Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

evet canım ben yarın sabah gidicem kısmetse sen niye akşam gidiyosum sabahtan gitseydin madem bugün istedi

olsun canım tam 2gun olsun bırde sabah ısten once nasıl verıcektım
veremezdım daha rahat olayım dıye bırazda canım yaa
merak edıyorum ama olsun aksam vermem daha ıyı olucak benım ıcın

Salı günü kalp atışını duymaya gideceğim kısmetse.
inşallah pıt pıt sesini duyarsın canım
canım çok sağol darısı inşallah tez zamanda sana ve tüm isteyenlerin başına :))))
sende hala oluyorsun galiba demin altta sanki öyle bi şey okudum hayırlısı olsun canım
evet canım hala oluyrm çok mutluyum teşekkür ederim.
kıslar bugün 4. günüm inşaallah bebeğim tutmuştur
sabah kalkınca kasığımda bi gerginlik vardı ve batmalar göğüslerimdede sızı inşaallah tutmuştur
inşallah tutunmuştur bebişin sana canım
inşallah sen de mutluluktan ağlayanlardan olursun,üzüntüden değil...
amin inşallah
ramazan ayındayız inşallah bu ayda tüm dualarımız kabul olur.bebişine kavuşursun canım sende isteyen herkeste

kızlar benım yıne kanamam var
kan verıcem bırazdan cıkıp
bıraz pıhtı geldı korkuyorum
dua edın tutunsum bana sıpa

bebişim sakın anneni bırakma tamam mı?o seni herşeyden çok seviyor ve istiyor.onunla kal.canım dua et bol bol kendine ve bebişine ayetel kürsi oku allahım seni ve bebeğini korusun

bilmiyorumkismile pardon canım... desene az kalmış... hadi bakalım... o zaman 5 gün sonra hayırlı haberini alalım .. :)))
benimki 6. gün kondu bana blastosist doktorum 17 temmuzda test yaptır dedi sslı günü
ben ne zaman evde test yapsam çıkar acaba

ama napıyım duramıyorum :roflol:

slm kızlar,
hamile olanları tebrik ediyorummm,sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almanızı dilerim..
benimde 2. tüp denemem.17 ağustos test günüm.ama o gün nasıl test sonucunu almaya gitcem bilemiyorum,hiç cesaretim yok,olumsuzu duymak istemediğim için sanırım.çok korkuyorum...

meraba arkadaşlar negatif sonucuma alışabildim nihayet.hatta dondurulmuşlarımı bile planladık gibi. şubat tatilini transferden sonra dinlenme için kullanmayı düşünüyorum. madem bu kadar beklicem kilo vermeye niyetlendim. bu tedavi döneminde dehşet şiştim zaten bide kiloya çok meyilli bi bünyem var. boyum 178 ama kilo dehşet durumda 99 olmuşum. kısmetse 80e düşüp öyle yaptırıcam transferi.vicdanım sızlıyo belkide kilomdan tutunmadı bebeğim...

kilo vermen tabiki faydası olacaktır.. Allah yardımcın olsun canım.. ilaçlar benide şişirdiler.. zaten bende şişmeye dünden razıyım galiba.. su içsem yarıyo kötükedihüso

boyum 1,57 ama kilom 70 şiştikçe şişiyorum.. karnım kocaman... sanırsın ki 5 aylık gebeyim... napıcam bilmiyorum.. hamileliğimden de korkuyorum... Allah sabrını ve kolaylığını versin inşallah..

aaa aynıymış test tarihimiz inşaallah ikimizde pozitif alırız
ne zaman oldu transferin kaçıncı gün

kızlar selam hastaneden geldim:) mercimeğimizi gördük çok şükür herşey yolunda:))))
kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı doktorumuz.bu arada 4-5 saatlik yola gidebilirsiniz hiçbir sorun yokdedi Allahın izniyle.annemleri özledim hem dinlenip tatil yapmış olursun dedi doktorum temiz hava doğal besin bebek için de iyi olur dedi.
bakalım cesaret edebilirsek gidicez kızlar eneze.eğer orada netim çekmez de girip yazamassam kusuruma bakmayın ama ayarlamaya çalışıcam :))))

arkadaşlar geriyi okuyamadım bugün yeni hamişimiz var mı?

hadi gözün aydın canımm.... hemen kalp atışı görülemiyor mu yaaa... ben bu gittiğimde duyacam sanıyodum amaaa.... neyse geç duyalım yeterki sağlıkları yerinde olsun... tatilde çok yorma kendini canım.. bizim yerimizede dinlen olur mu...:a015:

bu arada nisamın kanaması biraz artmış pıhtı gelmiş sanırım test yaptırmaya gitti... umarım bişey olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…