Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

evet canım bazı hamile arkadaşlarda da olmuştu inşallah seninki de öyledir

bende birde aşağıdan çok yanma ve kaşıntı olmuştu hala da var. ama o jelden olabilir demişti doktorum

yanma bendede var kasıklarım ateş gibi
inşaallah ama fazla ümitlenmekte istemiyorum

benim 2.gün embiryosuydu o yüzden 16sına yap dedi tahlili ama yarın yapsam mı diye de düşünmüyor değilim

hem de ne biçim,yarın kanda çıkacağını bildiğim halde cesaretim yok 2gün daha ömrümden tasarruf etmek istiyorum

merhaba...
hamişler 9 ay süren bu hamilelik yolculuğunda sağlık sıhhat kolaylıklar diliyorum hepinize....
benim gibi sonuç bekleyenlerede tez zamanda hamileler kervanına katılmayı nasip etsin rabbim inşallah...

bugün 6. gün sol bacağım ağrıyo...sanki sızı gibi...
bu iyiye mi işaret acababilmiyorumkismile

maşallah şansın yüksek inşallah,Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın,kalçalarımın ağrısından rahat yürüyemiyorum,diyorum ki olmazsa neye yanayım ağrıyan kalçalarıma mı,giden parama mı,yıkılan umutlarıma mı,Allahım nolur bize çifte bayram yaşat...

inşallah inşallah canım amin 5 gün ama herşey nasip kısmet işi.

als canım sen yarın yaptırcan he kanı
bende bugun aksama canım
senden bırgun onceydıya doktorum tekrarla dedı
sımdı merakla aksam olmasını beklıyom ve sonucumu
alahım ınsallah degerım katlanmıstır
shecımmmmmmmmm neguzel kalp atısını duymaya az kalmıs
kızlar sıkılmamaya calısın allahım sızede bızede yardım etsın
zeyneppppppppp dınleme kendını cokkkkkkkk canım

canım galiba herkesde farklı oluyor ben ilk beş gün hiç birşeyim yok diye endişeleniyordum şimdide az da olsa kanamam var diye korkuyorum... o test sonucunu görmeden bu belirtiler olumlu mu olmusuz mu anlayamayacağız galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…