Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

bana verilen bilgi formunda transferden 12 gün sonra gebelik testi yaptırın pozitif çıkarsa testten 21 gün sonraya randevu alın diyor. bu randevuda vaginal ultrason incelemesi ile beeğin kalp atışları dış gebelik riski çoğul gebelik durumu gebeliğin sağlıklı gidip gitmediği incelenecektir diye yazmışlar.

kızlar transferde 2. günümdeyim.karnım şiş ağrım sızım yok çok fazla.sadece göbeğimin altında dolgunluk hiisi var arada birde sağ ve sol tarafıma kramp giriyo gibi oluyoo...ama rabbimden hayırlısı.....onun bir "ol"demesi yeter.burada benim gibi anne olmayı bekleyen herkese rabbim sağlıklı bebişler nasip etsin...

hımmm bu arad pazartesi yumoşlarım toplandı.çarşamba transfer yapıldı be minik embriyom 2 günlük 4 hücreliydi ....umarım anneciğini bırakmazzzz....allahtan ümit kesilmez değil mi....

yumurta toplama işi çok yakın zamanda olmuş göbeğindeki dolgunluk şişlik falan ondan olabilir. umarım herşey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun sende.

kıslar bugün test yaptım çoookkkk dikkatli bakınca ışığa tutunca silik çizgi görünüyor
kafam çok karıştı yardım nolur

nisam... merakla senden haber bekliyorum canım... umarım herşey yolundadır. akşam okudumda nadirde olsa gebeliğin oluştuğu vakalarda vaginal lekelenme tarzında kanama görülebilir, bu durumda kanama tamamen kesilene kadar progesteron ampullere devam edilir kesildikten sonra jele geçilir ve gebeliğin 12. haftasına kadar devam edilir yazıyor bilgi formunda... umarım kanamalarımız gebelik oluştuğu için olanlardandır, herşey yolundadır. bende birazdan teste gideceğim. Hayırlısı inşallah...

merhaba kızlar
benım degerım 8,gunu 50 10,gunu 87 olmus
doktoruma sorduk 12,gunden once 2 ye katlaması gerekmezmıydı dıye
oda hayır dedı onemlı olan degerın artması dedı
bılmıyorum yınede korkuyorum ve uzgunum
benım gııb olanınız varmı
doktor hersey gayet ıyı dedı
pazartesı kan ver dedı
ama ben yarın yıne verıcem merak edıyorum:)
kızlar dua edın guzel guzel degerlerım artsın
dunku azıcık gelen pıhtı benı korkuttu ama doktorum yıne korkma dedı

Son düzenleme:

nisam bence stres yapma..herşey yolunda inşallah...opuyorumnanaktan
ben değerlerin enaz %60 artmış olması gerekiyo diye biliyorum..
hem daha yeni yeni kana karışıyo bu hormon...
12. gün yaptıracağın değeri baz almalısın bence ve 14. günkü artışı gözlemlemelisin..
normalde zaten böyle olucaktı..

yanı 12,gunle 14,gun arasımı %60 olması lazım canım
evet canım ıyı olması ıcın umuyoruz
yarın test yapıcam umuyorum ıkıye katlar ınsallah

canım o kadar kurcalama bence.. artışa geçmesi güzel bişey... doktorunda merak etme diyosa daha ne istiyorsun... zaten 8.gün erken bir testti.. 12. gün değerin 150 felan çıkar merak etme... günler ilerledikçe artışlarda artıyor...hadi hayırlı olsunnn... bu arada dinlen kendini yorma... yatmaya çalış ...

yanı 12,gunle 14,gun arasımı %60 olması lazım canım
evet canım ıyı olması ıcın umuyoruz
yarın test yapıcam umuyorum ıkıye katlar ınsallah

hayır tatlım 12 ile 14 arası filan değil...normallde yani 2 güne bir en az %60 artış olduğu zaman endieşlnecek bişey yokmuş.....
sen içini ferah tut...inancını yitirme..kalbinide hiç bozma bebişin seninle inşallah...:ecrin_bebek:
bak sen hamilesin dua etde bizde arkanızdan gelelim...kaydirigubbakcemile

angel hamilelik nasıl gidiyo yavrum yaa..
bende hiç bi belirti yok...
bugün 7. günüm...
sabah sol bacağım ağrıdı biraz sızı gibi o kadar...
ve yine kupkuruyuuum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…