- Konu Sahibi dilserserin
-
- #1.861
ben yarın idrar testi yapıcam ptesine kadar bekleyemicem yarın 10.gün silik de olsa çıkar inşallah
benim de yarın 10. günüm. idrarda kesin diyemem ama kanda kesin çıkar...
als canım sen yarın yaptırcan he kanı
bende bugun aksama canım
senden bırgun onceydıya doktorum tekrarla dedı
sımdı merakla aksam olmasını beklıyom ve sonucumu
alahım ınsallah degerım katlanmıstır
shecımmmmmmmmm neguzel kalp atısını duymaya az kalmıs
kızlar sıkılmamaya calısın allahım sızede bızede yardım etsın
zeyneppppppppp dınleme kendını cokkkkkkkk canım
inşallah pıt pıt sesini duyarsın canımSalı günü kalp atışını duymaya gideceğim kısmetse.
evet canım hala oluyrm çok mutluyum teşekkür ederim.canım çok sağol darısı inşallah tez zamanda sana ve tüm isteyenlerin başına :))))
sende hala oluyorsun galiba demin altta sanki öyle bi şey okudum hayırlısı olsun canım
inşallah tutunmuştur bebişin sana canımkıslar bugün 4. günüm inşaallah bebeğim tutmuştur
sabah kalkınca kasığımda bi gerginlik vardı ve batmalar göğüslerimdede sızı inşaallah tutmuştur
amin inşallahinşallah sen de mutluluktan ağlayanlardan olursun,üzüntüden değil...
ramazan ayındayız inşallah bu ayda tüm dualarımız kabul olur.bebişine kavuşursun canım sende isteyen herkestemaşallah şansın yüksek inşallah,Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın,kalçalarımın ağrısından rahat yürüyemiyorum,diyorum ki olmazsa neye yanayım ağrıyan kalçalarıma mı,giden parama mı,yıkılan umutlarıma mı,Allahım nolur bize çifte bayram yaşat...
kızlar benım yıne kanamam var
kan verıcem bırazdan cıkıp
bıraz pıhtı geldı korkuyorum
dua edın tutunsum bana sıpa
benimki 6. gün kondu bana blastosist doktorum 17 temmuzda test yaptır dedi sslı günübilmiyorumkismile pardon canım... desene az kalmış... hadi bakalım... o zaman 5 gün sonra hayırlı haberini alalım .. :)))
als canım sen yarın yaptırcan he kanı
bende bugun aksama canım
senden bırgun onceydıya doktorum tekrarla dedı
sımdı merakla aksam olmasını beklıyom ve sonucumu
alahım ınsallah degerım katlanmıstır
shecımmmmmmmmm neguzel kalp atısını duymaya az kalmıs
kızlar sıkılmamaya calısın allahım sızede bızede yardım etsın
zeyneppppppppp dınleme kendını cokkkkkkkk canım
meraba arkadaşlar negatif sonucuma alışabildim nihayet.hatta dondurulmuşlarımı bile planladık gibi. şubat tatilini transferden sonra dinlenme için kullanmayı düşünüyorum. madem bu kadar beklicem kilo vermeye niyetlendim. bu tedavi döneminde dehşet şiştim zaten bide kiloya çok meyilli bi bünyem var. boyum 178 ama kilo dehşet durumda 99 olmuşum.kısmetse 80e düşüp öyle yaptırıcam transferi.vicdanım sızlıyo belkide kilomdan tutunmadı bebeğim...
slm kızlar,
hamile olanları tebrik ediyorummm,sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almanızı dilerim..
benimde 2. tüp denemem.17 ağustos test günüm.ama o gün nasıl test sonucunu almaya gitcem bilemiyorum,hiç cesaretim yok,olumsuzu duymak istemediğim için sanırım.çok korkuyorum...
kızlar selam hastaneden geldim:) mercimeğimizi gördük çok şükür herşey yolunda:))))
kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı doktorumuz.bu arada 4-5 saatlik yola gidebilirsiniz hiçbir sorun yokdedi Allahın izniyle.annemleri özledim hem dinlenip tatil yapmış olursun dedi doktorum temiz hava doğal besin bebek için de iyi olur dedi.
bakalım cesaret edebilirsek gidicez kızlar eneze.eğer orada netim çekmez de girip yazamassam kusuruma bakmayın ama ayarlamaya çalışıcam :))))
arkadaşlar geriyi okuyamadım bugün yeni hamişimiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?