- Konu Sahibi dilserserin
-
- #1.921
bana da gebelik testinden tam 21 gün sonra gel dediler. sizin nasıl 10 gün oluyor.21 gün sonra kalp atışını mı dinletecekler acaba. sat dan hesapladığında ilk gebelik testinden itibaren 21 gün sonrasında henüz 6,5 haftalık hamile oluyosun.
angel hamilelik nasıl gidiyo yavrum yaa..
bende hiç bi belirti yok...
bugün 7. günüm...
sabah sol bacağım ağrıdı biraz sızı gibi o kadar...
ve yine kupkuruyuuum...
5,5 haftalıkken keseyi, 6,5 haftalıktan sonrada kalp atışı duyulabiliyor. Ben 5 haftalıkken gördüm keseyi, salı günü 6,5 haftalıkkende kalp atışı için çağırdı doktorum.
Sizinki demek daha sonra çağırıyor, olabilir, her doktorum yaklaşımı farklı oluyor.
canım HQ bas sonra alıntı yapı tıkla sonra geri sayfana dön oku başka kişi içinde yine HQ sonra alıntı yapı tıkla geri de oku aynı işlemleri tekrarla yanigüleysa nasıl böyle birkaç alıntı yapabiliyosun onu öğretsene ya bir türlü yapamadım
sebeplere bağlı kalma canım.kısmet olsaydı o bebiş eninde sonunda senle olurdu.benim eltim 92 kiloydu 3 ay adet olmazdı kisti vardı dr.bebeğin olmaz dedi hamile kaldı üstelik 108 kiloyla normal doğum yaptı.kısmetse kimse engel olamıyormeraba arkadaşlar negatif sonucuma alışabildim nihayet.hatta dondurulmuşlarımı bile planladık gibi. şubat tatilini transferden sonra dinlenme için kullanmayı düşünüyorum. madem bu kadar beklicem kilo vermeye niyetlendim. bu tedavi döneminde dehşet şiştim zaten bide kiloya çok meyilli bi bünyem var. boyum 178 ama kilo dehşet durumda 99 olmuşum.kısmetse 80e düşüp öyle yaptırıcam transferi.vicdanım sızlıyo belkide kilomdan tutunmadı bebeğim...
hayırlı olsun canım darısı başımıza tez zamandaslm kızlar bizde bugun dr uma gittik kesemizi gördük çok şükür 26 sında kalp atışlarını duymaya gidicez inş.nidem çok bulanıyo idi hap verdi içtim de kendime geldim şimdi
inşalllaaah hayırlısıyla güzel haberler verirsin canım.Allah bugün yüzünü güldürsün.meleğini nasip etsinidrar yapmadım canım dr kanama deva ederse testi pazar değil cuma yap demişti yarın sabah gidip kan testi yaptıracağım... korkuyorum tabi olumsuz bir sonuç görmeye cesareteim var mı bilmiyorum. inşallah pozitif çıkar.
ayy hadi bakalım canım inşş hamilesin.silik çizgiyi görmek önemli.hayırlısı olsunkıslar bugün test yaptım çoookkkk dikkatli bakınca ışığa tutunca silik çizgi görünüyor
kafam çok karıştı yardım nolur
yok canım katlanarak artmaz bencede normal telaş etme dua oku rahat ol.nasipse o seninle zatenmerhaba kızlar
benım degerım 8,gunu 50 10,gunu 87 olmus
doktoruma sorduk 12,gunden once 2 ye katlaması gerekmezmıydı dıye
oda hayır dedı onemlı olan degerın artması dedı
bılmıyorum yınede korkuyorum ve uzgunum
benım gııb olanınız varmı
doktor hersey gayet ıyı dedı
pazartesı kan ver dedı
ama ben yarın yıne verıcem merak edıyorum:)
kızlar dua edın guzel guzel degerlerım artsın
dunku azıcık gelen pıhtı benı korkuttu ama doktorum yıne korkma dedı
çok heyecenlandım ya bende sabırsızlıkla bekliyorum.bsevorane, hadi inşallah güzel haberlini alacağız birazdan.
kızlar merhaba
sonucumu aldım malesef koca bir NEGATİFFF.... değerim sadece 4... hep söylediğim gibi demek ki benim için doğru zaman şimdi değilmiş. akşama doktorum arayacak bakalım ne diyecek.. çok ama çok öksürdüm transferden beri ben... tahmin ediyordum aslında . neyse iyi ki varsınız...
kızlar merhaba
sonucumu aldım malesef koca bir NEGATİFFF.... değerim sadece 4... hep söylediğim gibi demek ki benim için doğru zaman şimdi değilmiş. akşama doktorum arayacak bakalım ne diyecek.. çok ama çok öksürdüm transferden beri ben... tahmin ediyordum aslında . neyse iyi ki varsınız...
canım çok üzüldüm ya ne dese insan boş işte.allahım en ama en kısa zamanda hayırlısıyla bebişine kavuştursun senii
mavicim ben neredeyse 5 haftalık hamileyim bende bile belirti yok :)))) normal hayatımdayım... sadece jelden dolayı çok ayaklarım şişiyor o kadar... onuda ne yapacağımı şaşırdım... dün doymak bilmedim.. bugün normalim :))) senin de az kalmış hadi bakalım... Allah sana resmindeki gibi bir güzel tosuncuk nasip etsin inşallah...
sağol canım... Allahım böyle uygun görmüş ne diyeyim... yapacak hiçbirşey yok... bir tane dondurulmuşum var...bilmiyorum ne yapacağım şimdi, hele bir doktorumla konuşayım da. Ama önce şu astım veöksürük krizinden kurtulmam gerek. Antibiyotik kullanamıyordum şimdi önce tedavimi tamamlayacağım sonra bakacağım herşeye....[/QUOTE
ewt canım öncelikle tedavini tamamla öksürükten kurtul.allaha çok şükür dondurulmuş embriyon var.olmasaydı aynı işlemler ne kadar yıpratıcı olurdu canım.inşallah o embriyo senin bebişindir kuzucuğundur.
kızlar merhaba
shecım senın degerın ılk 9,gunmu bakılmıstı
daha sonra sen kacıncı gun baktırmıstın
hadı baklaım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?