkat et kendıne canım benım

anladım sen daha yenı evlenmıssın
bende nısanda 5 oldum canım
haıyırlsı olsun aman tutunup gelsınlerde bebeklerımız
kocalarımızla beraber mutlu mesut yasasak

anladım sen daha yenı evlenmıssın
bende nısanda 5 oldum canım
haıyırlsı olsun aman tutunup gelsınlerde bebeklerımız
kocalarımızla beraber mutlu mesut yasasak

öyle haziranda 6 yıl oldu... okul askerlik iş bulalım falan derken geçti zaman. herşeyi sağlama almadan evlenemedik ama bana kalsa ilk gün yapardım bebeği, 25 yaşından sonra doğurganlık azalıyo diye çok dedim ama eşim ikna olmadı. ... aralıkta 35 olucam ama 2 embriyo koymakta sakınca görmediler sadece yıl hesabı yaptıkları için :) iki embriyo olmasaydı aralığa kadar bekleyecektim.

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR, acaba bugün kimler bize yine mutlu haberler verecek, test günü gelen varmıki? yada erkenden test yapmak isteyen,, hadi yine çooooookkk mutlu olalımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanzemuszemus

daha kalmadı galıba sadece yarın bsovere var canım
sanada gunaydın
ayy canım enguzelını yapmıssınız
bız 22 yasında evlendık surte surte bugunlere geldık sımdı hamdolsun bugunumuze
ben 27 yasındayım

eve canım denk gelemedik seninle, ben sabahtan giriyorum, öğleden sonra mutlak en az 1 saat uyuyorum, gözlerim açılmıyo.
Kasık ağrılarım benimde oluyor, batma şeklinde, bazende alttan iğne batar gibi oluyo, doktor kese büyüyor ve kendine yer açıyor dedi.
Denize girmeyi de sordum, yürüyüş ve yüzmeyi kendini çok yormadığın sürece tavsiye ediyoruz dedi. ama kulaç atarken dikkat ediyorum, kurbağlama yada sırt üstü yüzüyorum, 10 dk dan fazla kalmıyorum, yorulmamak için.
Catdog sen kıremlenmeye başladın mı? benim göğüslerim silikonlu gibi oldu, her gün tatlı badem yağı ve susam yağı ile yağlıyorum, çatlamasından korkuyorum.
Biraz erken olabilir ama geç olmasından iyidir diye düşünüyorum. Hamileliğin 3. ayından sonra lyrac diye bir krem varmış, onu kullan diyor arkadaşlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…