Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

walla ne bilim neden oldu??? Konuşamıyorum bile... Eeee nede olsa stresli günler atlatlık... şimdi vücut dışarı attı herhalde... Ne gargarası yapayım canım? şeker bas dediler bastım biraz rahatlattı ama iki dakka sonra yine aynı...

angelcım tuzlada yapan var
az tuz koyup ılık suya calkala agzını bıraz yanıcaktır ama
domates felan oyle havalı yıcekler yeme onlar daha cok yakar

shecım yaa oylemı
bendede oluyor kasılarıma batma
gercı oluyorduda transferden sonra
sımdı daha az ve vurp bıraz sonra gecıyor
gogus ıcın maktıklı dusunuyorsun
ınsan dolu dolu oluyor canım
hadı bakalım sen nezman gdıyon kalp atısı dınlemeye ınsallah

Bebeğim üzülmeni çok iyi anlıyorum, allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun canım.
Ama aşılamanın tutmaması senin hatan tabiki değil, yaptığın ve ya yapmadığın bişeyden olayı tutmaması söz konusu bile olamaz, sakın böyle düşünüp kendini üzme. Aşılama normal ilişkiden çok da farklı değil, sadece hareketlı sağlıklı spremleri seçip içeriye enjekte ediyorlar, birde mümkün olduğunca çok yumurta geliştiriliyor. Buna rağmen aşılamadaki başarı oranı %25 den fazla değil. Bu yüzden ne kendini ne de doktorunu suçlama. Bende 2 kere aşılama denedim, o yolla bize gelmek istemedi bebeklerimiz napalım. Bizimkiler biraz nazlı, illa mikro ile gelecekler.
Eğer yaşın 30 olmadıysa bir şans daha tani aşılamaya , ama beklemek istemiyorum diyorsan direk mikro yap, maddi olarak daha külfetli olsa da başarı oranı, herşey yolunda giderse %50lere çıkabiliyor.
En kısa zamanda mutlu habere kavuşman dileği ile.:1hug:

canım sen mi soruyordun gebelik çizelgesi yapmasını?

denedim ama olmuyo, pngye olan kısmıa kadar aldım gene olmuyo.
zaten örnek KK sayfasındaki gibi bişey yazmıyo Ticker Sayfasında. yani kopyalanması gereken kısımda farklı bişeyler yazıyor.
neyse birazdan tekrar deneyeceğim.

kızlar transferin 2.günü sonuç hayırlı olur umarım tavsiyelerinizi bekliyorum

Hayırlsı olsun ülkücüm, güzel haberlerini alırız inşallah.
Tavsiye dilecek bişey var mı bilmiyorum ki, hasta gibi yatmana gerek yok, ama çamaşır leğeni kaldırma, asma işlerini yapmasan daha iyi olur tabi, yani klasik öneriler, ağır kaldırma, uzanma, yorulma gibi.
Eğer çalışmıyorsan kendine güzel bir kitap seç ve oku, film seyret. mümkün olduğunca başka şeyler düşünmeye çalış, çünkü önünde daha 10 gün var, şu andan itibaren kayı takarsan, o 10 gün geçmek bilmez.
Kasıkların ağrıyacak, çok normal, endişelenme ve bol bol su iç. su içerek ağrılarından kurtulabilirsin demişti doktorum bana. birde doktorumun söylediği en güzel laf şuydu: sen ipte atlasan tutunacağı varsa tutunur, 12 gün boyunca yatsan tutunmayacaksa tutunmaz. ama snradan keşke dememek için vicdanen rahat olmak için ilk günler dinlenin dedi.
Bunlar nacizane benim önerilerim olur. Tabi endin için yine en doğrusunu sen bilirsin.
Ha bide bu topik uğurludur, arada girmeyi ihmal etme:1hug:

canım çok sağol darısı inşallah tez zamanda sana ve tüm isteyenlerin başına :))))
sende hala oluyorsun galiba demin altta sanki öyle bi şey okudum hayırlısı olsun canım

çok sğl şuan tatildeyim tavsyelerine uyucam cnm seninkinide allah tamamına erdirsn.2.gün 4 hücreli tek embriyo verildi inş.... tutunur bebişim...

kızlar günaydın
bsevorane niye bu listeye ekli değil bakayem

bende eylülde 35 olucam canım ama yıl olarak bana da koymada bi sakınca görülmedi

ya sabahtan girememiştim sabahtan beri yazılanları okuyorum ne kadar çabuk ilerliyor bu sayfa böyle.
bu arada sabah kramp tarzı ağrılarım oldu normaldir herhalde.
sizler nasılsınız bakalım kızlar
ben p.tesine kadar izin aldım işe gitmiycem
bugün oruç tutmadım
sizde ne var yok bakalım

kıslar bugün 4. günüm inşaallah bebeğim tutmuştur
sabah kalkınca kasığımda bi gerginlik vardı ve batmalar göğüslerimdede sızı inşaallah tutmuştur

kıslar bugün 4. günüm inşaallah bebeğim tutmuştur
sabah kalkınca kasığımda bi gerginlik vardı ve batmalar göğüslerimdede sızı inşaallah tutmuştur

canım mesela ben çok belirti yaşamadım belki kişiden kişiye değişiyordur ama ben şu da oldu diyemiyorum sadece karnımda ara sıra adet ağrılarına benzer ağrı olmuştu

canım mesela ben çok belirti yaşamadım belki kişiden kişiye değişiyordur ama ben şu da oldu diyemiyorum sadece karnımda ara sıra adet ağrılarına benzer ağrı olmuştu

bende adet ağrısı yok sadece kasık batmaları oluyor hani çok tuvaletin gelirde kasıkların batarya öle

bende adet ağrısı yok sadece kasık batmaları oluyor hani çok tuvaletin gelirde kasıkların batarya öle

evet canım bazı hamile arkadaşlarda da olmuştu inşallah seninki de öyledir

bende birde aşağıdan çok yanma ve kaşıntı olmuştu hala da var. ama o jelden olabilir demişti doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…