- 19 Nisan 2009
- 1.597
- 635
- 163
- Konu Sahibi dilserserin
-
- #1.881
eve canım denk gelemedik seninle, ben sabahtan giriyorum, öğleden sonra mutlak en az 1 saat uyuyorum, gözlerim açılmıyo.
Kasık ağrılarım benimde oluyor, batma şeklinde, bazende alttan iğne batar gibi oluyo, doktor kese büyüyor ve kendine yer açıyor dedi.
Denize girmeyi de sordum, yürüyüş ve yüzmeyi kendini çok yormadığın sürece tavsiye ediyoruz dedi. ama kulaç atarken dikkat ediyorum, kurbağlama yada sırt üstü yüzüyorum, 10 dk dan fazla kalmıyorum, yorulmamak için.
Catdog sen kıremlenmeye başladın mı? benim göğüslerim silikonlu gibi oldu, her gün tatlı badem yağı ve susam yağı ile yağlıyorum, çatlamasından korkuyorum.
Biraz erken olabilir ama geç olmasından iyidir diye düşünüyorum. Hamileliğin 3. ayından sonra lyrac diye bir krem varmış, onu kullan diyor arkadaşlarım.
hadi gözün aydın canımm.... hemen kalp atışı görülemiyor mu yaaa... ben bu gittiğimde duyacam sanıyodum amaaa.... neyse geç duyalım yeterki sağlıkları yerinde olsun... tatilde çok yorma kendini canım.. bizim yerimizede dinlen olur mu...:a015:
bu arada nisamın kanaması biraz artmış pıhtı gelmiş sanırım test yaptırmaya gitti... umarım bişey olmaz...
angel canım nisamdan haber gelmedi di mi daha üzüldüm ben de şimdi bak; geriyi okudum hızla.ayyy inşallah bişey yoktur Ya Rabbim bu mubarek günde.
iyi dileklerin için de çok sağol arkadaşım; belki seninkinin pıt pıt ları duyulur canım benimkinde bişey yoktu ama maşallah kesenin içinde küçücük bişeydi:))))
darısı başına canımopuyorumnanaktan hep seninkiler çift inşallahkaydirigubbakcemile5
kızlar selam hastaneden geldim:) mercimeğimizi gördük çok şükür herşey yolunda:))))
kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı doktorumuz.bu arada 4-5 saatlik yola gidebilirsiniz hiçbir sorun yokdedi Allahın izniyle.annemleri özledim hem dinlenip tatil yapmış olursun dedi doktorum temiz hava doğal besin bebek için de iyi olur dedi.
bakalım cesaret edebilirsek gidicez kızlar eneze.eğer orada netim çekmez de girip yazamassam kusuruma bakmayın ama ayarlamaya çalışıcam :))))
arkadaşlar geriyi okuyamadım bugün yeni hamişimiz var mı?
slm kızlar bizde bugun dr uma gittik kesemizi gördük çok şükür 26 sında kalp atışlarını duymaya gidicez inş.nidem çok bulanıyo idi hap verdi içtim de kendime geldim şimdi
hadi gözün aydın canımm.... hemen kalp atışı görülemiyor mu yaaa... ben bu gittiğimde duyacam sanıyodum amaaa.... neyse geç duyalım yeterki sağlıkları yerinde olsun... tatilde çok yorma kendini canım.. bizim yerimizede dinlen olur mu...:a015:
bu arada nisamın kanaması biraz artmış pıhtı gelmiş sanırım test yaptırmaya gitti... umarım bişey olmaz...
Hayırlsı olsun ülkücüm, güzel haberlerini alırız inşallah.
Tavsiye dilecek bişey var mı bilmiyorum ki, hasta gibi yatmana gerek yok, ama çamaşır leğeni kaldırma, asma işlerini yapmasan daha iyi olur tabi, yani klasik öneriler, ağır kaldırma, uzanma, yorulma gibi.
Eğer çalışmıyorsan kendine güzel bir kitap seç ve oku, film seyret. mümkün olduğunca başka şeyler düşünmeye çalış, çünkü önünde daha 10 gün var, şu andan itibaren kayı takarsan, o 10 gün geçmek bilmez.
Kasıkların ağrıyacak, çok normal, endişelenme ve bol bol su iç. su içerek ağrılarından kurtulabilirsin demişti doktorum bana. birde doktorumun söylediği en güzel laf şuydu: sen ipte atlasan tutunacağı varsa tutunur, 12 gün boyunca yatsan tutunmayacaksa tutunmaz. ama snradan keşke dememek için vicdanen rahat olmak için ilk günler dinlenin dedi.
Bunlar nacizane benim önerilerim olur. Tabi endin için yine en doğrusunu sen bilirsin.
Ha bide bu topik uğurludur, arada girmeyi ihmal etme:1hug:
canım galiba herkesde farklı oluyor ben ilk beş gün hiç birşeyim yok diye endişeleniyordum şimdide az da olsa kanamam var diye korkuyorum... o test sonucunu görmeden bu belirtiler olumlu mu olmusuz mu anlayamayacağız galiba.
kızlar selam hastaneden geldim:) mercimeğimizi gördük çok şükür herşey yolunda:))))
kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı doktorumuz.bu arada 4-5 saatlik yola gidebilirsiniz hiçbir sorun yokdedi Allahın izniyle.annemleri özledim hem dinlenip tatil yapmış olursun dedi doktorum temiz hava doğal besin bebek için de iyi olur dedi.
bakalım cesaret edebilirsek gidicez kızlar eneze.eğer orada netim çekmez de girip yazamassam kusuruma bakmayın ama ayarlamaya çalışıcam :))))
arkadaşlar geriyi okuyamadım bugün yeni hamişimiz var mı?
she nıye sımdıden kremlenmeye baslamıyosun
arkadaşlar bu prognex bugün beni mahvetti...
sağ tarafıma yatamıyorum...
sizdede böylemi yaaa?
canım sana keseyi görmek için test tarihinden ne kadar sonra gün verdiler bana 21 gün sonraya gel dedi 1 eylül kalp atışı için mi dedi ben mi yanlış anladım ya
valla doğru söylüyosun...anlamak imkansız...bilmiyorumkismile
fakirin ekmeği umut işte umutlanmak için bahane arıyoz...
inşallah kanaman iyiye işarettir canım...:ecrin_bebek:
idrar yaptınmı?
ben dayanamıycam bikaç güne yaparım gibi bakalım...eyvahedigeldismile
hakkımızda hayırlısı...
nee 21 gün mü, nerdeyse 2 aylık hamile olacaksın eylülde. bi yanlış anlama olmasın sakın, ben hamile olduğumu öğrendikten 10 gün sonra kese gördmeye gitti, catdogu biraz daha geç çağırdı doktoru o da 15 gün sonra filan gitti.
bir daha sormaktan zarar gelmez arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?