Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!


canım öncelikle bilgilendirdiğin için çok sağol; biz de bugün bebeğimizi gördük maşallah baya mercimek kadar:))))))) çok mutlu olduk tabi:Saruboceq:Rabbim herkeze hayırlısını versin inşallah:)))10 gün sonra kalp atışı için çağırdı.bu arada doktorumuz 4-5 saat yola izin verdi cesaret edebilirsek annemlerin yanına yazlığa gidicez 10 gün kadar yüzmeyi ondan sordum doktorum da sorun hatta temiz hava taze meyva sebze bebeğe de iyi gelir gidin dedi:)))
sen pazartesi gidiceksin di mi doktora tekrar?
canım ben kramlenmeye başlamadım hiç aklıma da gelmedi ama hatırlattığın iyi oldu.benim göğüslerim o kadar büyümedi henüz ama uçları çok acıyo şimdilik.ama o dediğin ilaçtan alırız 3 ay itibariyle kısmetse.bi de karnım gazdan şişiyo sabahları iniyo...
 

angel canım nisamdan haber gelmedi di mi daha üzüldüm ben de şimdi bak; geriyi okudum hızla.ayyy inşallah bişey yoktur Ya Rabbim bu mubarek günde.

iyi dileklerin için de çok sağol arkadaşım; belki seninkinin pıt pıt ları duyulur canım benimkinde bişey yoktu ama maşallah kesenin içinde küçücük bişeydi:))))
darısı başına canımopuyorumnanaktan hep seninkiler çift inşallahkaydirigubbakcemile5
 

göricez tek mi çift mi.. görmeden bende hamiliğimin farkına varamıcam galiba...

kesenin içinde nokta gibimi görünüyor ? nasıl?

nisamdan henüz haber yok... hayırlı haberlerini sabaha alırız inşallah...
 
slm kızlar bizde bugun dr uma gittik kesemizi gördük çok şükür 26 sında kalp atışlarını duymaya gidicez inş.nidem çok bulanıyo idi hap verdi içtim de kendime geldim şimdi
 

canım ne güzel inşallah bizde görebiliriz . kan testinden ne kadar sonra doktor çağırmıştı seni canım bugün için
 

canım sana keseyi görmek için test tarihinden ne kadar sonra gün verdiler bana 21 gün sonraya gel dedi 1 eylül kalp atışı için mi dedi ben mi yanlış anladım ya
 

evet canım, bu topic hakikaten uğurlu, her gün takıl buraya. bencede kendini çok kasma ama pek de yorma. ben 2 kez uçak yolculuğu yaptım transferden sonra, 2-3 saatlik araba yolculuğu da. ama çok şükür tuttu. sürekli yatarak olmaz ama çok iş de yapma. bi de kendini çok fazla dinleme. çünkü anlayamıyosun bence. yani herhangi bir belirtiye anlam veriyoruz ama hiç de düşündüğümüz gibi çıkmayabiliyo. inşallah hakkında hayırlısı olur ve şans yüzüne güler.
 


valla doğru söylüyosun...anlamak imkansız...bilmiyorumkismile
fakirin ekmeği umut işte umutlanmak için bahane arıyoz...
inşallah kanaman iyiye işarettir canım...:ecrin_bebek:
idrar yaptınmı?
ben dayanamıycam bikaç güne yaparım gibi bakalım...eyvahedigeldismile
hakkımızda hayırlısı...
 

ayyy gördün mü mercimeğini, çok tatlidir, resmini verdiler mi?
Tatile gitmen iyi gelecek, hele annen sana şimdi bebekler gibi bakar, oo dinlenir, beslenir gelirsin.
bende kalp atışını salı günü duymayı umuyorum.
 
she nıye sımdıden kremlenmeye baslamıyosun

benim göğüslerim çok şişti, üstüne yatamıyorum o kadar yani. bende badem yağı ve susam yağı ile kremlenmeye başadım. cildim kuru olduğu için zaten kremleniyordum, tek fark badem-susam yağı oldu. Kuru ciltler daha çabuk çatlıyor, ben önlemimi alayım da, zarar::smiley-coollmaz nasıl olsa.smiley-cool
 
arkadaşlar bu prognex bugün beni mahvetti...
sağ tarafıma yatamıyorum...
sizdede böylemi yaaa?

ben baştan beri jel kullandım bilmiyorum ki. ama okuduğum kadarı ile kullananlarda ayni şekilde şikayet ettiler. az kaldı sonucu öğrendikten sonra sende jele geçeceksin inşallah.
 
canım sana keseyi görmek için test tarihinden ne kadar sonra gün verdiler bana 21 gün sonraya gel dedi 1 eylül kalp atışı için mi dedi ben mi yanlış anladım ya

nee 21 gün mü, nerdeyse 2 aylık hamile olacaksın eylülde. bi yanlış anlama olmasın sakın, ben hamile olduğumu öğrendikten 10 gün sonra kese gördmeye gitti, catdogu biraz daha geç çağırdı doktoru o da 15 gün sonra filan gitti.
bir daha sormaktan zarar gelmez arkadaşım.
 

idrar yapmadım canım dr kanama deva ederse testi pazar değil cuma yap demişti yarın sabah gidip kan testi yaptıracağım... korkuyorum tabi olumsuz bir sonuç görmeye cesareteim var mı bilmiyorum. inşallah pozitif çıkar.
 

bana da gebelik testinden tam 21 gün sonra gel dediler. sizin nasıl 10 gün oluyor.21 gün sonra kalp atışını mı dinletecekler acaba. sat dan hesapladığında ilk gebelik testinden itibaren 21 gün sonrasında henüz 6,5 haftalık hamile oluyosun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…