- Konu Sahibi dilserserin
-
- #1.821
canım heralde hepımız aynıyız hala bılem ben oyleyım
umutla umutusluk arası olmak guzel bırsey
umutsuz olma o cok kotu
ınsana gunlerı sehır gıbı gecıyor
sıkma olucak ınsallah sendende umutluyuz
bu agusotos hamıslerının cogunda kanama oldu yaaa
vardır bır hıkmetı ınsallah 9 ay sonra elımıze aldıgımızda herseı unutmaz
ayyyyyyy bu bıle ınsana hayal gelıyor
angelcım gargara yap canım
sevıncten olabılır nazardan olabılır herkese degerını deme
bak bız kader arkadasıyız ama dıger ınsanlar bızı pek anlamaz
dıkkat et kendıne canım benım
ayyy ne güzel bir haber buu, tebrikler canım, allah tamamnına erdirsin. Maşallah, değerin katlanarak artsın.
kızlar ben kendimi hiç yormadım agır kaldırmadım dogru düzgün iş bile yapmadım.ya bu aşılamada dr. benim rahmimle oynadışeklini düzeltiyorum dedi bi türkü aşılamayı yapamadı zaten çok zorlandı benide zorladı hatta aşılamanın oldugu gün akşama kadar leke geldi benden.rahmimle oynadıgı için tutmadı .yoksa ben çok dikkat ettim.
ramazanın geçmesini bekleyecem 3. aşılama için bakalım ozaman dr.uma gidip soracam.bu defa esra hanıma gitmek istiyorum.yine başkennte gidecem.
canım sen mi soruyordun gebelik çizelgesi yapmasını?
kızlar transferin 2.günü sonuç hayırlı olur umarım tavsiyelerinizi bekliyorum
ewtt işte buldum heberi.süperrrrrrr allah nazardan korusun.40 bin kere maşallah.ay çok mutlu oldum hamilelik haberlerine.darısı tez zamanda hayırlısıyla tüm isteyenlere başımıza
bende çok ağlarım hamile olduğumu duysam
ayy ne güzel bak canım bak.artık kendin için bak.bende her hamileye her küçük bebeğe hasret bakardım.dilerim allahtan hasret çekenlerin hasreti son bulur.kavuşuruz bebişlerimize
idrar testine bakma.inşallah kanda pozitif çıkar.
hayırlısıyla kalp atışınıda duyarsınız.sağlıcakla kucağınıza alırsınız
kızlar hadi liste yapalım..
dilserserin..........ilk deneme.....1 emr..........4 ağustos........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
tubbaby..............ilk deneme.....1 emr.........1 ağustos.........NEGATİF
catdog................ilk deneme......1 emr........3 ağustos........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
asi06..................ilk deneme......1 emr....... 4 ağustos.........NEGATİF
esila....................ilk deneme.....1 emr.........4 ağustos........???????
bebeğim_01.....................aşılama............ ...15 ağustos.......???????
cemrehayal.........ilk deneme.......1 emr..........4 ağustos.......NEGATİF
soway................ilk deneme........1 emr..........6 ağustos......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
she35................ilk deneme.........2 emr..........2 ağustos......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
b3llacat..............ilk deneme.........1 emr..........11 ağustos....??????
özlemilker..............tedavide.................. .................................??
als17..................2.deneme................... ..........12 ağustos.....HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
karamel86...........4.deneme...........2.emr...... .........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
angel74...............1.deneme..........2.emr..... ......10 ağustos.......???????
zeynep4..............2.deneme..........1 emr............20 ağustos......???????
kuzucan........................................... ................7 ağustos........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
nisam83...............2.deneme...........1emb............14ağustos......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
öyle haziranda 6 yıl oldu... okul askerlik iş bulalım falan derken geçti zaman. herşeyi sağlama almadan evlenemedik ama bana kalsa ilk gün yapardım bebeği, 25 yaşından sonra doğurganlık azalıyo diye çok dedim ama eşim ikna olmadı. ... aralıkta 35 olucam ama 2 embriyo koymakta sakınca görmediler sadece yıl hesabı yaptıkları için :) iki embriyo olmasaydı aralığa kadar bekleyecektim.
Ayyy ne güzel bir haber buu, tebrikler canım, allah tamamnına erdirsin. maşallah, değerin katlanarak artsın.
kıslar bugün 4. günüm inşaallah bebeğim tutmuştur
sabah kalkınca kasığımda bi gerginlik vardı ve batmalar göğüslerimdede sızı inşaallah tutmuştur
canım mesela ben çok belirti yaşamadım belki kişiden kişiye değişiyordur ama ben şu da oldu diyemiyorum sadece karnımda ara sıra adet ağrılarına benzer ağrı olmuştu
bende adet ağrısı yok sadece kasık batmaları oluyor hani çok tuvaletin gelirde kasıkların batarya öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?