Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

5,5 haftalıkken keseyi, 6,5 haftalıktan sonrada kalp atışı duyulabiliyor. Ben 5 haftalıkken gördüm keseyi, salı günü 6,5 haftalıkkende kalp atışı için çağırdı doktorum.
Sizinki demek daha sonra çağırıyor, olabilir, her doktorum yaklaşımı farklı oluyor.

angel hamilelik nasıl gidiyo yavrum yaa..
bende hiç bi belirti yok...
bugün 7. günüm...
sabah sol bacağım ağrıdı biraz sızı gibi o kadar...
ve yine kupkuruyuuum...

mavicim ben neredeyse 5 haftalık hamileyim bende bile belirti yok :)))) normal hayatımdayım... sadece jelden dolayı çok ayaklarım şişiyor o kadar... onuda ne yapacağımı şaşırdım... dün doymak bilmedim.. bugün normalim :))) senin de az kalmış hadi bakalım... Allah sana resmindeki gibi bir güzel tosuncuk nasip etsin inşallah...

o zaman ben 23 ağustosta kısmetse kalp atışlarını duyacağım.... 6+2 olucam 23 ağustosta...

güleysa nasıl böyle birkaç alıntı yapabiliyosun onu öğretsene ya bir türlü yapamadım
canım HQ bas sonra alıntı yapı tıkla sonra geri sayfana dön oku başka kişi içinde yine HQ sonra alıntı yapı tıkla geri de oku aynı işlemleri tekrarla yani
sebeplere bağlı kalma canım.kısmet olsaydı o bebiş eninde sonunda senle olurdu.benim eltim 92 kiloydu 3 ay adet olmazdı kisti vardı dr.bebeğin olmaz dedi hamile kaldı üstelik 108 kiloyla normal doğum yaptı.kısmetse kimse engel olamıyor
slm kızlar bizde bugun dr uma gittik kesemizi gördük çok şükür 26 sında kalp atışlarını duymaya gidicez inş.nidem çok bulanıyo idi hap verdi içtim de kendime geldim şimdi
hayırlı olsun canım darısı başımıza tez zamanda
inşalllaaah hayırlısıyla güzel haberler verirsin canım.Allah bugün yüzünü güldürsün.meleğini nasip etsin
kıslar bugün test yaptım çoookkkk dikkatli bakınca ışığa tutunca silik çizgi görünüyor
kafam çok karıştı yardım nolur
ayy hadi bakalım canım inşş hamilesin.silik çizgiyi görmek önemli.hayırlısı olsun
yok canım katlanarak artmaz bencede normal telaş etme dua oku rahat ol.nasipse o seninle zaten
bsevorane, hadi inşallah güzel haberlini alacağız birazdan.
çok heyecenlandım ya bende sabırsızlıkla bekliyorum.

kızlar merhaba
sonucumu aldım malesef koca bir NEGATİFFF.... değerim sadece 4... hep söylediğim gibi demek ki benim için doğru zaman şimdi değilmiş. akşama doktorum arayacak bakalım ne diyecek.. çok ama çok öksürdüm transferden beri ben... tahmin ediyordum aslında . neyse iyi ki varsınız...

canım çok üzüldüm ya ne dese insan boş işte.allahım en ama en kısa zamanda hayırlısıyla bebişine kavuştursun senii

allah yardımcın olsun ne desek boş...
bu duyguyu gayet iyi bilirim iki kez yaşadım...
allahı tez zamanda yüzünü güldürsün...opuyorumnanaktan

canım çok üzüldüm ya ne dese insan boş işte.allahım en ama en kısa zamanda hayırlısıyla bebişine kavuştursun senii

sağol canım... Allahım böyle uygun görmüş ne diyeyim... yapacak hiçbirşey yok... bir tane dondurulmuşum var...bilmiyorum ne yapacağım şimdi, hele bir doktorumla konuşayım da. Ama önce şu astım veöksürük krizinden kurtulmam gerek. Antibiyotik kullanamıyordum şimdi önce tedavimi tamamlayacağım sonra bakacağım herşeye....

ayyyy amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn inşallah rabbim yüzümü güldürsün....delikafadulden
çok heycanlanıyom ben...delikafadulden
sonucu almaya kalbim dayanırmı bilmem..sanki o kağıtta pozitif olamazmış gibi geliyo...akannehir

canım benim yaaa.... hakkında hayırlısı olsun ne diyelim... dünyada kısmeti varsa sen hoplasan zıplasanda gelirdi o bebiş... Allahım anlımıza ne zaman yazdıysa o zaman olacak bu iş... sakın canını sıkma ... Allah tez vakitte senide sevindirsin inşallah canım benimmm....

ayyy besovera canım hayırlsı canım yaaaaa
suan nedesem bos ve sen zaten okumıcaksın yada okusan bıle algılayamacaksın
olsun canım olur ınsalah olucak
hepsı bır sıkıntı allahım emeklerımızı zayı etmesın

gerçekten iyi ki varsınız aileden falan kimseye söylemediğimiz için kimseyle paylaşamıyorum şu an ki hissimi. hep herşeye hazırlamaya çalıştım kendimi ama şimdi ağlamama engel olamıyorum.

bsevorane, canım çok üzüldüm, hayırlısı değilmiş demekten başka bişey gelmiyor sanırım elden. allah sana sağlık versin, kendini toparladıktan sonra tekrar denersin.
Allahım sanada en kısa zamanda bebeğini nasip etsin canım.

bsevorane cnımmm nasıl hissetim srenin hissettiklerini içimde anlatamam... dondurulmuşun varmış inşallah o sımsıkı tutunur sana... kısmet değilmiş.. ne desem seni teselli etmicek biliyorum ama en azından duygularını paylaşabiliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…